Бенфика-Ливърпул (Официална Тема)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fearbless

Re: Бенфика-Ливърпул (Официална Тема)

Мнениеот fearbless » 02 апр 2010 00:56

soilwork написа:
Alternative написа:
soilwork написа:[ Е кво да направим сега ,като и двете дузпи бяха факт!

Добре,да приемем лошо стечение на обстоятелствата за Ливърпул,за разлика от снощния мач на твоя Арсенал.Само не разбирам защо си така "надъхан" :lol: и хвърляш "пяна" във форума на Ливърпул.
Не съм надъхан братле-мача си беше ясен "нарисувана единица" казах ви още първото полувреме.....събрали сте се шест фена на Ливърпул и един не каза че играхте слабо и не само днес!! Съдията,публиката,дузпи...все някой ви е виновен! Всъщност вие сте си наши момчета-българчета-така че донякъде ви разбирам.Айде лека нощ и свалете червените очила поне за малко,защото идва гостуване в Бирмингам

:lol: :lol: :lol: слабо сме играли ми вие като сте играли много ''силно'' защо не ни бихте с 7:1 както Челси а? :lol: ти също трябва да си свалиш червените очила... червения картон на Бабел ви отвори парашута... незнам незнам... иска ми се да ви изгонат играч в Англия да те видя тогаз..
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 02 апр 2010 01:02

soilwork написа:
Alternative написа:
Добре,да приемем лошо стечение на обстоятелствата за Ливърпул,за разлика от снощния мач на твоя Арсенал.Само не разбирам защо си така "надъхан" :lol: и хвърляш "пяна" във форума на Ливърпул.
Не съм надъхан братле-мача си беше ясен "нарисувана единица" казах ви още първото полувреме.....събрали сте се шест фена на Ливърпул и един не каза че играхте слабо и не само днес!! Съдията,публиката,дузпи...все някой ви е виновен! Всъщност вие сте си наши момчета-българчета-така че донякъде ви разбирам.Айде лека нощ и свалете червените очила поне за малко,защото идва гостуване в Бирмингам

Писах ти,че мача тръгна лошо за Ливърпул,какво повече да коментирам...Обърни внимание на твоя Арсенал,тази година борба за титлата,реванш в Каталуня за ШЛ :lol: Дано имате същият късмет както на "Емирейтс".Българчета сме,трябва да се подкрепяме. ;)
Последна промяна от Alternative на 02 апр 2010 02:27, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 02 апр 2010 01:07

Ае лека пичове. До следващия четвъртък. Аз за реванша пак 1 ден преди мача в сряда ще пусна тема! Ае лека и мека бб
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 02 апр 2010 01:14

Шведският съдия определено свири доста смотано и със свободната игра, която пусна, изтърва мача.
Чудя се, как се разминаха с толкова малко картони Бенфика, при очевадно грубата им игра.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
S.Gerrard
Контакти:

Мнениеот S.Gerrard » 02 апр 2010 09:09

На Анфийлд прошка няма, не е имало, няма и да има! :P

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 02 апр 2010 17:14

Фен съм на Юнайтед, ама и мен много ме издразни съдийството! Свободна игра пуснал - да ама само за Бенфика! Шави Гарсия трябваше да бъде изгонен, то не бяха влизания отзад, то не беше чудо! :evil: Да не говорим, че при ситуацията с червения картон на Бабел, футболистът на Бенфика тръгна заплашително към него, а той само го спря с ръка, за да не му бие една глава! В крайна сметка, май феновете на Бенфика трябва да сложат очила, а не да говорят на другите да ги свалят!!! :evil:
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 03 апр 2010 02:50

Пуул ме изненадоха с тази игра...Имате доста големи шансове с този гол на чужд терен 8-) Можехте и Х да направите,но очаквам доста труден реванш,тъй като Бенфика играят по-добре като гости 8-)

Върни се в “Ливърпул”