Когато в нещо, което трябва да се нарече мнение на разбиращ, се появят изрази като гьонсурат и долен отбор, това нещо не бива да се публикува, защото не е тук мястото безнаказано да се обижда.
Колкото до"задълбочеността" на анализа, той явно е вдъхновен от Гонзовите гениталии, по които авторът скърби, защото вече висят не където му се иска, а на пирона.
Аман от запенени корифеи - вижте му на този "разбирач" и другите "текстове" в "7дни спорт" - все прослава на "Левски". Между другото - на кого е този вестник - да не би на някои, които искат/искаха да купят Левски? И какво са се затюхкали "разбирачите" за красивата игра - естети по време на чума. Защо не вземат да се понапънат, та да напишат нещо истински - например с какви пари се издържат нашите грандове, колко би трябвало да получават "звездите" им, ако се разделят печалбите от техните мачове на броя на осигуряваните, и кой в края на краищата им плаща, ако парите идват от печалби на дружества, чийто бизнес е да се прибират данъците на българите или пък да крият пари -т.е. да не се плащат данъци на същата държава, от която се иска за черните очи по 20-30 декара най-апетитна земя в градовете.
Гонзо окачи на пирона не само обувките, но и ореола си!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
- bluepower12
- Контакти:
Re: Гонзо окачи на пирона не само обувките, но и ореола си!
Нямат акъл някой хора ...
Мъри и Наско направили ДРИЙМ ТИЙМ ... о небеса ...
Размазали ??? Колко там отбора ??? Единствено биха Киево с 2:0 .. всички други победи бяха с по 1 гол ... с/у резервите на КЛАСИраната вече Марсилия ... с гол от засада с/у Динамо на Е. Ангелов ( който по-късно исгониха ) ... с Артмедия която беше продала 8 титуляри били Селтик 5:0 ... и БИЛА ПОРТО КАТО ГОСТ В ШЛ с 3:2 ...
Да не говорим за СРАМА който брахме в ШЛ ... 1:17 ... с "правилния футбол " ...
Те Анортозис и Артмедия зимаха точки от големите отбори ... да не говорим за Клуж - биха Рома ... Равен с Челси ... само ние падахме поголовно ... но играехме правилно ...
И няма как да е иначе като си се класирал след мачове със 7-мия в Италия ...
Следващия сезон ни ИЗТАМПЕРИХА както си му е реда защото късмета рано или късно свършва ... да не говорим за 5 загуби в софийските дербита точно преди да изгонят Мъро ( за 1-ви път в 90 годишната история на клуба ) . После великия тренйор отиде в Латекс да го ИЗБАТЯТ там ... като последния загубеняк в последната минута ...
Та иначе Гонзо бил виновен ... то че не става за тренйор е ЯСНО ... но в този момент който и д Е ТРЕНЙОР ТОВА ЩЕ Е ПОЛОЖЕНИЕТО ... МОЛЕТЕ СЕ ЗА НОВ ПРЕЗИДЕНТ БЪЛГАРИН !!!
Размазали ??? Колко там отбора ??? Единствено биха Киево с 2:0 .. всички други победи бяха с по 1 гол ... с/у резервите на КЛАСИраната вече Марсилия ... с гол от засада с/у Динамо на Е. Ангелов ( който по-късно исгониха ) ... с Артмедия която беше продала 8 титуляри били Селтик 5:0 ... и БИЛА ПОРТО КАТО ГОСТ В ШЛ с 3:2 ...
Те Анортозис и Артмедия зимаха точки от големите отбори ... да не говорим за Клуж - биха Рома ... Равен с Челси ... само ние падахме поголовно ... но играехме правилно ...
Следващия сезон ни ИЗТАМПЕРИХА както си му е реда защото късмета рано или късно свършва ... да не говорим за 5 загуби в софийските дербита точно преди да изгонят Мъро ( за 1-ви път в 90 годишната история на клуба ) . После великия тренйор отиде в Латекс да го ИЗБАТЯТ там ... като последния загубеняк в последната минута ...
Та иначе Гонзо бил виновен ... то че не става за тренйор е ЯСНО ... но в този момент който и д Е ТРЕНЙОР ТОВА ЩЕ Е ПОЛОЖЕНИЕТО ... МОЛЕТЕ СЕ ЗА НОВ ПРЕЗИДЕНТ БЪЛГАРИН !!!
- JohnnieWalker
- Контакти:
За една легенда
В последните дни се начетох на глупости. И ми писна. Затова рехиш да пусна тази тема.
