Уникална Атмосфера
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Уникална Атмосфера
Нещо си се объркал тотално.Вчера си свали последния мач Левски-ЦСКА ,защото разни левскарчета ми разправят как са ни надвикали.Смях!!!През целия мач се чувате точно 2-3 пъти,останалото е червено господство.Само ЦСКА
ЦСКА-83 нещо ти си се объркал. На стадиона се чухте точно 3 пъти + 2-3 пъти се обади ходжата от към сектор г (заради по-силната уредба)
Не говоря за стадиона,защото там не ви чух нито веднъж,което е нормално,защото като ние викаме не ви чуваме,така е и при вас .И затова реших да си го дръпна от "zamundata" и да видя там хореографии,пиро,знамена,атмосфера.Изгледах целия мач и останах с впечатлението че все едно не съм го гледал
.Истината е че скоро не се бяхте представяли по добре,но пак си останахте по назад(мое мнение).
- Daniel Levski
- Контакти:
- captain_drifuss
- Контакти:
истината е, че и двете публики са слаби! докато не почнат да ходят по 12-15000 души на мачовете от първенството и по 30-40000 на дербито няма да ги призная! не може само на мачовете от ЕКТ да пълним стадионите! това важи и за сини и за червени!
Свалете очилата и гледайте малко по-реално.Сигурен бях,че или студиото е било в сектор Г, или режисьорите са ви намалили звука,или Бен Ладен прави неква конспирация.
- rump_shaker
- Контакти:
Пичове няма какво да спорите. Няма по-добра агитка от двете. Просто и двете агитки сте еднакво добри. Това че сте Левскари и ЦСКАри, не ви прави различни като хора и идеи. Дори сте приятели с противниковите фенове, мислите по еднакъв начин и съответно творите еднакви неща на стадиона. Определно сте двете най големи агитки но и двете сте на еднакво ниво
Същото е и тука в Пловдив. Иска ми се ние да сме по-по агитката но да си призная Локото с нищо не ни отстъпват.

ЦСКА-83 е прав, тие от сектор Б изобщо не се чуваха. Ама нищо чудно те 2-рото полувреме камерите снимаха само в половината от към сектор Г.
А за пича където вика че хореото им било по-добро. Моля те млъкни изглеждаш малко по-умен, аз лично непомня вие някога да сте имали свясна хореография, някога да сте направили нещо оригинално и уникално, само плагиатствате. И смешни глупости бяха написани в Б сектор, виж пак транспрерантите за общоностаа и как молите играчите да се събудили
. Пак ви казвам, по-добре мълчете, че се излагате.
А за пича където вика че хореото им било по-добро. Моля те млъкни изглеждаш малко по-умен, аз лично непомня вие някога да сте имали свясна хореография, някога да сте направили нещо оригинално и уникално, само плагиатствате. И смешни глупости бяха написани в Б сектор, виж пак транспрерантите за общоностаа и как молите играчите да се събудили
Mehanika написа:ЦСКА-83 е прав, тие от сектор Б изобщо не се чуваха. Ама нищо чудно те 2-рото полувреме камерите снимаха само в половината от към сектор Г.
А за пича където вика че хореото им било по-добро. Моля те млъкни изглеждаш малко по-умен, аз лично непомня вие някога да сте имали свясна хореография, някога да сте направили нещо оригинално и уникално, само плагиатствате. И смешни глупости бяха написани в Б сектор, виж пак транспрерантите за общоностаа и как молите играчите да се събудили![]()
![]()
. Пак ви казвам, по-добре мълчете, че се излагате.