ULTRAS
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ULTRAS
Това предаване The real football factories го даваха по Дискавъри. Беше нещо уникално. Най-яката серия е в Русия. Този пич Дани на мач между цска и Динамо едното полувреме е при едните фенове, второто е при другите. Гледайте предаването, няма да сбъркате.
angelov написа:Това предаване The real football factories го даваха по Дискавъри. Беше нещо уникално. Най-яката серия е в Русия. Този пич Дани на мач между цска и Динамо едното полувреме е при едните фенове, второто е при другите. Гледайте предаването, няма да сбъркате.
Не,бе ! На мача с ЦСКА и Зенит Дани си тръгна на полувремето,щото некви разбрали,че той е бил при Гладиаторите на Спартак,и при MUSIC HALL на Зенит

Щом казваш сигурно е така. Трябва пак да ги гледам, че явно съм позабравил.
Ех това ЕГН

Ех това ЕГН

angelov написа:Щом казваш сигурно е така. Трябва пак да ги гледам, че явно съм позабравил.
Ех това ЕГН![]()
![]()
хахахахах ЕГН-то ще да е,да знаеш

- plovdiv_chernobql
- Контакти:
Лелеее вие сте качили толкова много,докато мен ме нямаше,но нищо сега и аз ще се включа!Тук има много снимки и материали,и е неизбежно да се повтори нещо,но надявам се да ме извините за това!Блу,извинявай,че не ти отговорих на съобщението,но преди няколко дни влезнах за първи път от тогава и нещата са се променили,мина много време,какво да ти обяснявам за Локото,ти знаеш,предполагам много добре!
Айде сега малко снимки!След като останахме без човек от Локото в тази тема,аз ще го замествам надявам се достойно!!!

Айде сега малко снимки!След като останахме без човек от Локото в тази тема,аз ще го замествам надявам се достойно!!!

Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе
Син съм на юнашко племе
- plovdiv_chernobql
- Контакти:

А това са снимки от сблъсъците между Катания и Палермо,при които беше убит един полицай в Италия.

Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе
Син съм на юнашко племе
Въпрос : защо да нямаме човек от Локото тук ? Lauta Hools да не му е станало нещо ? Иначе за снимките...ехххх а ние се хвалиме със станьоли и некви знаменца
Жалка гледка...как да е
Супер снимки брат 

най-яката тема !!!!! кво става пичове.

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме