ЗА ЦСКА , БИЛЕТИТЕ ,ФЕНОВЕТЕ И РЪКОВОДСТВОТО

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

sassko
Контакти:

ЗА ЦСКА , БИЛЕТИТЕ ,ФЕНОВЕТЕ И РЪКОВОДСТВОТО

Мнениеот sassko » 01 апр 2010 15:59

Здравейте , пиша тази тема с надеждата някой да и обърне внимание .
ЗА ЦСКА -най слабия отбор в историята с претенции ....Били сме и по слаби но поне не сме се борили за шампионска титла . Според мен изгониха Любо Пенев , защото никога нямаше да се съгласи да продадат Иван Стоянов - единствения истински футболист в състава от есента .Отборъте на нулево ниво - но с тази селекция толкова .

ЗА БИЛЕТИТЕ - билети с тези цени за тези стадиони просто са немислими . В кината е също 8 лева билета , но поне има тоалетни и звезди които да гледаш , топло е а и седарките са малко по удобни и не те цапат. Феновете и техния шеф си траят защото взимали по 3-4 хиляди лева за охрана .. Дучето щеше да вдигне шум до небесата ако Васил Божков беше вдигнал билетите толкова .Не е ли срамно да даваме повече пари за домакинството на своге отколкото за гостуването на левски .... демек ръководството на левски обича повече феновете на цска .... Аз съм просто потресен ..

ФЕТОВЕТЕ - Единственото истинско богатсво на ЦСКА в момента, въпреки че вече се чудя докога ще търпят такова отношение.

РЪКОВОДСТВОТО - АБСОЛЮТНО НЕКОМПЕТЕНТНО
ФЕНОВЕТЕ са му виновни за изпуснатата титла , не безмислените продажби , треньорски рокади и новопривлечените супер звезди . Наско Караиванов не ми се коментира - дано след него да не дойде Милен Цветков .

ОЧАКВАМ КОМЕНТАРИ

muki76
Контакти:

Re: ЗА ЦСКА , БИЛЕТИТЕ ,ФЕНОВЕТЕ И РЪКОВОДСТВОТО

Мнениеот muki76 » 01 апр 2010 16:16

Прав си за всичко относно билетите преди началотона сезона излезе една статия в 7 дни спорт където най простата аритметика показва че за да ходи на мачовете на "любимият тим" излиза една минимална заплата на месец ако решиш да си заведеш и детето а да идедеш където и другаде да си поискаш доста по добре .Няма какво повече да се коменнтира а в ЕВРОПА цените са си високи ама там играят едни други герои

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 01 апр 2010 16:26

За да има професионален футбол /това включва трансфери , заплати и т.н./ трябват финанси. Билетите не са измислени , за да си вееш на лицето , ако ти е много жега. С тези пари се издържа клуба. 8-)

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 01 апр 2010 16:41

sassko написа: Наско Караиванов не ми се коментира - дано след него да не дойде Милен Цветков .

Искам Ани Цолова от БТВ!Обичам я тая жена,а пък и ще върши същата работа като Наско :) :) :)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 01 апр 2010 16:46

viroglav написа:За да има професионален футбол /това включва трансфери , заплати и т.н./ трябват финанси. Билетите не са измислени , за да си вееш на лицето , ако ти е много жега. С тези пари се издържа клуба. 8-)
Aз като ми е жега си вея лицето с вестника който задължително трябва да си носиш,за да си подложиш преди да седнеш на миризливото подобие на седалка! :evil: Човека ти го каза-предлагаш условия и тогава вдигаш цените! 8 кинта са много за 2 часа-поне да ти предлагат нещо на терена ,а то постно до немай къде....

SHUBI_DUBI
Контакти:

Мнениеот SHUBI_DUBI » 01 апр 2010 16:50

viroglav написа:За да има професионален футбол /това включва трансфери , заплати и т.н./ трябват финанси. Билетите не са измислени , за да си вееш на лицето , ако ти е много жега. С тези пари се издържа клуба. 8-)

Но за да дадеш такава сума пари, независимо за кой сектор, трябва да получиш в замяна нещо. Стига с тези неща " който е истински фен тези пари няма да са никакъв проблем за да гледа любимия отбор и т.н."
Хубаво, прав си, че трябват пари, за да се издържа клуба, а в повечето държави наистина приходите идват до голяма степен от билети и карти, но там футболистите знаят за какво играят, играят както за пари, така и за да радват феновете си, а тук какво? Играе се само за парите! Нека се намери начин футболистите да са по заинтересовани от това какво посещение ще има, а след като играят само за парите, нека се въведат условия по договорите им, че примерно 10% от заплатата им зависи до каква степен е пълен стадиона или нещо подобно, има страшнп много варянти! В момента, въпреки играта на ЦСКА бих дал пак 5 лв. за да подкепа отбора, но това бих го правил до определен момент, ако се продължава така! Сегашните момчета толкова си могат, хубаво, ако видя че се имат желание и хъс и дават всичко от себе си, независимо дали ни бие Берое, Левски или Керамик Елин Пелин бих отишъл на мач, но след като те не показват нищо такова и то не от скоро, а е от поне няколко сезона, то защо да ходя, да давам 5 лв? За да убия два часа от деня си? Мога да го направя и без да ги дам тези пари! За това ако момчетата могат,играят имат хъс и желание нека цените са такива, няма лошо, но да дам тези пари и да отида да гледам някакви, които поне изгелжда, че не им пука за мача и без проблем могат да бъдат заместени от някои набор на децата на Витоша-Бистрица, ПРОСТО НЯМА СМИСЪЛ!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 01 апр 2010 17:33

Така. За ЦСКА : Еми ЦСКА си е име в БГ футбол,но в момента просто представлява една неорганизирана сергия със много "калпави" играчки :lol: . Мисля,че футболистчетата в нашето първенсто прекалено много се взеха на сериозно и не виждат,че струват колкото едноседмична почивка на Златни пясъци :mrgreen: .

