Мнението Ви за новият тартор на агитката ни...???

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Мнението Ви за новият тартор на агитката ни...???

Мнениеот UltraBlue » 30 мар 2010 21:23

левскар07 написа:Голди е интелигентен пич. Навремето той беше алтернатива на Томето за президентския пост на Левски. Човекът мисли с главата си, а не с друга част от тялото си.
Със смяната на Голди с гугутката, нивото / във фенско отношение/ се приравни с това на цска с дучето.

A кой и защо го смени ??? Аз така и не разбрах :roll:

Що се отнася за т.нар. "тартор" - още след мача писах, че по голяма излагация не сме имали :evil: Тоя все едно разпяваше хор с това але-але и другите глупости от тоя сорт. Нито една от новите песни не беше изпята, което говори че тоя от поне година не е бил на мач на Левски, или поне не в Б сектор :!: Искам да попитам какво стана с предния пич, дето ни подгряваше- Марто се казваше ако се не лъжа. Доколкото разбрах нещо е станал неудобен за някои хора с влияние в агитката и за това го смениха... Той беше точния човек за тази работа 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 30 мар 2010 21:25

sinaxsar написа:Не съм левскар но съм посетил едно 10 мача на Левски за Евротурнирите от 2006 насам,оттогава та до днес повече от 5 песни нямате.

[offtopic]:lol: :lol: :lol: сигурен ли си че си бил на мач на Левски :?: :?: :?:[/offtopic]
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 30 мар 2010 21:27

Що за понятие е това-отбор с милиони фенове да има "тартор" на агитката...???Нелепо е!!!Да си ги мерим кой е по-голям левскар ли!?Аз съм син на левскар,сина ми също е левскар,умирам за синята идея,имам в наследство документи от десетилетия назад,че съм левскар,но най-големия ли съм!?И въобще какво значи"най-големия"!?Всеки си е фен,всеки го боли...За мен не трябва да има Национален фенклуб,няма нужда от това!Фенството е нещо,което ти идва"отвътре"!!!Националния фенклуб е едно такова "животно",дето корумпира истинското фенство!!!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 30 мар 2010 21:30

delqnski47 написа:Еми то шото ние им ги ''откраднахме'' за тва....

Абе батенце, какво значи "откраднали"??? Вие там, във вашата агитка, да не сте само композитори и текстописци бе? Вие ли сте 1-те дето мислите мелодията и текстовете??? Моля те обясни ми това? Ние да не пеем едни и същи текстове като вашите?Ако е така значи всички сме фенове на един отбор?
И като заговори за "кражби" - стори ли ми се или скачахте обърнати с гръб към терена? Пак ли ние откраднахме това от вас, или вие от нас, защото на предното дерби не ми се видя да го правите това??? Иначе това тръгна от канарите ако трябва да сме честни, но не вярвам че те са го измислили сами ;) Айде стига с тея кражби, щото накрая ще се окаже че всички сме крадци 8-)

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 30 мар 2010 21:57

UltraBlue написа:
левскар07 написа:Голди е интелигентен пич. Навремето той беше алтернатива на Томето за президентския пост на Левски. Човекът мисли с главата си, а не с друга част от тялото си.
Със смяната на Голди с гугутката, нивото / във фенско отношение/ се приравни с това на цска с дучето.

... Нито една от новите песни не беше изпята, което говори че тоя от поне година не е бил на мач на Левски, или поне не в Б сектор :!: Искам да попитам какво стана с предния пич, дето ни подгряваше- Марто се казваше ако се не лъжа. Доколкото разбрах нещо е станал неудобен за някои хора с влияние в агитката и за това го смениха... Той беше точния човек за тази работа 8-)

Грешиш, както вече казах... А за предишното момче си в някакъв филм, станал неудобен на хората с влияние, с какво е станал неудобен и кои са тези хора ?

