Става ли Велизар Попов за треньор на Черно море?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Велизар Попов - да остане или не ?!
Ако има модератори, или нещо подобно... ще се радвам да поразчистят малко темата от външна намеса. И без това има достатъчно, в които да се заяждат с нас. Ами поне тук спокойно да си обсъдим какво да го правим тренера 

Ние нищо неможем да направим. Има си ръководство. Според мен смяна Вили - Кольо е резонна. Да спадне напрежението, без сътресения. Да си вземем повечето мачове. В същото време ни трябва качествен треньор ако ще гоним нещо догодина или няма значение какъв треньор ако просто ще допълваме А група. И като си изберем го назначаваме да си направи и селекция, и подготовка. Това е. Живота продължава.
- unist_gp
- Контакти:
Престъпниците от тим изгониха Великия Колю Спасов, а пък тоя пръдлю ли няма да разкарат. Да върне и парите от заплати. Ако бяхте с Колю - 10 точки разлика пред втория 

Евала Прическа, кво прави нощеска

- paceto
- Контакти:
Взимам си мнението от другата тема :
paceto написа:Сезона ви е изгубен то се вижда, но ако напусне сега и дойде някой друг няколко кръга преди краят на сезона може да паднете още в класирането, защото не се знае на какъв стил ще заложи новият и какво ще иска от футболистите.
Според мен като страничен наблюдател по добре избутайте този сезон и на лято на трезва глава да си търсите треньор, а не сега някой на пожар както този пост беше вземат от Попов.
В началото всичко го плюехте после нещата малко се оправиха, но ясно е за всички, че той просто бута сезона.
Казвам го без да се заяждам. Не ми е ясно, каква е вината в случая на треньора. Черно море като състав, като класа, е на светлинни години от Калиакра. Мачовете за Купата са такива - ако подцениш съперника и сбъркаш, нямаш спасение. Доколкото гледах мача, треньорът може би трябваше да извади един защитник и да пусне още един нападател. Особено първото полувреме Калиакра минаха около 4 пъти центъра.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
И да сме по- назад в класирането това няма значение. Нишо не печелим и нищо не губим. А има и достатъчно мачове които ще спечелим, така че е добре ба мислим за нов дългосрочен треньор
На мен ми е много симпатичен Вили, млад е, адаш ми е, надъхан е.. но след всичките приказки които изприказва за този мач и го загуби, това е най - правилното, което може да направи..
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!
Колкото повече го мисля, толкова повече си мисля, че Велизар трябва да си тръгне още сега! Мисля си, че той е най-разочарован от загубата и ще му се отрази доста тежко... а това със сигурност ще повлияе неблагоприятно върху работата му до края на сезона, че дори и след това, ако не бъде сменен сега. Също така си мисля, че му трябва почивка, за да усмисли по-добре нещата. Ако бъде оставен да продължи, пак ще си води старата песен на нов глас един вид. Защото дефакто няма време толкова за мислене - ето го идва следващия мач. А според мен ще му трябва доста повече време да помисли къде е сбъркал и как да оптимизира работата си занапред. Някой ден може да се върне начело на Черно море.... но сега трябва да напусне, това е крайното ми мнением, въпреки че се колебаех преди това
А и като гледам... май всички фенове на Черно море са загубили вяра в него, поне в момента, така че..... няма връщане назад, както самият Велизар каза

А и като гледам... май всички фенове на Черно море са загубили вяра в него, поне в момента, така че..... няма връщане назад, както самият Велизар каза

-
- Контакти:
Безкрайно много съм разочарован.Просто нямам думи.Никога дори и в най-смелите си мечти не съм предполагал,че ще изтървен този уникален шанс,който ни беше предоставен.В момента съм много афектиран.Велизар заложи всичко на този мач и сбърка(затова си мисля,че постъпката да си подаде оставката е мъжка).Топката сега е в нашите собственици,но си мисля,че най резонното в тази ситуация е да приемат оставката му(така ще се тушира напрежението поне малко).Ясно е,че сезона е провален.Смятам,че трябва да доиграем сезона като се опитаме да обиграваме някой от талантливите ни юноши.А ако ТИМ мислят да градят сериозен отбор лятото да назначат треньор с име и с визитка.