И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО-В НЕДЕЛЯ НА ТИЧА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО-В НЕДЕЛЯ НА ТИЧА

Мнениеот Sagittarius » 01 апр 2010 21:41

Всички сме ядосани и търсим виновни за провала снощи,но животът продължава,а Черно Море винаги ще си е Черно Море.Нашият отбор.Нарочно казвам нашият,защото ние сме Черно Море и снощи мисля,че го показахме и в неделя ако не ние,то няма кой да вдигне играчите на крака.Време е в България да се научим и на реализъм и да ходим по земята.За какви се мислим ние все пак в крайна сметка?Богове ли сме?Машини ли сме?Какви точно сме ние,че да правим такива колосални трагедии?Да видим - нима Реал Мадрид не бе съсипан,унижен от някакво селско отборче-Алкоркон с 4:0?Какво щеше да стане ако Калиакра ни бяха зашили 4:0 вчера какво щяхме да говорим :?: .Ами нима Манчестър Ю не бе бит насред Олд Трафорд от третодивизонния Лиид с 0:1?Как бихме реагирали ние ако Суворово ни бие 0:1 на Тича?И в крайна сметка да не би да сме по-големи от Манчестър Ю или Реал М и след като при тях такива отпадания се приемат за част от играта,защо при нас да е по-различно?Видяхме си грешките,животът продължава.Нищо по-нормално в крайна сметка няма в това да отпаднем в турнир,в 1 мач,след дузпи(рулетка),това е.Бием Своге и тръгваме нагоре 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Re: И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО-В НЕДЕЛЯ НА ТИЧА

Мнениеот Saint Etienne » 01 апр 2010 22:01

Sagittarius написа:Всички сме ядосани и търсим виновни за провала снощи,но животът продължава,а Черно Море винаги ще си е Черно Море.Нашият отбор.Нарочно казвам нашият,защото ние сме Черно Море и снощи мисля,че го показахме и в неделя ако не ние,то няма кой да вдигне играчите на крака.Време е в България да се научим и на реализъм и да ходим по земята.За какви се мислим ние все пак в крайна сметка?Богове ли сме?Машини ли сме?Какви точно сме ние,че да правим такива колосални трагедии?Да видим - нима Реал Мадрид не бе съсипан,унижен от някакво селско отборче-Алкоркон с 4:0?Какво щеше да стане ако Калиакра ни бяха зашили 4:0 вчера какво щяхме да говорим :?: .Ами нима Манчестър Ю не бе бит насред Олд Трафорд от третодивизонния Лиид с 0:1?Как бихме реагирали ние ако Суворово ни бие 0:1 на Тича?И в крайна сметка да не би да сме по-големи от Манчестър Ю или Реал М и след като при тях такива отпадания се приемат за част от играта,защо при нас да е по-различно?Видяхме си грешките,животът продължава.Нищо по-нормално в крайна сметка няма в това да отпаднем в турнир,в 1 мач,след дузпи(рулетка),това е.Бием Своге и тръгваме нагоре 8-)

Стрелец,не ме е яд толкова,че отпаднахме,яд ме е че заради мача с Каварна отписахме мача с Миньор,и накрая загубихме и двата.Яд ме е,че Велизар е като кон с капаци,пуска си титуляри едни и същи,а някои от тях и за резерви не стават.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 01 апр 2010 22:21

Да,прав си,че е инатест Велизар,но след снощи мисля,че някои ще изхвърчат завинаги.Говоря за Заков,Андонов,Лазаров,Кулибали-пълнежчето на групата за мача,както и за смешниците на терена Ели Маркес и Адемар.Особено съм разочарован от черньовците вчера,Тошко е пъти над нивото на глупавия Адемар,а Велизар залагаше на тях заради опита им,но след снощи-надали.Мисля,че ощше в неделя ще видим Черно Море проект 2010 включващ Тошко и Ратников титуляри,смешките - извън групата,а там да влезнат Румен Николов и Капитанов.Но вчера се наслушах на откъслечни реплики на псевдо-фенове на Черно Море от сорта "повече няма да стъпя","защо дойдахме в Каварна" - ами ако не стъпим ние кой ще стъпи тогава?И в крайна сметка кой е Черно Море?Прекрасните фенове или онези палячовци Маркес,Адемар,Заков,Андонов и Лазаров?Те са преходни,ние оставаме.А за ходенето до Каварна - ами Черно Море пада,и ние падаме с него,по-яко ми е,че съм паднал заедно с отбора,отколкото отбора да е паднал без мен.Така мисля аз,мисля и,че Велизар ще размаха метлата,мисля и,че като се върнат Жоро,Дани Г и влизането на по-младите момчета ще ни дадат повод за гордост до края.Разликата до 3-тия не е голяма и трябва да гоним ЦСКА,дори и само за това,че ще трупат опит младоците в битки за челни позиции и ще играят под знамето на големите цели.Всичко е опит,който ако не сега ще ни се изплати след година или две.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 01 апр 2010 22:27

Не мисля че Адемар и Маркес играха слабо..просто станаха жертва на тъпата схема на игра,постоянно сноваха по двата фланга,ама няма кой да отиграе центриранията им,особено след като излезе Божилов..Тошко игра по добре да..