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 30 мар 2010 22:00

someone написа:
UltraBlue написа:

... Нито една от новите песни не беше изпята, което говори че тоя от поне година не е бил на мач на Левски, или поне не в Б сектор :!: Искам да попитам какво стана с предния пич, дето ни подгряваше- Марто се казваше ако се не лъжа. Доколкото разбрах нещо е станал неудобен за някои хора с влияние в агитката и за това го смениха... Той беше точния човек за тази работа 8-)

Грешиш, както вече казах... А за предишното момче си в някакъв филм, станал неудобен на хората с влияние, с какво е станал неудобен и кои са тези хора ?

За какво греша???
А за това на кой станал неудобен... доколкото знам на СЗ нещо не им "допадал". Даже на последното дерби нарочно му взе микрофона един от техните.

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 30 мар 2010 22:11

UltraBlue написа:Грешиш, както вече казах... А за предишното момче си в някакъв филм, станал неудобен на хората с влияние, с какво е станал неудобен и кои са тези хора ?

За какво греша???
А за това на кой станал неудобен... доколкото знам на СЗ нещо не им "допадал". Даже на последното дерби нарочно му взе микрофона един от техните.[/quote]

На предишното дерби може би искаш да кажеш, а не на това от събота, а междудругото този, който беше целия мач онзи ден му взе микрофона средата на второто полувреме ? И пак ти казвам, че си в грешка, първо момчето, което беше на пистата ходи на всеки мач, второ стига с филма за СЗ ... доколкото знам, това показва колко знаеш. :roll:

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 30 мар 2010 22:19

someone написа:На предишното дерби може би искаш да кажеш, а не на това от събота, а междудругото този, който беше целия онзи ден му взе микрофона средата на второто полувреме ? И пак ти казвам, че си в грешка, първо момчето, което беше на пистата ходи на всеки мач, второ стига с филма за СЗ и СД, като нямате никаква идея за какво става въпрос...

Да, дербито 1-вия полусезон имах в предвид. Той и тогава само като хор ни разпяваше...
МОже да е на всеки мач на Левски, ОК, но като не става за тая работа да не се захваща! Ти сигурно го познаваш- кажи защо не изпя никоя от новите песни и "репертуара" му се изчерпваше само до 7-8? На теб хареса ли ти това което се пя цял мач?

Asen1914
Контакти:

Мнениеот Asen1914 » 30 мар 2010 22:28

Колко лева плащахте при "организатора" тепсиев? Какви фен артикули предлагаха в НФК? Нямаше мегафони,нямаше пиро,нямаше свестни хореографии,нямаше грам организираност! Голди трябваше да си тръгне защото не даваше нищо за доброто представяне на феновете! Сега имаме артикули,оредба,мегафони,хореографии,евтини екскурзии не мога да разбера кое не му е добро на Гугутката освен,че малко повече дава глас на момчетата от СЗ?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 мар 2010 22:35

UltraBlue написа:
delqnski47 написа:Еми то шото ние им ги ''откраднахме'' за тва....

Абе батенце, какво значи "откраднали"??? Вие там, във вашата агитка, да не сте само композитори и текстописци бе? Вие ли сте 1-те дето мислите мелодията и текстовете??? Моля те обясни ми това? Ние да не пеем едни и същи текстове като вашите?Ако е така значи всички сме фенове на един отбор?
И като заговори за "кражби" - стори ли ми се или скачахте обърнати с гръб към терена? Пак ли ние откраднахме това от вас, или вие от нас, защото на предното дерби не ми се видя да го правите това??? Иначе това тръгна от канарите ако трябва да сме честни, но не вярвам че те са го измислили сами ;) Айде стига с тея кражби, щото накрая ще се окаже че всички сме крадци 8-)

Ми и аз това казвам!СТИГА С ТИЯ КРАЖБИ!
То не бяха пискания,че ви крадем песни,то не беше чудо!И да ти кажа много много не ме грее коя песен кой я е измислял,защото всички агитки крадат от всички в България!Това,че ние само крадем да ги разправяте на дедовия...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”