Байерн М-Манчестър Ю

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Байерн М-Манчестър Ю

Мнениеот niki87 » 30 мар 2010 11:22

Lord of memory написа:Всъщност прави впечатление че въпреки "по-богатата" си история Байерн води съвсем малко във всичко, 1 повече полуфинал, 1 титла в повече, 1 победа повече. Освен това единствената Европейска титла дето Юнайтед не е печелил е ЛЕ/УЕФА, защото там е играл през слабите си години и то не много пъти (5-6), примерно Пуул е играл около 3 пъти повече за тая купа и нямат много от по-малките купи. http://en.wikipedia.org/wiki/Liverpool_ ... C._rivalry

Така че всичко има тенденция да се изравния тая година още. ;)

Напротив.В най-силния си период в историята 93-09г.Ман Ю играе в Купата на Уефа 95г. и отпада в пЪрвия крЪг от Ротор Волгоград :oops: И изобщо не сЪм сЪгласен с тенденцията за която говориш :lol:

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 30 мар 2010 11:27

Тоест играе 1 път. Тва е доста симптоматично участие, на 20 години по 1 път.
И нормално да не си съгласен за тенденцията. ;)
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 30 мар 2010 11:33

Сър Алекс Фъргюсън:"Винаги ще се възхищавам от Байерн!"
Мачнестър Юн пристигна в Мюнхен, където довечера ще се изправи срещу Байерн. Двата колоса ще определят кой от тях ще срещне френски отбор в полуфиналите на Шампионската лига.
„Винаги ще се възхищавам от Байерн Мюнхен. Те са постоянна величина и имат голямо име в международния футбол”, възкликна мениджърът на Манчестър Юн Алекс Фъргюсън пред мюнхенския вестник tz.
„Когато излизаш срещу Байерн винаги играеш и срещу тяхната история. Все пак едни от най-големите футболисти играха за тях. Невероятно е как Бекенбауер, Хьонес и Румениге останаха свързани с клуба и след футболната си кариера.”
Фъргюсън обърна внимание на футболистите в Байерн и на стадиона.
„Индивидуалната брилянтност на Робен и Рибери може с един ход да реши всеки мач – та един от двамата всеки път спасява Байерн. Освен тях ,много ми допада и онова момче отпред – Томас Мюлер. А и стадионът тук е фантастичен, с наелектризираща атмосфера. Ако играем обаче нашия най-добър футбол, то имаме добри шансове”.
Сър Алекс още настръхва при спомена за победата над Байерн във финала през 1999 година. Тогава с голове в добавеното време Манчестър обърна противника и грабна трофея.
„Това си беше съдба. Съдба. Това че получиха толкова късно изравняване, просто уби Байерн. Дори и да имаше продължения – те вече бяха бити.”
"След две години Отмар Хитцфелд ме покани на обяд – в едната зала ядяха треньорите, в другата играчите. По време на обяда всички футболисти на Байерн дойдоха да ми стиснат ръката. Това е великия спортен дух, никога няма да забравя тези мигове”, завърши Фъргюсън.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 30 мар 2010 11:40

Типичните успокояващи думи преди мача, майнд геймс.

Манчестър Юнайтед ще излезе, с твърдата идея да вкара гол на „Алианц Арина” тази вечер срещу Байерн Мюнхен в Шампионската лига. „Да отбележим гол на чужд терен ще е огромно предимство,” заяви мениджърът на тима сър Алекс Фъргюсън на пресконференцията снощи. „Ще се опитаме да вкараме такъв. Когато бях тук с Абърдийн през 1983 година, направихме 0:0, и всички останаха доволни, освен аз
Тогава предусещах опасността. Въпреки че успяхме да продължим, Байерн ни вкара два гола. Така че ще е важно да вкараме сега

:lol: :lol:
С който ви хване с него ви бие САФ. :lol:
GGMU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 30 мар 2010 11:46

Поздрав за всички фенове на Байерн.Дано довечера всички имаме повод за радостИзображение

Изображение

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 30 мар 2010 11:53

Добра идея.
Ето малко архивни кадри.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DsHHK6cAxU8&feature=player_embedded#[/youtube]

Къде отиде камерата накрая, ве ? :lol:
"Ои, сит даун !". :lol:

За сега толкова че имам работа, като се върна към 6 - повече.

ПП: ВИВАААААА ВИВААААА ДЖОН ТЕРИИИИИИИИ.
ПП: Оня с бялата риза ше откачи още малко, ше кажеш че сме станали Европейски шампиони.... :lol: :lol: :lol:
GGMU

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 30 мар 2010 14:35

niki87 написа:
Btovfan80 написа:
niki87 написа:Иначе за вторник определено имате предимство заради проблемите ни с контузии и наказания.

Абе те и Юнайтед през този сезон имаха куп контузени, ама къде са сега? На първо място в Premier league, спечелена Carling cup и на четвърт-финал на Champions league! А за Байерн - какво да говорим? :mrgreen:

Байерн е на 2-ро място в БЛ,само на 2т. от вЪрха,който ще бъде превзет още другия крЪг,когато гостуваме на "миньорите",Байерн е на четвЪртфинал в ШЛ,Байерн е на финал за купата на Германия-за какво говорим? :mrgreen:

И са си ми кажеж,че е по - престижно да си 2 в Германия отколкото 1 в Англия така ли? За какво наистина говорим? :lol:

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 30 мар 2010 14:42

Айде не остана време :). Да си пожелаем хубав мач,а по-добрият да победи. Сигурен съм,че по-добрият ще е Байерн,но не се знае как ще се развие мача. Отзад сме трагедия. Шансовете ни са да вкарваме повече от Юнайтед. Успех и нека двата отбора да ни направят свидетели на зрелище ;).
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 30 мар 2010 17:43

niki87 написа:Ето и малко исторически данни:
Байерн М има 4 трофея от турнира,Ман Ю-3.
Байерн има още 3 загубени финала,Ман Ю-1.
Байерн е достигал 12 полуфинала в турнира,Ман Ю-11.
Байерн е печелил всики клубни отличия в Европа и има "Голям шлем",Ман Ю е спечелил само 4 еврокупи.
Байерн е на второ място във вечната ранглиста на турнира,Ман Ю е на трето.
Байерн беше избран на 4-то място в класацията за отбор на 20-ти век,Ман Ю-11-ти.
Баланса между двата отбора е 2 победи за Байерн,4 равенства и 1 победа за Ман Ю.
Прави впечатление,че баварците превЪзхождат сЪперника си вЪв всички показатели,но това няма никакво значение,тЪй като моментната форма е на страната на Ман Ю.Да видим довечера какво ще се получи :)

Дано баварците да увеличат днес на 3 победи, срещу Манчестър Юнайтед.
:mrgreen:
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 30 мар 2010 18:31

Очаквам марковия гол на Скоулз от предното гостуване, да се повтори. :lol: :lol:
Такъв финт на света измислен нема. :lol:
GGMU

Върни се в “Байерн”