Левски извън Европа!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Re: Левски извън Европа!!!

Мнениеот Boksiorcheto » 31 мар 2010 19:41

Младйеж (говоря на мйеко, за да ме разбереш), ти помниш ли кога Льокото е правил значим мач у Аврупата (това пък е на майчин език на повечето фенове на Льоко:)), защото аз не си спомням, а вероятно съм на годините на баща ти? Браво, имате добра публика, но само като присъствие - това хореографии, пироефекти и т.н. за нищо ги нямате, но както и да е. Я още едно въпросче - вие Локо Пд ли сте или сте Велбъжд Кн (същото важи и за Берое - Берое ли са или Олимпик (галата))?

Разберете едно ( и това са реални факти, а не изсмуканици от пръстите и лигни от сорта - говеда-свене-канари-смърфове) - извън 4-те столични отбора, единствените, които са постигали нещо в Европа са (по важност) - Берое, Ботев и Марек (донякъде). От селяни (пример латекса), колкото и кинта да наливаш, отбор няма да стане - трябват традиции, вие от Локо също ги нямате.[/quote]

хаххаах,смешник. Жалък си. Правим много по-добри хореографии от вас и не смей да ме наричаш селянин или човек от малцинството,защото само се излагаш. Помня мачът с Болтън,когато ако не ни беше починал президентът,щяхме да ги отстраним след 2-1 в Англия. А ти помниш ли кУга Уефски са правили значим мач у АврОпата? Жилина,Бате,Тампере.... направо няма смисъл да ги изброявам :mrgreen: :mrgreen: . Ние имаме традиции и сме ви го доказвали на "Лаута". Доказахме ви го и тоя сезон. На герена ще ви опукаме освен ако не ви подпре пак съдията ;).
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 31 мар 2010 19:43

Оф, а на мен ми става жал като чета как комплексирани майни плюят по всичко дето е от София...[/quote]

Кой е комплексар бе,нечистоплътен шоп?[/quote]

Ти си комплексар. И още ли си тук? Нали ти казах да ми намериш къде си прочел и кой е казал, че Левски трябва да играе в евротурнирите само защото е Левски?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 31 мар 2010 19:52

dodo7271 написа:Оф, а на мен ми става жал като чета как комплексирани майни плюят по всичко дето е от София...

Кой е комплексар бе,нечистоплътен шоп?[/quote]

Ти си комплексар. И още ли си тук? Нали ти казах да ми намериш къде си прочел и кой е казал, че Левски трябва да играе в евротурнирите само защото е Левски?[/quote]

Ся какво искаш? Да ти търся коментари за евроидиота? :lol: :lol: Ти нормален ли си? :mrgreen: :mrgreen: И кой си ти,че да казваш?

Reckless

Мнениеот Reckless » 31 мар 2010 19:54

Традициите са си традиции и това никой не може да ви го отнеме, за разлика от точките. Ако лежите обаче на традиции, няма да стане, защото традициите голове не вкарват и в един момент, ще ви остане само радоста от традициите. В спорта е важно моментното състояние а не миналото.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 31 мар 2010 20:00

Ся какво искаш? Да ти търся коментари за евроидиота? :lol: :lol: Ти нормален ли си? :mrgreen: :mrgreen: И кой си ти,че да казваш?[/quote]

Виж ся, селянчо - вашите традиции ги знаем. Трима президенти на два метра под земята. Мерси от такива традиции. Ако ние сме евроидиоти, вие какви идиоти сте? И я кажи, ама честно, дали ходите на всеки мач? Щото онзи ден на "Герена" бяхте 100 човека. Нещо не ви виждам?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 31 мар 2010 20:02

dodo7271 написа:Ся какво искаш? Да ти търся коментари за евроидиота? :lol: :lol: Ти нормален ли си? :mrgreen: :mrgreen: И кой си ти,че да казваш?

Виж ся, селянчо - вашите традиции ги знаем. Трима президенти на два метра под земята. Мерси от такива традиции. Ако ние сме евроидиоти, вие какви идиоти сте? И я кажи, ама честно, дали ходите на всеки мач? Щото онзи ден на "Герена" бяхте 100 човека. Нещо не ви виждам?[/quote]

100 човека?! :) :) отиди на очен лекар,селяндурчо ;). Колкото до починалите президенти,знае ли се,може ти да не дочакаш следващия ;). А вие можехте да си пооправите терена,а не да прилича на нивата,която ти ореш.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 31 мар 2010 20:03

