soilwork написа:Не съм надъхан братле-мача си беше ясен "нарисувана единица" казах ви още първото полувреме.....събрали сте се шест фена на Ливърпул и един не каза че играхте слабо и не само днес!! Съдията,публиката,дузпи...все някой ви е виновен! Всъщност вие сте си наши момчета-българчета-така че донякъде ви разбирам.Айде лека нощ и свалете червените очила поне за малко,защото идва гостуване в БирмингамAlternative написа:soilwork написа:[ Е кво да направим сега ,като и двете дузпи бяха факт!
Добре,да приемем лошо стечение на обстоятелствата за Ливърпул,за разлика от снощния мач на твоя Арсенал.Само не разбирам защо си така "надъхан"и хвърляш "пяна" във форума на Ливърпул.
Бенфика-Ливърпул (Официална Тема)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бенфика-Ливърпул (Официална Тема)
[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center][center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
- Alternative
- Контакти:
soilwork написа:Не съм надъхан братле-мача си беше ясен "нарисувана единица" казах ви още първото полувреме.....събрали сте се шест фена на Ливърпул и един не каза че играхте слабо и не само днес!! Съдията,публиката,дузпи...все някой ви е виновен! Всъщност вие сте си наши момчета-българчета-така че донякъде ви разбирам.Айде лека нощ и свалете червените очила поне за малко,защото идва гостуване в БирмингамAlternative написа:
Добре,да приемем лошо стечение на обстоятелствата за Ливърпул,за разлика от снощния мач на твоя Арсенал.Само не разбирам защо си така "надъхан"и хвърляш "пяна" във форума на Ливърпул.
Писах ти,че мача тръгна лошо за Ливърпул,какво повече да коментирам...Обърни внимание на твоя Арсенал,тази година борба за титлата,реванш в Каталуня за ШЛ
Последна промяна от Alternative на 02 апр 2010 02:27, променено общо 1 път.

Ае лека пичове. До следващия четвъртък. Аз за реванша пак 1 ден преди мача в сряда ще пусна тема! Ае лека и мека бб
[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center][center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
Шведският съдия определено свири доста смотано и със свободната игра, която пусна, изтърва мача.
Чудя се, как се разминаха с толкова малко картони Бенфика, при очевадно грубата им игра.
Чудя се, как се разминаха с толкова малко картони Бенфика, при очевадно грубата им игра.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
На Анфийлд прошка няма, не е имало, няма и да има! 
Фен съм на Юнайтед, ама и мен много ме издразни съдийството! Свободна игра пуснал - да ама само за Бенфика! Шави Гарсия трябваше да бъде изгонен, то не бяха влизания отзад, то не беше чудо!
Да не говорим, че при ситуацията с червения картон на Бабел, футболистът на Бенфика тръгна заплашително към него, а той само го спря с ръка, за да не му бие една глава! В крайна сметка, май феновете на Бенфика трябва да сложат очила, а не да говорят на другите да ги свалят!!! 
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Пуул ме изненадоха с тази игра...Имате доста големи шансове с този гол на чужд терен
Можехте и Х да направите,но очаквам доста труден реванш,тъй като Бенфика играят по-добре като гости