Винаги ще ги познаете: атлетична фигура, но все пак с неправилна стойка; перфектна прическапо последна мода с тонове гел; гривни, обци, гердани и всякакви други аксесоари; задължителното меню на китайския рестурант татуирано на едната ръка, разпятие на другата.... въобще ток и жица от всякъде! Но това, по което наистина ще ги познаете- дори да не ги видите, ще ги чуете! Поведението... Възпитанието... Липсата на елементарни обноски. Шумни, небрежни, арогантни....
Да става въпрос за занимаващите се с професията, призванието "Футбол" в България. От ранна детска възраст с течение на времето тези хора претърпяват една униклана трансформация- от деца с мечти до мъже без чест. Мечтите остават, просто се променят- мечти за победи и купи, но и мечти за ВИП сепарета, манекенки, коли.... Дори не става въпрос за "професионалистите"- погледнете юношите, вижте ги как се държат на улицата, в училище, в дискотеките, от които не може да ги изкара човек до 5 сутринта. От тях чакаме следващите Гунди и Стоичков....
Вие искате от тях да имат чест и доблест, да се борят за всеки сантиметър терен... те искат да не ги занивате с глупости, да си пият кафето и да си запазят час за фризьор навреме за следващото сериозно парти.... Искате футболистите на любимия ви отбор да се разтичат, не става... те са с тежък хроничен махморлук от 16-та си годишнина насам... Как се създават навици за спазване на режим!? Ето малко от мен за "режимлиите", преди да станат известни:
През 2005-та засякох юношите старша възраст на Академик Сф. (целият отбор) в култовото заведение Трафик (Студентски град) Пиха, веселиха се, сбиха се първо помежду си, после и с други хора, накрая и с охраната. 2006-а някакво пияно момче се настани до мен в Ориент 33, поръча си бутилка водка и си я изпи сам, без много помощ- Чипилов от Динамо Киев! 2007-а БИАД, юношите старша възраст на ЦСКА поливат спечелан шампионска титла- е няма такова пиене, не е имало и няма да има... (да, точно от тоя отбор излязоха Ивановците!)
Диагноза БГ Футболист
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- captain_drifuss
- Контакти:
Re: Диагноза БГ Футболист
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JbDTsQELM9U[/youtube]
НЯМАМЕ футбол!! Това е простата истина-и скоро няма да имаме.Затова скоро на мач не съм ходил-последно с Базел
като видях каква трагедия сме-отказвам да пълня гушите на тия леваци,наричащи се футболисти.Тия пък от Титан и цените вдигат! Алоооо Перник-оправете си стадиона.

От друга страна е добре да си футболист на ЦСКА в България
Там може и да бавят заплатите,но поне ще те продадат някъде из Необятните Руски степи-където ще взимаш големите пари! Нали за това мечтаят-пиячка,коли,жени....

- aisicterics
- Контакти:
Футбола в нашата мила татковина е на страшно ниско ниво и за това според мен имат мн. голяма вина президентите на клубовете. Значи не може някакви лекета дето не могат да свържат две изреченичя да ходят по цяла нощ по баровете да се напиват да ходят на тренировки пияни и тренюрите и президентите да не правят нищо по въпроса, защото видиш ли те били големи таланти и невероятни звезди и боже ако не са те какво ще правим. Сигурен съм че има и мн. добри момчета, но и те покрай другите пропадат, защото си казват аз цяла седмица тренирам спазвам режим , а мойте съотборници ходят пияни на тренировки и им се разминава, а отгоре на всичко остават резерва на тези същите пияници. И по принцип спорта като цяло трябва да възпитава,а не точно обратното ама то в българия кое ни е както трябва та спорта да е на ниво.
Аз защитавам нашите футболисти
Трябва да бъдат модерни с гривни,татоси,обици като имат пари защо да не си го позволят?

- aisicterics
- Контакти:
Абе те да си слагат каквото искат и да си татуират каквото искат ама поне малко да играят футбол, а не да са някави мърди дето не могат един точен пас да подадат и на два метра от вратат гол немогат да вкарат само самочувствието им е голямо.Да се раздават за отбора си и да печелят тогава такива глупости никой няма да го инересуват.
Айде айде..не всички са така,има момчета които са много сериозни,но..обстоятелствата в смешния ни футбол са такива че няма развитие..на 20-21 още са "млади" и като не ги налагат и им пропиляват кариерите..
Deluxx написа:Аз защитавам нашите футболистиТрябва да бъдат модерни с гривни,татоси,обици като имат пари защо да не си го позволят?
Да, могат да си го позволят. То и Матераци е като ходещ билборд, но не това му донесе славата, нали? Ееех, мечтиии...
Deluxx написа:Аз защитавам нашите футболистиТрябва да бъдат модерни с гривни,татоси,обици като имат пари защо да не си го позволят?
И трябва да са гладко епилирани отвсякъде и да влизат в борба за топката,като жена която си лакира ноктите.

Само Черно море.
Върни се в “Футбол - България”