Левски извън Европа!!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски извън Европа!!!
И да играем и да не играем в Европа - все тая. Голям ташак сме
-
- Контакти:
Ще минеме цска,но това е най-слабия сезон в историята на Левски!Тези лекенца пишат история!
Може пък да подобрим играта си... Сега вече е почти сигурно, че Левски или цска ще е извън евротурнирите. Който го заслужи с играта си, той ще продължи. А все пак дори това не е сигурно, може и двата да изпаднат.
На мене ми е болно , че в Левски са СЛЯПИ и не правят нищо по този въпрос . Не може Гонзо след мача с чорбата да излезне и да каже , яд ме е , че не ги бихме .Ама той кьорав ли е , че ние за 90 мин нямаме удър , той иска да биеме . С Локото първия удър беше в 93 мин . Не може цяла България да вижда , че нямаме нападател , а тия чак сега го гидяли и за чий ми е сега . не може цяла България да вижда че нямаме деф. халф и тия купиха некво цигане , ама не го и пускат . Това не може да продължава . Относно ЕКТ тези които се кефят че няма да играеме , какво си мислят , че берое или морето ше направят повече от Левски ли ? Жестоко се лъжат . СРАМ !!!
Левскар съм и мисля, че тази година с нашите вечни съперници май ще се борим за място около 4-5-6. Трагедията и в двата отбора за съжеление е голяма

Защо ви е Европа ... , както не ни трябва да и световно първенство .. с тези футболсти . Така си е добре, и ние спокойно, и футболистите спокойни , че няма да се излагаме. Ще си гледаме доволни мачове

Ей, това ЦСКА-то голям отбор
И като пада пак успява да извърли Левски от евротурнирите.
Сега по темата. След последните 5 мача съм убеден, че този отбор на Левски не заслужава да играе в Европа.
По-добре да пишем нулева година, та ръководството да се стресне малко и да разбере, че без инвестиции не става.
Досега карахме само с пари от евротурнирите. Като ги няма или ще затънем повече, или ще се оздравим като отбор. Аз мисля, че ще е второто.
ЦСКА също тази година не са за лигата. По-добре наистина някой отбор измежду Миньор, Славия, Черноморец и т.н. да отиде, може би с Берое като носител на купата. То се е видяло, че "грандовете" ни нищо не правят. Поне и другите футболни фенове да се порадват на евромачове, пък били 2-4.

И като пада пак успява да извърли Левски от евротурнирите.
Сега по темата. След последните 5 мача съм убеден, че този отбор на Левски не заслужава да играе в Европа.
По-добре да пишем нулева година, та ръководството да се стресне малко и да разбере, че без инвестиции не става.
Досега карахме само с пари от евротурнирите. Като ги няма или ще затънем повече, или ще се оздравим като отбор. Аз мисля, че ще е второто.
ЦСКА също тази година не са за лигата. По-добре наистина някой отбор измежду Миньор, Славия, Черноморец и т.н. да отиде, може би с Берое като носител на купата. То се е видяло, че "грандовете" ни нищо не правят. Поне и другите футболни фенове да се порадват на евромачове, пък били 2-4.
Последна промяна от peterx на 31 мар 2010 18:31, променено общо 1 път.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
Както е тръгнало няма да се учудя някой измежду Чавдар Етрополе и Черноморец Поморие да вземат купата - е тогава коефициента със сигурност ще се срути много следващата година. Все едно играем с 3 отбора в Европа 

Ейййй, няма такива фенове. Бързате да ги погребвате, а има толкова условности.
1. Левски в този си вид не заслужава да играе в Европа. Ако се класира, ще е пълна заблуда и продължаване на агонията с Батков.
2. Програмата на ЦСКА е много по-трудна до края на първенството - те играят с първите осем отбора в първенството, ние с последните 8. ЦСКА в този си вид няма да успеят да вземат достатъчно точки и изхвърчат.
3. ЦСКА имат проблем с лиценза и може специално сами да се изхвърлят от турнирите.
Едно е сигурно, ако и двата отбора се хвърлят да играят за това 4-о място, ще стане мътна и кървава.
1. Левски в този си вид не заслужава да играе в Европа. Ако се класира, ще е пълна заблуда и продължаване на агонията с Батков.
2. Програмата на ЦСКА е много по-трудна до края на първенството - те играят с първите осем отбора в първенството, ние с последните 8. ЦСКА в този си вид няма да успеят да вземат достатъчно точки и изхвърчат.
3. ЦСКА имат проблем с лиценза и може специално сами да се изхвърлят от турнирите.
Едно е сигурно, ако и двата отбора се хвърлят да играят за това 4-о място, ще стане мътна и кървава.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Пичове мафията(нашето управление на двата най-велики тима в България) ни докара до това да се борим за макс. третото място.А зад нас дебнта Миньор,Славия,Черноморец,Пирин.На прага сме отново да станем за смях(не че тази година не станахме вече) отново аут от Европа.Ако успеем да ви излъжем Левски ще е добре,но трудно.С тези бездушници трудно,направо не ми се говори.