Тренъорският пост в ЦСКА???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

stanicska
Контакти:

Re: Стойчо Младенов отново в ЦСКА!!За и против??

Мнениеот stanicska » 29 мар 2010 23:45

Стойчо е легенда и в последните години е най- добрия ни възможен избор. Дано дойде аз лично съм много за него

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Re: Стойчо Младенов отново в ЦСКА!!За и против??

Мнениеот david_villa » 29 мар 2010 23:50

"ЗА"! Любимият ми вариант за треньор на ЦСКА!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Кой да наследи Андоне

Мнениеот msm » 30 мар 2010 00:18

PFC Litex написа:Рапид вече освободиха треньора и Митко Борисов е в Румъния за да преговаря за някаква сума по неустойка един вид на Андоне, и утре само да съобщят официално - това е лично мое мнение.
На ЦСКА им трябват пари в момента и от Андоне спокойно може да изкарат подобни. Нищо чудно инцидента в Мездра да е рецисиран от Борисов, който да е пък предпоставка за Андоне да си тръгне и така всичко е точно.

Много миризлива работа е всичко това.
Стартовия състав на ЦСКА срещу Левски също беше някакъв странен, което също може да е умишлено и част от сценарии

Ти сериозно ли го мислиш това? Не, надявам се. Как си представяш подобен сценарии? Значи, Андоне кара футболистите да играят трагично, за да се разсърдят привържениците. Борисов прави договорка с дрогите и махмурлуците за погром в Мездра, което да разсърди Андоне. И после, Андоне бърка състава с Левски, с цел да се провали и да може да си тръгне без проблем. И всичкото това с идеята, че Рапид ще освободи треньора си и ще плати на ЦСКА неустойка, която да им оправи финансите. Това и на Монк не може да му хрумне. Пълна фантастика.

Потребителски аватар
daniel_red
Контакти:

Мнениеот daniel_red » 30 мар 2010 00:45

Христо Стоичков !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 мар 2010 01:13

Момчета, според мен Любо Пенев беше човекът който опита да тръгне по един правилен път. Левскар съм, но мога да кажа само добри думи за него, просто защото показа достойнство - така се работи-излизаш и казваш: Аз съм треньор - бия или падам си поемам отговорността; такива футболисти искам ...Спас, Коста, Иван, Драган и т.н , защото имам някакви виждания за играта и те са хората които ще ми свършат работа. И най-важното: НЕ МИ СЕ МЕСЕТЕ ! Не знам тази новина за румънеца доколко е истина - утре може би ще се разбере, но е факт че в България от години е така - "спускаме" си наш човек да командва - та да му казваме отгоре какво да прави... достойните хора се гонят или се мачкат :(
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 30 мар 2010 01:32

За Цска най-добрият вариант винаги е бил Стойчо Младенов.Човек със силен характер,който е добър треньор.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 30 мар 2010 01:32

Така взехте да ги сменяте вече,че не виждам кой може да ви поеме сега....Трябва обаче да е българин,лично мое мнение 8-)

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 30 мар 2010 01:40

Ситуацията с Любо , е малко по-специфична. Хубаво казваше : Не ми се месете, но става въпрос за подготовка и избор на състав. А той си позволи да маха цяла група (и то избирателно, защото в заведението са били мног по-голяма част от отбора), без да уведоми за решението си, самите собственици. Да, можеше да не ги пуска поредица от мачове или да съгласува с шефовете някакво друго наказание, но явно и при него свободата премина малко в свободия. Както той не искаше да му се месят в работата , така трябваше да се съобразява с това, че някой плаща заплати и той може да уволнява или назначава. А и това , че е мъжкар и си има мнение по всички въпроси, също не го прави най-големия специалист във футбола. Знаем как след силното начало в шампионата и няколко добри игри в Европа, последваха поредица от слаби мачове и загуба на добра преднина в точките, както и титлата.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 мар 2010 01:40

Стойчо разбира се!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,