Много го хвалят Бербо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kola_di_rienzo
Контакти:

Много го хвалят Бербо

Мнениеот kola_di_rienzo » 31 мар 2010 10:39

Гонг: "Видич: Бербатов ще ни прати на полуфинал"
Спортал: "Рио Фърдинанд: Когато Уейн го няма, имаме Бербатов"

Да кажем че е нормално през ден да има новина затова кой какво е казал за Бербо - но тука ми се струва че са се поувлекли малко - чак пък и двамата защитници на Юнайтед да са говорили за Бербатов странно ми се струва - да не е една и съща статия в някой английски вестник, а някой - Спортал, или Гонг да са объркали Рио и Видич :) Ако пък и двамата са се изказали ласкаво още по-добре - щом му вярват, според мен ще може да покаже най-накрая, че може да играе много силно и в мачовете с големите.
И господ от свода, през гъстия дим,

гледаше на всичко тих, невъзмутим!...

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Много го хвалят Бербо

Мнениеот child in time » 31 мар 2010 10:44

И? Може би когато и 5 та защитници на Ман Ю го плюха ти беше по - добре? :evil: Само един Българин може да НЕ се радва че хвалят негов съгражданин! Точно обратното ако може да се наклепа някой Б-н то негов сънародник ще е първи в това! Дай на нашенеца кал да прави много го бива , истински професионалист в тази област !
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Бербатов
Контакти:

Мнениеот Бербатов » 31 мар 2010 10:48

Аз не виждам за какво ти е странно след като Бербатов има всички нужни качества за да бъде хвален от играчи като Рио и Видич
АЗ СЪМ САМО ЕДИН, НО АЗ СЪМ ЕДИН. АЗ НЕ МОГА ДА НАПРАВЯ ВСИЧКО, НО МОГА ДА НАПРАВЯ НЕЩО. И КОГАТО ГО НАПРАВЯ, АЗ ЩЕ ГО НАДМИНА И КОГАТО ГО НАДМИНА, ПО ВОЛЯТА НА ГОСПОД, ЩЕ ПОСТИГНА И ОЩЕ !

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 31 мар 2010 10:56

Бербатов написа:Аз не виждам за какво ти е странно след като Бербатов има всички нужни качества за да бъде хвален от играчи като Рио и Видич

Има ги,ама ги показва само срещу дадени отбори 8-)

Agentriot
Контакти:

Мнениеот Agentriot » 31 мар 2010 10:58

Бербатов е гениален играч и по отношение на погледа си върху играта е един от най-добрите в света,а в последно време показва и голмайсторските си качества-при такива важни футболни елементи не виждам какво му е толкова странното да го хвалят.Той си е за хвалене,само наистина да вкарва редовно и да не се контузва и ще е почти перфектен !

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 31 мар 2010 11:03

_RoKi_ написа:
Бербатов написа:Аз не виждам за какво ти е странно след като Бербатов има всички нужни качества за да бъде хвален от играчи като Рио и Видич

Има ги,ама ги показва само срещу дадени отбори 8-)

Друго си е големите подвизи на играчи от Бг "грандовете" срещу сили в световния футбол като Монтана и Локо Мездра? Бербо може да вкарва и на по скромни отбори в Англия но те за нас са на светлинни години! Фулъм , Уигън та дори изпадналия във финансов колапс Портсмут са поне три класи над наще жалки отборчета! Вкарвай Бербо на "скромните" отборчета от Вишата лига на Англия пък те нека си говорят!
Последна промяна от child in time на 31 мар 2010 11:07, променено общо 1 път.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Radio Werewolf
Контакти:

Мнениеот Radio Werewolf » 31 мар 2010 11:06

Жалко е само, че не играе в най-важните и престижни мачове за отбора си. Не разбирам тази тактика на съра
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 31 мар 2010 11:07

Пфф още ли има хора който хранят Бербо бе ?! :evil: Аз дето съм Левскар до молекулите и голям фен на Chelsea съм огромен фен на Бербатов и се гордея,че имаме играч от неговата класа в един от най-добрите отбори в света !!! Бербо може да класира United за 1/2 финалите (за мое съжаление - харесвам Bayern от Германските отбори),а и е в страхотна форма ! Самият той осъзнава,че сега е неговия шанс да се докаже !

Давай,Бербо !!!
Изображение

Потребителски аватар
kola_di_rienzo
Контакти:

Мнениеот kola_di_rienzo » 31 мар 2010 11:12

child in time написа:И? Може би когато и 5 та защитници на Ман Ю го плюха ти беше по - добре? :evil: Само един Българин може да НЕ се радва че хвалят негов съгражданин! Точно обратното ако може да се наклепа някой Б-н то негов сънародник ще е първи в това! Дай на нашенеца кал да прави много го бива , истински професионалист в тази област !

:oops: Ама сте злее... Ти сам доказваш това което си казал - че българина само търси да се заяде. Как реши че не ми е кеф Бербо, като го хвалят, или още по-глупавото, че ми е добре, когато го плюят. Фен съм му на Бербатов, а вие в тоя форум освен да се заяждате друго можете ли? Идеята ми беше да се уточнят двата сайта кой по-точно от двамата е говорил за Бербо - иначе беше нормално да имат в Гонг за изказване и на Рио, както и в спортал за Видич. Добре е че го хвалят Бербатов, но просто бг медиите прекалено много пишат за това кой какво е казал - просто според мен е нормално да са по-футболни новините. Важното е какво прави Берба, не кой какво казва и дали го плюе или хвали.

Потребителски аватар
kola_di_rienzo
Контакти:

Мнениеот kola_di_rienzo » 31 мар 2010 11:16

Agentriot написа:Бербатов е гениален играч и по отношение на погледа си върху играта е един от най-добрите в света,а в последно време показва и голмайсторските си качества-при такива важни футболни елементи не виждам какво му е толкова странното да го хвалят.Той си е за хвалене,само наистина да вкарва редовно и да не се контузва и ще е почти перфектен !

:!: Ето един човек, който не е влязъл във форума за да се заяжда - дано има повече такива, щото иначе е тъпо. Евала за мнението - много си прав ;)

Върни се в “Футбол - Свят”