Мисля, че Илиян Илиев малко се фаворизира. Както и Стефан Грозданов също. В крайна сметка, когато един средняшки отбор бие два три мача поред и треньорът веднага изпъква. Но когато резултатите са от типа вкъщи бием, а навън каквото стане - на никой не му прави впечатление. На Грозданов няма да се спирам, защото е от скоро, но забележете резултатите на Илиян: 10-то място БЕРОЕ, победи-8, равни-7, загуби-6, точки-31. Аз не намирам нищо феноменално в това да си десети в България. Ами дайте тогава да хвалим Вили Вуцов че е невероятен, защото Славия (чийто играчи са горе долу с качествата на беройци) са на 6-то място, с 10 победи и 35 точки.
Днес Берое биха, не защото показаха някакво супер ниво, а защото ЦСКА са го закъсали. И най-голямата грешка на боклукчиите, е че изгониха Любо Пенев. Същото важи в пълна степен и за ЛЕВСКИ. Защото отминаха времената на големите покупки и светкавичните резултати - сега е време на криза и никой няма пари в излишък. Затова и стратегията трябва да е съвсем друга - да се гради отбор в дългосрочен план.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 31 мар 2010 20:06

blue magic написа:Мисля, че Илиян Илиев малко се фаворизира. Както и Стефан Грозданов също. В крайна сметка, когато един средняшки отбор бие два три мача поред и треньорът веднага изпъква. Но когато резултатите са от типа вкъщи бием, а навън каквото стане - на никой не му прави впечатление. На Грозданов няма да се спирам, защото е от скоро, но забележете резултатите на Илиян: 10-то място БЕРОЕ, победи-8, равни-7, загуби-6, точки-31. Аз не намирам нищо феноменално в това да си десети в България. Ами дайте тогава да хвалим Вили Вуцов че е невероятен, защото Славия (чийто играчи са горе долу с качествата на беройци) са на 6-то място, с 10 победи и 35 точки.
Днес Берое биха, не защото показаха някакво супер ниво, а защото ЦСКА са го закъсали. И най-голямата грешка на боклукчиите, е че изгониха Любо Пенев. Същото важи в пълна степен и за ЛЕВСКИ. Защото отминаха времената на големите покупки и светкавичните резултати - сега е време на криза и никой няма пари в излишък. Затова и стратегията трябва да е съвсем друга - да се гради отбор в дългосрочен план.

ЕВАЛА! Съгласен съм абсолютно с твоето мнение ;).

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 31 мар 2010 20:14

blue magic написа:Мисля, че Илиян Илиев малко се фаворизира. Както и Стефан Грозданов също. В крайна сметка, когато един средняшки отбор бие два три мача поред и треньорът веднага изпъква. Но когато резултатите са от типа вкъщи бием, а навън каквото стане - на никой не му прави впечатление. На Грозданов няма да се спирам, защото е от скоро, но забележете резултатите на Илиян: 10-то място БЕРОЕ, победи-8, равни-7, загуби-6, точки-31. Аз не намирам нищо феноменално в това да си десети в България. Ами дайте тогава да хвалим Вили Вуцов че е невероятен, защото Славия (чийто играчи са горе долу с качествата на беройци) са на 6-то място, с 10 победи и 35 точки.

Именно, в такива времена трябва да се търсят треньори, които са успели точно в отбори като Берое, който от две-три години е във финансова криза, но постига добри резултати. И най-важното играе добър и печеливш футбол. Защо Батков е глупак? Защото изгони Мъри Стоилов. Не че Стоилов е най-добрият треньор в света, но поне имаше идея и знаеш как да направи отбор.

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 31 мар 2010 20:21

dodo7271 написа:

Именно, в такива времена трябва да се търсят треньори, които са успели точно в отбори като Берое, който от две-три години е във финансова криза, но постига добри резултати. И най-важното играе добър и печеливш футбол. Защо Батков е глупак? Защото изгони Мъри Стоилов. Не че Стоилов е най-добрият треньор в света, но поне имаше идея и знаеш как да направи отбор.

Да, но беше почнал да изпъква повече от Борат. А Борат това не може да го преживее.

/offtopic

Относно турнирите : бОли ме фара. Никога не съм се интересувал от това какъв е мача долу на терена. Дали е Шампионска Лига, дали е А група, дали е мач на резервите.
ВАЖНА Е ИГРАТА! ЩОТО ФУТБОЛА Е ИГРА и ТРЕЕ НА МЕН ДА МИ Е КЕФ ДА ГИ ГЛЕДАМ КАК ИГРАЯТ!

Като не могат да играят, ако ще за транс-вселенската купа срещу марсианците да играем мен не ми дреме!
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Върни се в “Левски”