Boksiorcheto написа:dodo7271 написа:Boksiorcheto написа:Това заслужавате,Шопи! Щото сте и такива фенове. Аз съм от Локомотив Пловдив и днес ми стана жал,като видях гостуващата агитка на ЦСКА срещу Берое. Пълен смях,скръб и трагедия.Както и да го погледнете,вие сте си виновни. Има много по-истински отбори от вас и аз предпочитам да играе този,който заслужава,а не този,който трябвало да играе,защото бил Левски или ЦСКА. Дано тази година играят истински отбори,като Черно Море и Берое. Вместо да мислите положително вие веднага започвате : "Какво става?" "Що сме така?" "Ама как така няма да играе Левски... та тва е Левски той е длъжен да играе" . Играе този,който заслужава,а не този който трябвало да играе. Всяка година ви подпират съдийте и двата отбора. Малко ви е. С тези собственици и тази слаба организация,не става. То не е само да имаш пари,а и да си организиран. Все пак ви пожелавам успех и дано се оправите в близките години,защото България има нужда от вас,колкото и да не ми се иска
.
Спокойно бе, пич. Ще хванеш рак от злоба. Кой е казал, че трябва да играе Левски в Европа само защото е Левски? Искам тук да ми намериш един, който е казал това.
Тука не,но чета в много различни сайтове. Аз не злобея,просто си изказвам мнението
. Няма защо да злобея. Аз съм от отбор с традиции и много по-добра публика от вашата
. Ходя на мачове и не ме интересува дали сме в А или Б група. Ние сме на стадиона на всеки мач,независимо дали ще паднем или ще бием.
Младйеж (говоря на мйеко, за да ме разбереш), ти помниш ли кога Льокото е правил значим мач у Аврупата (това пък е на майчин език на повечето фенове на Льоко:)), защото аз не си спомням, а вероятно съм на годините на баща ти? Браво, имате добра публика, но само като присъствие - това хореографии, пироефекти и т.н. за нищо ги нямате, но както и да е. Я още едно въпросче - вие Локо Пд ли сте или сте Велбъжд Кн (същото важи и за Берое - Берое ли са или Олимпик (галата))?
Разберете едно ( и това са реални факти, а не изсмуканици от пръстите и лигни от сорта - говеда-свене-канари-смърфове) - извън 4-те столични отбора, единствените, които са постигали нещо в Европа са (по важност) - Берое, Ботев и Марек (донякъде). От селяни (пример латекса), колкото и кинта да наливаш, отбор няма да стане - трябват традиции, вие от Локо също ги нямате.