Уникален шанс за Берое

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
daniel_red
Контакти:

Уникален шанс за Берое

Мнениеот daniel_red » 01 апр 2010 00:27

При създалата се ситуация, Берое просто трябва да надиграе два отбора от Б група, за да играе в Лига Европа !!!! Дано Илиян Илиев и играчите осъзнаят напълно каква възможност е това и отбора заслужено да участва в този страхотен турнир. :)

Потребителски аватар
Gretna

Re: Уникален шанс за Берое

Мнениеот Gretna » 01 апр 2010 00:31

Сега ще е по-трудно. От аутсаидер Берое се превърна в фаворит. Не знам какво ще стане. Искам да станете първи за да ви вземем тренера ама дали ще стане зависи от това да не си повярват много и да сложат тигана преди да са хванали рибата. То за всеки един от 4-те отбора шанса е уникален. Като изключим Чавдар които видимо по-слаби от другите три всеки един от тях може да спечели. Дано Берое вземе купата.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 01 апр 2010 00:36

Единственото което може да спре Берое да вземе купата е...Берое ! Ако не си вдигнат самочувствието а продължават да играят така купата може да има само един нов собственик - Берое !

Потребителски аватар
burnstz
Контакти:

Мнениеот burnstz » 01 апр 2010 00:41

Ако не подценим противника(без значение кой е той) купата не 100%, а 100000000000000000% е наша!!! Не мисля обаче, че точно тези футболисти ще го направя, знаеки за шанса, който им се открива!!! САМО БЕРОЕ !!!
1916'

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 апр 2010 00:49

Купата е зелена - досега този отбор не е летял в облаците и е гледал реално на всяка среща - не вярвам сега да си вдигнат носовете, освен това Илиев е достатъчно мъдър и улегнал човек за да допусне това да се получи в отбора.
Така че есента ... успех на Берое в Европа... 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 01 апр 2010 00:51

Жалко само,че ако спечелят купата няма да могат да играят в Стара Загора мачовете от Европа.Ще трябва да се мЪкнат в София или Бургас :roll:

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 01 апр 2010 00:53

TristaNNN написа:Купата е зелена - досега този отбор не е летял в облаците и е гледал реално на всяка среща - не вярвам сега да си вдигнат носовете, освен това Илиев е достатъчно мъдър и улегнал човек за да допусне това да се получи в отбора.
Така че есента ... успех на Берое в Европа... 8-)

Ми успех щом казваш. То и да паднете от които и да било за вас няма да е такава трагедия. Дано да ви се падне някои по-голямчък отбор от рода на Болтън ( преди няколко сезона нали играха с Локо Пл.) та хем да стане интересен мач хем после като отпаднете да си кажете - "Е това все пак е Болтън не е Жилина или Бате Борисов"

joro bad

Мнениеот joro bad » 01 апр 2010 00:55

Стискам палци на Заралий, макар, че не сте ми любимци. Това е единственият отбор от продължилите, който при евентуално вземане на купата, би ни представил най-добре в ЛЕ с оглед на град, стадион, публика ,отбор-игра и треньор. :idea: Успех. ;)

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 01 апр 2010 00:56

Абсурд, Черноморец Поморие взима купата и ще играят Черноморец Бургас в Лига Европа - ще обединят двата отбора и без това са им сателит

Потребителски аватар
зелена_ракия
Контакти:

Мнениеот зелена_ракия » 01 апр 2010 00:57

Берое за жалост няма лиценз за Европа. Казвам го, защото го знам със сигурност.
Не е хубаво да се надценява, но тези футболисти са играли миналата година и прекрасно знаят сега как ще се играе срещу тях-със стоманожелезен бетон. С него именно Миньор и Черно море отпаднаха.
Миналата година повечето хора не знаят, но Илиан беше много, много недолюбван именно защото биехме с по 1 гол и с 1 нападател, но биехме. А и единствената ни загуба за цял сезон беше именно от Калиакра. Леле тогава Илиан колко беше черен...
Футболната мафия с надпис "БФС" е като дупенце-дясната буза е синя, лявата червена...
А по средата са резултатите, когато се свърже нашия с европейския футбол.

Върни се в “Берое”