Маруан Шамак в Черно море?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
red_eraser
Контакти:

Re: Маруан Шамак в Черно море?

Мнениеот red_eraser » 31 мар 2010 09:56

Незнам дали ще се наложи в първия състав може да го обиграете една година в Локо Мездра :!: :!:

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 31 мар 2010 09:58

ogrizko написа:Ако някой от ръководството на Черно море ме чува... нека види изявите на това момче от Бордо и да се опитаме да го привлечем, преди някой гранд да го е купил и да стане твърде късно. Бях изумен как игра снощи срещу Лион. Мисля, че имаме нужда точно от един такъв нападател... създава достатъчно опасности и вкарва голове, много добър :!:

Ok, съгласен съм, само 4е ЦСКА за вземе Рууни, Левски - Роналдо, Локо Сф - Меси, Славия - Дрогба, 4ерноморец - Дефо, Перник - Ибра, Сливен - Ето о, Монтана - Роналдино, Своге - Един Дзеко, Локо Пд. - Торес, и целият ни футбол ще се нареди. Да си вземат и по един капитан като Джерард и става супер. Направо Висшата лига я пускаме по тъ4а, за да гледаме най-доброто първенство в Света - БГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

atolco
Контакти:

Мнениеот atolco » 31 мар 2010 10:04

не знам за Шамак, дали ще дойде в ЧМ...може и да, дойде... всичко става в играта Футбол мениджър :)
но, Мишел Платини, щял да ни, става президент на БФС :)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 31 мар 2010 10:13

fr3ak_boy написа:Признавам, че авторът има чувство за хумор :lol: :lol: :lol:

Той винаги е имал,чувство за хумор.И затова много ме кефи. :lol: :lol:
П.П. А бе Оги,ти изтрезня ли от снощи? :roll: :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
stoyan_17
Контакти:

Мнениеот stoyan_17 » 31 мар 2010 10:33

Сега гледам ,че от лятото най-вероятно и Раул ще е свободен.Що не вземете и него да привлечете.Незнам само треньора дали ще е съгласен.Може би трябва да мине пробен период и да го пуснете срещу Суворово ,например, в някоя контрола . :)
Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит.

Потребителски аватар
merlin
Контакти:

Мнениеот merlin » 31 мар 2010 10:34

ogrizko написа:Ако някой от ръководството на Черно море ме чува... нека види изявите на това момче от Бордо и да се опитаме да го привлечем, преди някой гранд да го е купил и да стане твърде късно. Бях изумен как игра снощи срещу Лион. Мисля, че имаме нужда точно от един такъв нападател... създава достатъчно опасности и вкарва голове, много добър :!:

Много си прав! Става за резерва на Миро Манолов :lol: Може и Гургуф да се вземе, старае се момчето, пък и Милан го махнаха щото няма години.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха...

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 31 мар 2010 11:06

Докато Миро е контузен става..

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 31 мар 2010 11:29

atolco написа:не знам за Шамак, дали ще дойде в ЧМ...може и да, дойде... всичко става в играта Футбол мениджър :)
но, Мишел Платини, щял да ни, става президент на БФС :)
Koй Мишел Платини?? Оня французина или "световно известния бразилец "със същото име от ЦСКА :lol: :lol:

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 31 мар 2010 11:38

К'во се подигравате на човека ве , защо да не стане ??? ТИМ-аджиите ще скокнат до Бордо ,една бухалка зад врата - бам в багажника на мерцедеса и да видиш как ще играе за морето та пушек ще вдига , а ако Венгер толкова го иска в Арсенал - да дойде до Варна да си го вземе :lol: :lol: :lol: ( ако смеее) :mrgreen:

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 31 мар 2010 11:50

Няма да се наложи в Черно море.

Върни се в “Черно море”