Какво се случва в ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- asenkolev
- Контакти:
Re: Какво се случва в ЦСКА
Аз ли полудявам или вие? Очаквах някаква бурна реакция от фенове, но такава няма. Всичко се приема много леко. За вас е нормално да дойде треньор, да направи селекция и подготовка, след вторият мач да каже: Ми ако съм зле, нека дойде Стойчков" и след 6-тия мач да си ходи.И ръководството реагира с : Еми, той си тръгна! Тука има нещо много сбъркано, в цялата система!

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
Първо да кажа че съм от Левски , но това всъщност няма значение защото много ме е яд и за Левски и за ЦСКА.
Трябва да е ясно без Левски и ЦСКА няма футбол в БГ. Литекс и Локото са не лоши отборчета с по 100-200 фена и толкоз. Големите клубове са тези които имат яка фенска опора /1000-2000 души при гостуване в чужбина/
Яд ме е че и двата отбора - Левски и ЦСКА просто явно на тях се гледа като буца със сирене - каквото може да се вземе да се вземе.
Миналата година бях в Лондон и отидох до Станфорд бридж. Има страхотен магазин за фенове. В него една фланелка на Челси беше с цена 45 паунда - 52 евро. Когато се учудих че цената е толкова сериозна ми отговориха - тук в този магазин идват фенове които с покупката на фланелка знаят че помагат на любимия отбор-за тях това е призвание. Фенът е съпричастен с отбора с неговите победи и загуби.
ЦСКА имаха много качествен треньор - Андоне , но в неподходящото време и при неподходящия собственик. Андоне не се вписваше в цялостната обстановка на клуба.
Двата гранда ще се върнат на върха това е 100% сигурно , защото ако някои от тях го няма няма нищо. Момента е много лош за отборите но те именно затова са големи да го преодолеят.
Жалкото е че Литекс и Локото няма да може да си осигурят съдийски комфорт и за Европа и ще приключат бързо бързо.
Спокойно фенове , вярвайте че всичко ще се нормализира , неизбежно е.
Трябва да е ясно без Левски и ЦСКА няма футбол в БГ. Литекс и Локото са не лоши отборчета с по 100-200 фена и толкоз. Големите клубове са тези които имат яка фенска опора /1000-2000 души при гостуване в чужбина/
Яд ме е че и двата отбора - Левски и ЦСКА просто явно на тях се гледа като буца със сирене - каквото може да се вземе да се вземе.
Миналата година бях в Лондон и отидох до Станфорд бридж. Има страхотен магазин за фенове. В него една фланелка на Челси беше с цена 45 паунда - 52 евро. Когато се учудих че цената е толкова сериозна ми отговориха - тук в този магазин идват фенове които с покупката на фланелка знаят че помагат на любимия отбор-за тях това е призвание. Фенът е съпричастен с отбора с неговите победи и загуби.
ЦСКА имаха много качествен треньор - Андоне , но в неподходящото време и при неподходящия собственик. Андоне не се вписваше в цялостната обстановка на клуба.
Двата гранда ще се върнат на върха това е 100% сигурно , защото ако някои от тях го няма няма нищо. Момента е много лош за отборите но те именно затова са големи да го преодолеят.
Жалкото е че Литекс и Локото няма да може да си осигурят съдийски комфорт и за Европа и ще приключат бързо бързо.
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
RedeviL написа:Ами това още повече потвръждава тезата ми, че затова се е махнал...Ти вярваш ли, че са му платили...?
не се е махнал заради парите а заради случая в Мездра където фенове го набиха и това всеки го знек но никой не искам да го спомене
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
FOREINGER написа:Първо да кажа че съм от Левски , но това всъщност няма значение защото много ме е яд и за Левски и за ЦСКА.
istinskiqt FEN trqbva da bade kato teb .Istinata i somo istinata.Haresa mi mnogo
- Бижутера
- Контакти:
nesidor написа:istinskiqt FEN trqbva da bade kato teb .Istinata i somo istinata.Haresa mi mnogo
[offtopic]Пиши на кирилица![/offtopic]
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Бижутера написа:nesidor написа:istinskiqt FEN trqbva da bade kato teb .Istinata i somo istinata.Haresa mi mnogo
[offtopic]Пиши на кирилица![/offtopic]
ne moga IZVINQVAITE
- sven_goran
- Контакти:
Нищо не се случва...
просто сме толкова далече от истината, че не си струва да говорим.
БГ футбол трябва да се закрие
просто сме толкова далече от истината, че не си струва да говорим.
БГ футбол трябва да се закрие
- Бижутера
- Контакти:
sven_goran написа:БГ футбол трябва да се закрие
и то веднага!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
-
Ами става това което обикновено става през последните 2-3 години ......а именно - сериозно текучество на играчи .....и треньори !
Толкова много неща могат да се кажат,а не ми се говори,затова ще отговоря най-кратко-в ЦСКА се случва нещо неприятно,което се надявам да бъде временно.