Къде е най-голямата грешка през този сезон на ЦСКА?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Обичам Батков
- Контакти:
Re: Къде е най-голямата грешка през този сезон на ЦСКА?
Ако, беше треньор българин, никога нямаше да заложи за дербито в нападение изцяло на чужденци, това беше фаталната грешка на Андоне!
- delqnski47
- Контакти:
Обичам Батков написа:