Враца има лиценз за А група.Навсякъде се пишат само глупости

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

RUSE
Контакти:

Re: Враца има лиценз за А група.Навсякаде се пишат само глупости

Мнениеот RUSE » 29 мар 2010 18:50

pomiqrat написа:
Те обичат да са първи и след това да се продават. В отбора няма пари и при евентуално влизане в А група ще е доста тегаво

Никът ти подхожда много. Само ще ти кажа, че говориш в момента невероятни простотии.

1.) На кого да продадат мач?
2.) Друга година има ли сме преднина от 14 точки пред 4-тия по това време. Я разгледай малко таблиците.
3.) Отборът ще влезе в "А" група, ще получи лиценз и ще има стабилна селекция.

Към феновете на Дунав - не натрапвайте тези старти анекдоти за продаване на мачове и тем подобни. Ситуацията е коренно различна

4.) Извинявам се на врачани за допунсатото излизане извън темата
5.) Успех на Ботев Враца :)

dachi91
Контакти:

Мнениеот dachi91 » 29 мар 2010 18:54

cska_90 написа:
Libera написа:Имал съм (не)удоволствието да влизам в съблекалните на доста стадиони у нас и тези във Враца са на светлинни години пред тези на Армията например. Стар, комунистически...то е ясно, да не би да се построиха много нови стадиони у нас, но я ми кажи в колко бяха наляти някакви средства. Община Враца се справи добре точно преди кризата и направи стадион на ниво А група, жалко че скоро Ботев няма да играе в А група на този стадион както вървят нещата!

Браво -за което-но това са неща от ден до пладне!!!

От 2012 влиза в сила правилото на УЕФА,според,което 75% от стадиона трябва да е покрит!!Ами тогава????

Покриваме стадиона и всички мачове в Кюстендил. :lol:

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 29 мар 2010 19:52

cska_90 написа:От 2012 влиза в сила правилото на УЕФА,според,което 75% от стадиона трябва да е покрит!!Ами тогава????

Всички мачове от "А" на "Лазур" (бивш "Нефтохимик") :lol: :lol: :lol:
В интерес на истината стадион "Христо Ботев" Враца се ремонтира качествено, освн това общината инвестира не само в база, но и в отбора. Нещо, което може да се каже за не малко общини, но и не всички стадиони са приведени в естетичен вид - освен поставянето на седалки. Ники Александров не искам да го коментирам - главата ме заболява като го слшам и се налага след 2-та минута да сменя честотата... Не, че част от колегите му са цвете за мирисане, но е абсурт за 15 години в ефир да си служиш с междуметия през дума-две... Почти е паднал на нивото на футболистите, само че те слагат ''интелигентното'' ТАКА след всяка своя дума... :)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 29 мар 2010 20:10

cska_90 написа:Пу като те слуша човек-ще си каже че стадиона ви е Уембли!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Стига сме се заблуждавали-да за Б група-може-ама ако това ние критерия за добър стадион-УЖАС!!!!Нищо повече от ремонтиран-козметично-стар,грозен ,социалистически стадион!!!Същото се отнася и за нас де -с тази разлика,че нашия дори не е ремонтиран!!! :lol:

Колега, `що се излагаш, бе :?: Ти ли ще ми говориш за соц. стадион :evil: Ти сам си каза, че е като вашия с тази разлика, че вашият не е ремонтиран дори :idea: И мога да ти кажа, че във Враца се прави доста за футбола като цяло ! Бившият ни кмет, Тотю Младенов, бе, а и си остава спортен човек и заслугата Ботев да е в Б група и да е в подем е негова! Мога да кажа, че във Враца в последните години се прави повече, отколкото за "гранда" ни ЦСКА :!:

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 29 мар 2010 20:26

Libera написа:Имал съм (не)удоволствието да влизам в съблекалните на доста стадиони у нас и тези във Враца са на светлинни години пред тези на Армията например. Стар, комунистически...то е ясно, да не би да се построиха много нови стадиони у нас, но я ми кажи в колко бяха наляти някакви средства. Община Враца се справи добре точно преди кризата и направи стадион на ниво А група, жалко че скоро Ботев няма да играе в А група на този стадион както вървят нещата!

Хич не ми ги хвали съблекалните ,Имах възможноста да ги видя и ми направи впечатление ,че са тесни , а за тоалетната да не говорим :oops: .

П.С Стадиона найстина е добър .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 29 мар 2010 21:25

до автора на темата - пише се навсякЪде, а не навсякАде :!:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Враца има лиценз за А група.Навсякъде се пишат само глупости

Мнениеот _RoKi_ » 30 мар 2010 01:16

Абсолютно си прав....Бил съм във Враца,влизал съм в стадиона и отвътре и отвън и мога да кажа,че базата е доста по-добра на половината отбори в "А" група сега 8-) 8-)

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Re: Враца има лиценз за А група.Навсякъде се пишат само глупости

Мнениеот Libera » 30 мар 2010 03:40

А я да видим като влезе правилото на УЕФА къде ще играят Левски и ЦСКА тогава? Христо Ботев има един стар заложен план за поставяне на мека козирка, подобна на О2 арена в Лондон...но цената е близо 1,5 милиона...ако нещата във Враца тръгнат стадионът може лесно да се покрие заради много добрата си конструкция! Въпросът си остава, че големи пари няма...то къде ли ги има...Левски и ЦСКА живуркат с жълти стотинки, ние искаме във Враца инвестиции! Трябва да се спре футбола у нас за 3 години, в които да се направят бази и школи...който може и иска разбира се!

Върни се в “Футбол - България”