ЗА ФЕНОВЕТЕ : Еми какво да ви кажа? В България и без това ходят малко хора,но истинските фенове наистина са малко. И отборите с истински фенове са малко. Отборите,които имат публика в Бг са : ЦСКА,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ,БОТЕВ(който не съществува в момента),БЕРОЕ,ЧЕРНО МОРЕ(до някъде) и Минъор. Левски не ги броя,защото 90% са лумпени. Просто вчера ми стана жал,като видях колко малко гостуваща агитка имахте с Берое и мога да кажа,че направо се чудих дали да плача или да се смея.

ЗА БИЛЕТИТЕ: 8 лева са по джоба на всеки средностатистически българин,но има едно нещо,което ни дразни и мисля,че всеки ще бъде съгласен с това. Не може на "Лаута",където ходя аз,да няма тоалени,където да се изходиш,да няма чешма,където да си наплискаш лицето,когато е жега. То тоалетни и чешми има,но са просто... нямам думи.. нещо ужасно. Не може да няма седалки на стадиона,да няма покрив. Да те вали,да ти е студено,да ти се ходи до тоалетна или Да ти пече,да ти е жега и да ти се пие вода. Все пак билетите за нашия стадион са 3 лева,но при ЦСКА работата не е кой знае колко по-добра. С тази разлика,че имате седалки (май) :mrgreen: :mrgreen: .Въобще не оправдавам тази цена от 8 лв. Ако създадат нужните одобства отговарящи на европейските стадиони и 80 лева бих дал за мач.

ЗА РЪКОВОДСТВОТО : Бе пълен смях,какво да ви кажа. Това е някаква пародия на ръководство... пълна чорба направо :mrgreen: :mrgreen: . Тези мутрички,които ви управляват,дефакто не знаят как се ръководи футболен клуб. Не става само с пари,трябва и акъл.
Това е от мен.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 01 апр 2010 17:41

При нас нещата не са розови:
Билетите-Болна тема,но всичко идва от Ръководството.Такива цени на билетите самеко казано неприемливи.Следващият проблем аргументира това нещо.
Отборът и играта му-Много бездушна и оттам слаба.Селекцията зимната с тазе пенсии,които дойдоха не я одобрявам,има и качествени играчи,но има много,които не са за ЦСКА,трябва да има чистка,а това може да стане само с нов треньор(ама истински).
Ръководството:Няма такова.Ако има,то само вреди.Време е да се осъзнаят,че са собственици на ЦСКА.
ФЕНОВЕТЕ:Помните ли плаката от мача с Левски-"Единствената светла искра сме ние"-това важи за нашия клуб!
Изображение

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 01 апр 2010 17:42

Porto написа:При нас нещата не са розови:
Билетите-Болна тема,но всичко идва от Ръководството.Такива цени на билетите самеко казано неприемливи.Следващият проблем аргументира това нещо.
Отборът и играта му-Много бездушна и оттам слаба.Селекцията зимната с тазе пенсии,които дойдоха не я одобрявам,има и качествени играчи,но има много,които не са за ЦСКА,трябва да има чистка,а това може да стане само с нов треньор(ама истински).
Ръководството:Няма такова.Ако има,то само вреди.Време е да се осъзнаят,че са собственици на ЦСКА.
ФЕНОВЕТЕ:Помните ли плаката от мача с Левски-"Единствената светла искра сме ние"-това важи за нашия клуб!

Според мен големия ви проблем е,че махнахте Любо Пенев,който го болеше за клуба и тръгна да гради нещо голямо с млади български момчета,при това повечето юноши на ЦСКА :!:
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

DAILY
Контакти:

Мнениеот DAILY » 01 апр 2010 17:45

Цените на билетите трябва да покриват поне заплатите на играчите и треньора, минимум това. Можеш и сам да си ги сметнеш, 24 играча по 3500лв на човек месечно е 1 милион + 600 хил(!?! абсурдно много) за треньора става милион и шестотин хиляди годишно, 20 домакински мача по 5000 зрители са общо 100 хил продадени билета, което означава че цената трябва да е 16лв. Забележи че тук никъде не се споментават каквито и да е данъци и удръжки, а да не говорим колко много разходи има още. Докато това нещо не се случи, докато отборите не започнат да печелят от билети и артикули, до тогава ще се издържат от тотото, просто е. Аз, обаче, съм абсолютно съгласен че на тези стадиони и дума не може да става за такива цени, ама никой не му се тръгва по трудния път.

Върни се в “ЦСКА”