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 01 апр 2010 22:32

Всички сме ядосани и търсим виновни за провала снощи,но животът продължава,а Черно Море винаги ще си е Черно Море.Нашият отбор.Нарочно казвам нашият,защото ние сме Черно Море и снощи мисля,че го показахме и в неделя ако не ние,то няма кой да вдигне играчите на крака.Време е в България да се научим и на реализъм и да ходим по земята.За какви се мислим ние все пак в крайна сметка?Богове ли сме?Машини ли сме?Какви точно сме ние,че да правим такива колосални трагедии?Да видим - нима Реал Мадрид не бе съсипан,унижен от някакво селско отборче-Алкоркон с 4:0?Какво щеше да стане ако Калиакра ни бяха зашили 4:0 вчера какво щяхме да говорим .Ами нима Манчестър Ю не бе бит насред Олд Трафорд от третодивизонния Лиид с 0:1?Как бихме реагирали ние ако Суворово ни бие 0:1 на Тича?И в крайна сметка да не би да сме по-големи от Манчестър Ю или Реал М и след като при тях такива отпадания се приемат за част от играта,защо при нас да е по-различно?Видяхме си грешките,животът продължава.Нищо по-нормално в крайна сметка няма в това да отпаднем в турнир,в 1 мач,след дузпи(рулетка),това е.Бием Своге и тръгваме нагоре

Колега не говори глупости. Къде ще ходим??? На кое ГОРЕ? След мача със Сливен терена беше лош, след мача с Берое нямахме късмет, след Перник толкова можем с младежите,след Локото бяхме мъже след като ни скриха топката на Тича,Черноморец ако си бяха вкарали дузпата колко щеше да свърши мача???? Защо се опитвате да правите истинските фенове на Балъциии???? Нямате срам както и най-успелия Треньор в нашата историа. Вървете и пълнете гушите на Тимаджиите. Досега съм ходил 5-6 пъти за второто полувреме на Тича но съм плащал цял билет защото си мислех че наистина имаме отбор. Но не би. Приятно изкарване в неделя. :shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 01 апр 2010 23:15

И аз ще съм на Тича, когато гостува Левски :)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Ros3n4o
Контакти:

Мнениеот Ros3n4o » 01 апр 2010 23:35

Не искате да идвате на стадиона... А какво стана с "...дори в трудни и тежки дни, вие няма никога да сте сами..." ???

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 02 апр 2010 00:02

аз съм задължително там! Може и заради имения ми ден да ми подарят една победа :D
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

sokin
Контакти:

Мнениеот sokin » 02 апр 2010 00:08

Като преспахте и умекнахте май.....
Футболът е мъжка игра.Страхливци нямат място в отбора!!!Те искат да тренират по два часа на ден и да играят веднъж седмично :) Ами то това се прави в училище, за да получиш накрая на срока нещо различно от "слаб(две)".Пазихме основните футболисти,като всичко беше подчинено на целта на сезона "Купа България".Те и в Европа изповядват същите възгледи-почивката е важна :) :) :)
Каквото и да кажем в момента ще е малко...Да ме прощават лигльовците,но ще им кажа,че МЪЖЕ ТРЯБВАТ НА ЧЕРНО МОРЕ, НЕ- П..КИ !!!
Велизаре, когато човек иска да направи нещо,той го прави.Казваш,че си тръгваш и хлопваш вратата...,ако си го решил.Другата гимнастика с поклоните много ниско долу вече сме го гледали няколко пъти този сезон....
P.S Ако ръководството имаше планове за бъдещето на отбора, след този тотално провален сезон трябваше да използва останалите мачове до края и да се опита с нов треньор да направи отбор,отбор, който на есен да се бори за нещо. Не ви ли омръзна "морячета" да слушате всеки път в началото на сезона да ви обясняват и футболисти и треньори как отбора няма поставена цел,че ще излиза мач за мач, а пък кавото стане :) Е такъв филм няма,мамка му...Да работиш и получаваш пари без поставена цел и без да си носиш кръста.Е, те такова животно нема... :)
Обичам ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Мнениеот Jord » 02 апр 2010 00:12

В България нямаме футболна култура и това е. Никой не може да го промени. И за това стадионите ни са празни. Левски или ЦСКА имат най-много фенове, ама след провал стадионите им са празни. През есента Локо Пд, когато не вървяха имаха максимум по 2000-3000 зрители, на другите места е по същия начин. В България истинските фенове са малко и това е жалко, но е факт.

На стадиона се ходи само ако:
1. Отборът ти е в суперформа и гази наред
2. Съперник е Левски или ЦСКА
3. Не вали дъжд или сняг
4. Не е студено, но не е и много топло. Най-добър вариант 17-23 градуса
5. Билетите са в границите на 2-4 лева

Това е положението. Няма привързаност към отборите, няма я подкрепата независимо от състоянието на клуба. Много е лесно да бъдеш на стадиона, когато имаш успехи. Тогава всички са големи фенове, а при първи провал се обявява "На тея повече няма да им стъпя на стадиона" или "За кво да си губя времето за манекенчета". За съжаление така разсъждават 70-80% от феновете в България. Убеден съм, че в неделя срещу Своге ще има максимум 1000 зрители.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

Върни се в “Черно море”