Слушах какви ли не глупости за Гонзо. Как не става за треньор, как видите ли бил абсолютен некадърник. Как изгубил ореола си и т.н. Хора осъзнайте се ! Вие левскари ли се наричахте ?! Как толкова години той бе идол и изведнъж стана непрокопсаник ? Какви фенове сте ?! Както винаги се обадиха всички "специалисти" и стигнаха до извода че Гонзо не става ! За половин година Вие определихте една ЛЕГЕНДА за неспособен треньор. До миналия сезон той влачеше отбора. Цял живот няма да стигне на защитниците и вратарите на ЦСКА да се оттърват от кошмарния образ на Георги Иванов. Бил работил за Батков ?! Ами Вие какво правите за отбора ? Гонзо може да работи за Батков, но всъщност работи за ЛЕВСКИ. За идеята "Левски" ! Винаги е бил непримирим, човек с достойнство ! Не можете ли да разберете, че от развалината която е Левски в момента отбор НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ОТВЕДНЪЖ ? Не е ли факт, че Левски заигра по добре в Лига Европа след като Гонзо стана треньор ? Не е ли факт, че Левски спечели доста мачове имайки впредвид ТОТАЛНО НЕКАДЪРНИЯ СИ СЪСТАВ ? Факт е ! За това замълчете и оставете Гонзо намира. Той поне се опитва да прави нещо ! Дайте му време и се научете, че един треньор има нужда от година, година и половина за да се прецени дали отбора ще го бъде !
Слушах какви ли не глупости за Гонзо. Как не става за треньор, как видите ли бил абсолютен некадърник. Как изгубил ореола си и т.н. Хора осъзнайте се ! Вие левскари ли се наричахте ?! Как толкова години той бе идол и изведнъж стана непрокопсаник ? Какви фенове сте ?! Както винаги се обадиха всички "специалисти" и стигнаха до извода че Гонзо не става ! За половин година Вие определихте една ЛЕГЕНДА за неспособен треньор. До миналия сезон той влачеше отбора. Цял живот няма да стигне на защитниците и вратарите на ЦСКА да се оттърват от кошмарния образ на Георги Иванов. Бил работил за Батков ?! Ами Вие какво правите за отбора ? Гонзо може да работи за Батков, но всъщност работи за ЛЕВСКИ. За идеята "Левски" ! Винаги е бил непримирим, човек с достойнство ! Не можете ли да разберете, че от развалината която е Левски в момента отбор НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ОТВЕДНЪЖ ? Не е ли факт, че Левски заигра по добре в Лига Европа след като Гонзо стана треньор ? Не е ли факт, че Левски спечели доста мачове имайки впредвид ТОТАЛНО НЕКАДЪРНИЯ СИ СЪСТАВ ? Факт е ! За това замълчете и оставете Гонзо намира. Той поне се опитва да прави нещо ! Дайте му време и се научете, че един треньор има нужда от година, година и половина за да се прецени дали отбора ще го бъде !
Re: За една легенда
Въпросът не е само Гонзо... Та нима същото не се случи и със Стоичков... Или сега ще кажете че той е друга работа
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- puhisamolevski
- Контакти:
JohnnieWalker написа:В последните дни се начетох на глупости. И ми писна. Затова рехиш да пусна тази тема.
+1
И не сравнявайте ГОНЗО със СТОИЧКОВ, защото за разлика от Стоичков, Гонзо има реална ценностна система за родина-клуб
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
- puhisamolevski
- Контакти:
Re: Гонзо окачи на пирона не само обувките, но и ореола си!
bluepower12 написа:Нямат акъл някой хора ...
Ти не си ЛЕВСКАР
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!
Не говорим за ценностна система а ЗА ЕДНА ЛЕГЕНДА 
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Kotooshu77
- Контакти:
ros написа:Въпросът не е само Гонзо... Та нима същото не се случи и със Стоичков... Или сега ще кажете че той е друга работа
ros - Респект от мен , ти си способен всяка тема да омажеш!
Предлагам ти другата година да участваш в България търси талант защото вярвай ми ти си уникален ......
Иначе по темата : Лично и на мен ми писна знайни и незнайни герой да се упражняват върху името на Георги Иванов !
Някой дали се пита Кокала с неговия рев и плюене дали помага или вреди на отбора ?
Гонзо като вижда, че е некадърен и си няма идея от тактика и подреждане на отбор да напусне щом е такъв мъж. В момента е просто съучастник на Батков.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
- Kotooshu77
- Контакти:
Awesome написа:Гонзо като вижда, че е некадърен и си няма идея от тактика и подреждане на отбор да напусне щом е такъв мъж. В момента е просто съучастник на Батков.
Много , ама много си далеч от истината .
Гонзо е мъж и си подаде оставката след позора в Ловеч но на теб явно ти е много къса паметта !
И запомни едно , първи мишките напускат кораба
Съучастник на Борат е онзи с птичата фамилия и останалите подлоги който ги интересува само да намажат нещо от Левски и в частност от Борат !