Никола Спасов-старши треньор на Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Никола Спасов-старши треньор на Черно Море

Мнениеот ogrizko » 01 апр 2010 00:31

Alexandrov93 написа:
ogrizko написа:Съгласен съм, че до края на сезона, сякаш това е най-добрият вариант за нас. Освен това, мина достатъчно време и сигурно се е поучил от грешките си. Дано само да залага повече на младите момчета, отколкото предния път :!:

Приятел така говориш сякаш в Черно Море е обичай да си сменяме треньорите на половин година :D Защо до края на сезона?Аз си мисля,че и за следващия трябва :D Единственото нещо което не харесвам в Кольо е,че взима само чуждестранни играчи.. :(

Защото все още не сменяме треньора. Ако Велизар остане до края на сезона, може и други варианти да изкочат, знам ли :roll:
Но ако сега се сменя тренера, Кольо Спасов е най-подходящия вариант. Друг въпрос е дали ще продължи и занапред, или ще поеме само до края на сезона - времето ще покаже за това.
ИзображениеИзображениеИзображение

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 01 апр 2010 00:32

А някой да знае,как да накараме ръководството да мисли като Нас,т.е да знаете начин да се свържите с някого.

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 01 апр 2010 00:35

Никола Спасов наистина докато беше тренер моряците играеха по красив и атрактивен футбол.

Потребителски аватар
Romano
Контакти:

Мнениеот Romano » 01 апр 2010 00:36

И той си има трески за дялане :) . Все ми се иска да пробваме ново име, но с визитка :twisted: .

Потребителски аватар
merlin
Контакти:

Мнениеот merlin » 01 апр 2010 00:37

Хайде бе, момчета, дайте шанс на В. Попов. Млад е, не изглежда глупав, просто няма опит. Само в България и Реал М треньорите се сменят на няколко месеца. Пък и в началото всеки фен на Морето ревеше от Кольо Спасов. Доста от феновете дори ходиха специално под козирката, че да могат да го псуват. Пък и каква е гаранцията, че ако Спасов се върне ще му бъдат осигурени същите условия за работа. Най-големият проблем в България е липсата на ясна стратегия на собствениците на клубове, които използват футбола за пране на пари и други не чак толкова морални дейности.
Надеждите за добро бъдеще на българския футбол са младите специалисти и играчи. Видяхме "старите" какво могат. То и затова всеки белоруски или унгарски отбор се моли да срещне български в турнирите.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха...

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 01 апр 2010 00:40

merlin написа:Хайде бе, момчета, дайте шанс на В. Попов. Млад е, не изглежда глупав, просто няма опит. Само в България и Реал М треньорите се сменят на няколко месеца. Пък и в началото всеки фен на Морето ревеше от Кольо Спасов. Доста от феновете дори ходиха специално под козирката, че да могат да го псуват. Пък и каква е гаранцията, че ако Спасов се върне ще му бъдат осигурени същите условия за работа. Най-големият проблем в България е липсата на ясна стратегия на собствениците на клубове, които използват футбола за пране на пари и други не чак толкова морални дейности.
Надеждите за добро бъдеще на българския футбол са младите специалисти и играчи. Видяхме "старите" какво могат. То и затова всеки белоруски или унгарски отбор се моли да срещне български в турнирите.

Аз лично бих му дал шанс,ако играем поне малко красиво и да има напредък,как да се даде шанс на треньор,който ти предлага грозна игра,водеща до загуба ?

Потребителски аватар
Romano
Контакти:

Мнениеот Romano » 01 апр 2010 00:45

merlin написа:Хайде бе, момчета, дайте шанс на В. Попов. Млад е, не изглежда глупав, просто няма опит. Само в България и Реал М треньорите се сменят на няколко месеца. Пък и в началото всеки фен на Морето ревеше от Кольо Спасов. Доста от феновете дори ходиха специално под козирката, че да могат да го псуват. Пък и каква е гаранцията, че ако Спасов се върне ще му бъдат осигурени същите условия за работа. Най-големият проблем в България е липсата на ясна стратегия на собствениците на клубове, които използват футбола за пране на пари и други не чак толкова морални дейности.

Какъв е смисъла да му се дава шанс като от лятто той намя да има право да води отбора, защото няма лиценз. Но според мен трябва да го оставят в щаба на новия реньор за да трупа опит. Много рано се качи на коня :lol:

Потребителски аватар
merlin
Контакти:

Мнениеот merlin » 01 апр 2010 00:50

Alexandrov93 написа:

Аз лично бих му дал шанс,ако играем поне малко красиво и да има напредък,как да се даде шанс на треньор,който ти предлага грозна игра,водеща до загуба ?

И ти си прав, но едва ли на някой му е харесвала и играта на Левски в първата година на Станимир Стоилов. После се видя, че нещата се оправиха. Мисля, че Морето има проблеми, но те не са само в треньорското ръководство и играчите. Просто голямата грешка беше уволнението на Спасов, а не назначението на Попов. Аз също искам да гледам силен Черно Море на нов стадион ;)
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 апр 2010 00:56

Red_Pride написа:ee супер ще стане, Мастиката в Черно море,Кокала в Левски и чичо Митко в ЦСКА :lol:

Голямата комбина ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 01 апр 2010 01:04

По-вероятно е пак някой помощник да сложат ако приемат оставката на Велизар, кой му беше помощник Радо Боянов нали?

Върни се в “Черно море”