Става ли Велизар Попов за треньор на Черно море?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Става ли Велизар Попов за треньор

Мнениеот Sole » 01 апр 2010 15:27

Велизар загуби 5 точки/с Берое и Миньор/ заради мача с Калиакра и ,ако бе играл сериозно в тези мачове щеше да бие и в Каварна.Винаги когато пазиш отбора в един мач,заради друг-губиш и двата мача :!:
Това което се писа преди мача с Миньор,важи и след мача с Калиакра.Просто е излишно да се повтаряме.Жалко за труда на момчетата,че се отписа Първенството/сега можехме спокойно да сме на 2 точки зад ЦСКА и 2 пред Левски/

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Re: Велизар Попов - да остане или не ?!

Мнениеот charlitobg » 01 апр 2010 17:16

Ogrizko кефиш ме човече. Искам да ме разбереш правилно..Днес по -рано и тема ви пуснах но я изтриха модераторите. Защо ли ??? сам си отговори. 50% от модераторите за Левскари тук и когато им казах че ТИМ ПРОДАВАТ ЧЕРНО МОРЕ ЛЯТОТООООО И КУПУВАТ ЛЕВВВВВВСКИ СОФИЯ не ви се вярва. Хайде сега мисли защо оставят Попето до края на сезона???? Отговора е за теб. Аз на Тича пари да ми дават няма да стъпя докато не се оправят нещата. Готов съм и 10-15 лв да давам за билет като отида но да гледам един истински отбор със свестен треньор. Така че аз бях до тук. Пожелавам щастие на всички истински фенове на морето. Болката е голяма . Днес един мой стар познат снощи е получил удар..... За къкво ???? човека с 100лв пенсия ходеше всеки мач на Тича да ги подкрепя. На 78 год. е Такъв срам не е брал дори като изпадахме в Б група. Да им пълни гушите на тези тарикати от Тим ли ???? Неее колеги няма да стане. Аз имам достойнство . Весели празници на всички. Черно море е в моята душа и сърце а не ТИМ и техните пари. Благодаря ви. :cry: :| :| :( ;) ;) ;)

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Re: Става ли Велизар Попов за треньор

Мнениеот charlitobg » 01 апр 2010 17:44

Ogrizko кефиш ме човече. Искам да ме разбереш правилно..Днес по -рано и тема ви пуснах но я изтриха модераторите. Защо ли ??? сам си отговори. 50% от модераторите за Левскари тук и когато им казах че ТИМ ПРОДАВАТ ЧЕРНО МОРЕ ЛЯТОТООООО И КУПУВАТ ЛЕВВВВВВСКИ СОФИЯ не ви се вярва. Хайде сега мисли защо оставят Попето до края на сезона???? Отговора е за теб. Аз на Тича пари да ми дават няма да стъпя докато не се оправят нещата. Готов съм и 10-15 лв да давам за билет като отида но да гледам един истински отбор със свестен треньор. Така че аз бях до тук. Пожелавам щастие на всички истински фенове на морето. Болката е голяма . Днес един мой стар познат снощи е получил удар..... За къкво ???? човека с 100лв пенсия ходеше всеки мач на Тича да ги подкрепя. На 78 год. е Такъв срам не е брал дори като изпадахме в Б група. Да им пълни гушите на тези тарикати от Тим ли ???? Неее колеги няма да стане. Аз имам достойнство . Весели празници на всички. Черно море е в моята душа и сърце а не ТИМ и техните пари. Благодаря ви.
charlitobg

Лично съобщение

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 01 апр 2010 18:35

Дано ТИМ продадат по-скоро Ч.море защото вече станахме смешни.Аз съм до тук когато се махнат собствениците и треньора пак ще съм на Тича дори и в В група.

Потребителски аватар
VW-CORRADO_1913
Контакти:

Мнениеот VW-CORRADO_1913 » 01 апр 2010 18:40

не прочетох постовете до тук защото нямам време извинявам се ако повтарям някой
Аз съм ЗА Велизар Попов да остане на чело на клуба мисля че се справя добре реди отбора правилно и се стреми да е различен винаги има хлаб в него и го подкрепям напълно и не смятам че вината е само негова но щом неможем да бием Калиакра нямаме място в европа единствента му вина е че избра грешните хора за дуспите

Потребителски аватар
VW-CORRADO_1913
Контакти:

Мнениеот VW-CORRADO_1913 » 01 апр 2010 18:46

собствениците не правят отбора ти не ставаш фен на един отбор зари шефовете или треньора а заради самия отбор аз ще съм на мача в неделя бъдете там и вие да подкрепим момчетата защото от това имат нужда а не празни трибуни

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 01 апр 2010 20:33

VW-CORRADO_1913 написа:собствениците не правят отбора ти не ставаш фен на един отбор зари шефовете или треньора а заради самия отбор аз ще съм на мача в неделя бъдете там и вие да подкрепим момчетата защото от това имат нужда а не празни трибуни

ОК.Успех аз не издържах и си скъсах клубната карта.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 02 апр 2010 00:51

VW-CORRADO_1913 написа:не прочетох постовете до тук защото нямам време извинявам се ако повтарям някой
Аз съм ЗА Велизар Попов да остане на чело на клуба мисля че се справя добре реди отбора правилно и се стреми да е различен винаги има хлаб в него и го подкрепям напълно и не смятам че вината е само негова но щом неможем да бием Калиакра нямаме място в европа единствента му вина е че избра грешните хора за дуспите

И къде видя. извинявай правилната подредба на отбора? Може би в това, че срещу отбор от Б група излязохме с 8 защитника?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 02 апр 2010 02:01

Според мен Велизар има потенциал, само че по една или друга причина робува на имена и по този начин не дава шанс на добре играещите млади момчета с офанзивни функции(главно Румбата Николов). Така той залага само на дефанзивни играчи, понеже само те му останаха здрави и няма кой да бележи. Незнам от какво се притеснява. Може би да не си навлече гнева на тарторите в отбора...Освен добър тактик, един треньор трябва да е и добър психолог и мотиватор, да умее да надъвха момчетата...и не на последно място, играчите да имат респект към него... в последното доста се съмнявам.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 02 апр 2010 02:15

Има още много да учи, да натрупа опит, това му е проблема, има го желанието, амбицията, старанието, волята, но треньор не се става с половин сезон в професионалния футбол, 1 година помощник треньор, а останалото време е бил треньор на деца и юноши, след 10 години може и да стане най-добрия треньор в България, но сега в момента тепърва има да се развива и да учи много докато стигне нивото на един завършен специалист
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “Черно море”