Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот SkArY_9 » 30 мар 2010 22:27

Всичко е в Стенли :?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 31 мар 2010 00:24

Пичове-заминавам си утре и поне до понеделник няма да ме има!!Така,че оставям раздел ЦСКА във вашите ръце-дано биеме следващите мачове,че иначе ще стане.................. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Мерси предварително и весели празници на всички!!! ;) ;) ;)
Изображение

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 31 мар 2010 11:50

slavia_forever написа:Смятам, че не са нужни повече неразбирателства между нас. Иначе честита победа на Черноморец! Наистина, че ако няма доказателства за даден мач дали е продаден, да се хвърлят обвинения, за привърженици на даден отбор идва в повече. Казвам го това защото знаете, какво име се е носило винаги на Славия. И дори да не са продали някой мач, винаги сме били обвинявани. Дори да не е така, ходи обяснявай, че мачът не е продаден. Иначе няма лошо да има изказвания, но с конкретни факти, например кои положения говорят за продаден мач и поне да се обосноваваме с конкретика. Иначе чисто фенски обвинения, не са от полза на никого, когато са от модератори. Не обвинявам никого, просто изказвам мнение. :)

Използвам този цитат само като отправна точка за три изречения. Те са по-скоро молба, отколкото нещо друго.
Понеже през опследните седмици настанаха леки промени тук, искам да се обърна към ВСИЧКИ! Знам, че до един имате мнение по повечето въпроси, но преди всичко ВИЕ сте модератори и се надявам, че когато възникне спор във форума по някоя тема, ще мога да разчитам на вас, а не да се стига да заяждане, подхвърляне на съмнения и т.н., които допълнително запалват страстите на иначе избухливите потребители. Не се поддавайте на провокации и не провокирайте!!! МОЛЯ ВИ!
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 31 мар 2010 20:59

stenly написа:
slavia_forever написа:Смятам, че не са нужни повече неразбирателства между нас. Иначе честита победа на Черноморец! Наистина, че ако няма доказателства за даден мач дали е продаден, да се хвърлят обвинения, за привърженици на даден отбор идва в повече. Казвам го това защото знаете, какво име се е носило винаги на Славия. И дори да не са продали някой мач, винаги сме били обвинявани. Дори да не е така, ходи обяснявай, че мачът не е продаден. Иначе няма лошо да има изказвания, но с конкретни факти, например кои положения говорят за продаден мач и поне да се обосноваваме с конкретика. Иначе чисто фенски обвинения, не са от полза на никого, когато са от модератори. Не обвинявам никого, просто изказвам мнение. :)

Използвам този цитат само като отправна точка за три изречения. Те са по-скоро молба, отколкото нещо друго.
Понеже през опследните седмици настанаха леки промени тук, искам да се обърна към ВСИЧКИ! Знам, че до един имате мнение по повечето въпроси, но преди всичко ВИЕ сте модератори и се надявам, че когато възникне спор във форума по някоя тема, ще мога да разчитам на вас, а не да се стига да заяждане, подхвърляне на съмнения и т.н., които допълнително запалват страстите на иначе избухливите потребители. Не се поддавайте на провокации и не провокирайте!!! МОЛЯ ВИ!

Просто не трябва да се взимаме чак толкова на сериозно и няма да има проблеми. ;) Когато някой модератор напуска,ако не е съгласен с нещо,трябва да го прави с 2-3 думи и добри пожелания и... тва е.Няма нужда от излишни драми.Всички ние тук/модераторите/,сме футболни фенове/Стенли,за теб не знам ;) /,а това означава,че е възможно да даваме "дефекти" отвреме навреме :lol: Въпреки това,Гонг БГ е най-посещавания сайт.Това е положението.А и идеални хора няма,нали така ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 31 мар 2010 21:53

даваме "дефекти"

Коцето постоянно дава дефекти :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 31 мар 2010 22:07

SkArY_9 написа:
даваме "дефекти"

Шшшт...Коцето сигурно е бесен след мача в Етрополе,така че,трай си там... :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 31 мар 2010 22:36

SkArY_9 написа:
даваме "дефекти"

Бан по 'сички. :lol: :twisted:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 31 мар 2010 23:09

Фъстък :? :shock:

Колеги, говорих със Сашо, който ми сподели, че Черно Море трябва да има модератор, защото имало много потребилите, а всеки ден било лудница, откакто той не модерира там.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 31 мар 2010 23:14

Аз също мисля, че на раздел Черно море му трябва модератор, ако вечерите са като днешната. :?

Но все пак да не забравяме, че това е само тази вечер. Вече Черно море няма, за какво да се борят и не се знае дали ще са толкова импулсивни нататък.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 01 апр 2010 01:45

На Жорето думите няма да ги коментирам, защото си личи, че не е наясно с материала, затова говори така! Както и да е! По въпроса за модератор на Черно Море съм с две ръце "ЗА", защото опитах се да модерирам там след напускането на Сашо, наистина е много проблемен форума! Сега, не знам дали така са свикнали, но факта е такъв! По принцип го коментирахме още от преди, аз искам да погледнете Ticha, защото ми направи добро впечатление и му обърнах внимание!..... Ако сте съгласни мога да говоря с него!

Върни се в “Модератори”