Мнениеот Sagittarius » 01 апр 2010 22:21 

Да,прав си,че е инатест Велизар,но след снощи мисля,че някои ще изхвърчат завинаги.Говоря за Заков,Андонов,Лазаров,Кулибали-пълнежчето на групата за мача,както и за смешниците на терена Ели Маркес и Адемар.Особено съм разочарован от черньовците вчера,Тошко е пъти над нивото на глупавия Адемар,а Велизар залагаше на тях заради опита им,но след снощи-надали.Мисля,че ощше в неделя ще видим Черно Море проект 2010 включващ Тошко и Ратников титуляри,смешките - извън групата,а там да влезнат Румен Николов и Капитанов.Но вчера се наслушах на откъслечни реплики на псевдо-фенове на Черно Море от сорта "повече няма да стъпя","защо дойдахме в Каварна" - ами ако не стъпим ние кой ще стъпи тогава?И в крайна сметка кой е Черно Море?Прекрасните фенове или онези палячовци Маркес,Адемар,Заков,Андонов и Лазаров?Те са преходни,ние оставаме.А за ходенето до Каварна - ами Черно Море пада,и ние падаме с него,по-яко ми е,че съм паднал заедно с отбора,отколкото отбора да е паднал без мен.Така мисля аз,мисля и,че Велизар ще размаха метлата,мисля и,че като се върнат Жоро,Дани Г и влизането на по-младите момчета ще ни дадат повод за гордост до края.Разликата до 3-тия не е голяма и трябва да гоним ЦСКА,дори и само за това,че ще трупат опит младоците в битки за челни позиции и ще играят под знамето на големите цели.Всичко е опит,който ако не сега ще ни се изплати след година или две.

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...