Тренъорският пост в ЦСКА???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Кой да наследи Андоне

Мнениеот dreben23 » 30 мар 2010 02:16

Ще кажа едно, нямам думи! ЦСКА се превърна в цигански табор, няма такъв карнавал просто!!! Причината, поради която Андоне си тръгва, е че не става за треньор (казвах ви аз, че този е гола-вода...). Също така не обича да го бият феновете- прав е човека, всеки би се страхувал за живота си, докато има такива хора. Убеден съм, че този сезон за мачовете на ЦСКА се погрижиха по-големи сценаристи и от Холивуд! За да бъде картинката пълна, очаквам безпроблемна победа в Стара Загора, подплатена с финансовите постъпления от г-н Андоне. :) Кой да бъде треньор!? Пишете гледам Любо Пенев, Станков, които не се знае дали са си получили парите от предишният им престой, трябва да са пълни непокисти да си вкарат пак таралежа в гащите. Не мислите ли? Вече е все едно кой ще е треньора, вижда се, че не е виновен треньора, просто играчите са глезльовци. Мен ме успокоява единствено новината, че Левски са по-зле и от нас! :twisted: ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Re: Кой да наследи Андоне

Мнениеот Blacksea13 » 30 мар 2010 09:18

Никола Спасов,ама ние не си го даваме.... :) :) :)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Обрат - Андоне щял да остава в ЦСКА

Мнениеот Бижутера » 30 мар 2010 09:38

Старши треньорът на ЦСКА Йоан Андоне ще остане в България, пише румънският вестник "Евениментул зилей". Информациите, че е напуснал „червените”, и в най-скоро време ще поеме Рапид Букурещ бяха отречени от специалиста в телефонно интервю.

Рапид се намира в криза и снощи бе напуснат от треньора си, което породи спекулации в Румъния, че Андоне е повикан от собственика на клуба Джордже Копош, за да поеме тима. Независимо от това обаче, румънският специалист отрече слуховете, че ще напуска "Българска армия".

Пред "Евениментул зилей", цитирано от БГНЕС, Андоне категорично отрече факта, че ще ходи в Румъния за преговори с Рапид. "В София съм, водих тренировката на отбора. Сега няма да ходя в Рапид. Имам договор с ЦСКА и ще го изпълня докрай. Слуховете, че съм в Румъния и преговарям с Рапид не са верни", заяви Андоне пред изданието вчера.

Независимо от това, румънецът си остави вратичка, като допълни: "Ще видим дали и кога ще се върна в страната. Засега оставам в ЦСКА и ще си гледам работата тук". Румънският полузащитник на ЦСКА София Флорентин Петре също не смята, че треньорът му ще отиде в Рапид. "Йоан Андоне води тренировката на отбора тази сутрин и не ни е казвал нищо за заминаване. Не знам какви са намеренията му, но не мисля, че ще си тръгне от ЦСКА", заяви Петре.

От вчера текат най-различни информации, че румънският специалист Андоне е напуснал тима на ЦСКА и се е върнал в родината си, като една от основните причини, които се посочват са неуредени финансови задължения към специалиста от страна на клуба.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Обрат - Андоне щял да остава в ЦСКА

Мнениеот delqnski47 » 30 мар 2010 09:44

Според мен никакъв обрат не е имало,просто стана някакво недоразумение!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 30 мар 2010 09:45

delqnski47 написа:Според мен никакъв обрат не е имало,просто стана някакво недоразумение!

Може би снощи не се е разбрал с шефовете на Рапид или с Джовани Бекали и сега тихо и кротко ще си се върне на Армията :mrgreen:
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

restless
Контакти:

Мнениеот restless » 30 мар 2010 09:47

ако изобщо е "напускал"

batebo
Контакти:

Мнениеот batebo » 30 мар 2010 10:05

Бижутера написа:
delqnski47 написа:Според мен никакъв обрат не е имало,просто стана някакво недоразумение!

Може би снощи не се е разбрал с шефовете на Рапид или с Джовани Бекали и сега тихо и кротко ще си се върне на Армията :mrgreen:

Вальо ,Вальооооо...чудиш се и ти к'во да пускаш ...

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 30 мар 2010 10:10

Абе не знам какъв обрат има и дали е щял да си ходи или не, ма много несериозна работа излезе ръководството на клуба точно в тази ситуация. От вчера всеки тръби, че ще напуска Андоне, в Гонг има статия за хронология на действията......но от страна на ръководството почти никаква реакция. В случая става въпрос за ЦСКА, а не за някой малък отбор/ да ме извинят тези, но нищо лично/, ами бива ли такова поведение и отношение. Като не е вярно, че ще си ходи, още вчера защо не свикаха извънредна пресконференция. Седнете и обяснете, еди какво си еди как си, не е вярно, опровергаваме изнесеното в публичното пространство или има недоразумения, или Андоне не е съгласен с нещо и иска да напусне и готово. Дава се възможност за "свободно съчинение по картинка" на медиите и на нас феновете. Чудим се какво става и въртим хиляда комбинации. И какво е това изказване на Д. Борисов- "...питайте Андоне....". Ами собственик си на единия от двата най-големи футболни отбора/ изключвам моментната им спортна форма/, така ли трябва да действаш? Нямате в България добре, ами нали имаш заместници, те какво спят? Независимо какво и как се случва, ще остане или не, за пореден път се излагаме. Да не говорим, че се нагнетява напрежение, точно преди важен мач за Купата и в момент в който отбора трябва да се стегне и да се опита да вземе максимално колкото е възможно в първенството. А ние си играме на има треньор, няма такъв. Много несериозно. И както бе написано в едно произведение на един автор "...Има нещо гнило в Дания..." та май и така и при нас ми се струва.

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 30 мар 2010 10:19

Ами те говорят все едно не се виждат, Борисов едно,Живков друго, каубоя трето иди ги разбери!Много баби хилаво дете!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 мар 2010 10:22

Обичам Батков написа:Ами те говорят все едно не се виждат, Борисов едно,Живков друго, каубоя трето иди ги разбери!Много баби хилаво дете!

Забрави Караиванов.
Само Черно море.

Върни се в “Архив”