Националният селекционер набеляза Старокин, Младенов и Макен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Националният селекционер набеляза Старокин, Младенов и Макен

Мнениеот crap » 31 мар 2010 14:31

W84me написа:
San-Jose написа:
garfild8 написа:Синоптика добре ги набеляза,похвално е това,ама си мисля една работа.Че ще стане като Иво Иванов и Милиев за по 15 минути,ще ги изпробва.Поне ще се опита,да замаже очите на феновете.Гарантирам че,моите няма да ги замаже.Защото съм на мнение,когато си тръгне или го махнат,все ще е късно.

Милиев е много слаб, не знам защо изобщо го вика, няма и никаква физика, всъщност знам защо го вика него и Сърмов, единия игра титуляр срещу Италия , за да му уредят трансфер, но не стана, да се маха Синоптика, поне Мондиал 2014 да не изпуснем

Фъргюсън ти ли си?Да ми кажеш,че Милиев няма физика немога да го приема.Сърмов е слаб,това е вярно,ама на негово място да вземе Т.Янчев ли? Само да угоди на цесекарите?Сега,ако вземе Гаджев ще кажете,че е тенденциозно.Досега проблема беше,че не викал играчи от "А" група,а след като извика било за замазване на очите на хората.Няма угодия,братче.

Айде сега си размърдай мозъчето! Понеже твърдиш, че не е тенденциозно, обясни ми на каква позиция играе Стилиян Петров, и ЗАЩО?! ЗАЩО Стенли трябваше да играе като десен АТАКУВАЩ халф?!?!?!??!?! Той си е ЧИСТ ДЕФАНЗИВЕН ПОЛУЗАЩИТНИК! Неразбирам как може да кажете на черното бяло, и неразбирам защо бутате тези некадърници(сърмата и зетя) в националния, при положение, че са пълни дървета, не, всъщност, едно дърво би вършило повече работа и от 2та, защото то поне щеше да спира топката... Да ти уточня, СТЕНЛИ трябва да бъде титулярният дефанзивен халф в българският национален отбор, не сърмата, не Т.Янчев, не оня от Сливен, на който му счупихте крака, нито пък оная талпа Гаджев! Проблемни са други постове в националния, а не този, който "мъри" умишлено прави проблемен! :evil: :evil: :evil:
YA GUNNERS YA

skorpinoks
Контакти:

Мнениеот skorpinoks » 31 мар 2010 15:56

crap написа:За Старокин съм съгласен, другите не са за националния!

аз също съм твърдо за Старокин отдавна ,явно "синоптика " си е отворил "едното " око .
момчето играе на "неврологичния " пост-ляв бек а синоптико досега е пробвал поне 3-4 футболиста които не играят на този пост в клубните си отбори .

peh
Контакти:

Мнениеот peh » 31 мар 2010 16:18

Макенджиев е класа. Супер спокоен, без фрапиращи грешки. Стабилен и при излизанията, и с добър рефлекс. Дано да продължава така.

Потребителски аватар
todorov
Контакти:

Мнениеот todorov » 31 мар 2010 16:30

Според мен, Апостол Попов също има място в национала. Играе достатъчно стабилно в ЦСКА, а всички знаем какви проблеми имаме в защита. Няма нужда да преквалифицира футболисти - напр. Пелето като централен защитник. Пелето си е добър в центъра.

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 31 мар 2010 16:49

todorov написа:Според мен, Апостол Попов също има място в национала. Играе достатъчно стабилно в ЦСКА, а всички знаем какви проблеми имаме в защита. Няма нужда да преквалифицира футболисти - напр. Пелето като централен защитник. Пелето си е добър в центъра.

Все си мислех, че Живко Желев има място в национала. Явно не му е дошло времето - А. Попов, Иван Иванов и Милиев са над класата му. :roll:

Може да се пробва, но не е за национал. Не искам повече експерименти от рода на Сърмов, Русия, Зетя и т.н. :evil:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 31 мар 2010 17:40

crap написа:
Айде сега си размърдай мозъчето! Понеже твърдиш, че не е тенденциозно, обясни ми на каква позиция играе Стилиян Петров, и ЗАЩО?! ЗАЩО Стенли трябваше да играе като десен АТАКУВАЩ халф?!?!?!??!?! Той си е ЧИСТ ДЕФАНЗИВЕН ПОЛУЗАЩИТНИК! Неразбирам как може да кажете на черното бяло, и неразбирам защо бутате тези некадърници(сърмата и зетя) в националния, при положение, че са пълни дървета, не, всъщност, едно дърво би вършило повече работа и от 2та, защото то поне щеше да спира топката... Да ти уточня, СТЕНЛИ трябва да бъде титулярният дефанзивен халф в българският национален отбор, не сърмата, не Т.Янчев, не оня от Сливен, на който му счупихте крака, нито пък оная талпа Гаджев! Проблемни са други постове в националния, а не този, който "мъри" умишлено прави проблемен! :evil: :evil: :evil:

Да съм казал нещо за Стилиян?Кажи ми с колко опорни халфа играе националния?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 31 мар 2010 19:19

От къде да знам, то на синоптика неможеш да му хванеш спатиите... мисля, че с 2 играхме последно? Ако сърмата го броим за играч... :lol: :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 апр 2010 00:26

crap написа:От къде да знам, то на синоптика неможеш да му хванеш спатиите... мисля, че с 2 играхме последно? Ако сърмата го броим за играч... :lol: :lol: :lol: :lol:

С два опорни халфа си играем отдавна,единият е Ст.Петров,според мен другият трябва да е Владимир Гаджев,просто сега няма кой...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 01 апр 2010 08:48

Това е безумно, неможем да играемс 2 упорни халфа, при положение, че разполагаме с 1! "мъри", както и още камара други псевдо тактици, трябва да разберат, че когато нямаш футболисти, не ти определяш тактиката, а материала! Т.е като нямаш 2 упорни халфа играеш с 1... но не е лесно!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 02 апр 2010 13:39

crap написа:Това е безумно, неможем да играемс 2 упорни халфа, при положение, че разполагаме с 1! "мъри", както и още камара други псевдо тактици, трябва да разберат, че когато нямаш футболисти, не ти определяш тактиката, а материала! Т.е като нямаш 2 упорни халфа играеш с 1... но не е лесно!

Наистина,не е лесно.То мисленето...не е за всеки. ;)
Само Черно море.

Върни се в “Национален отбор”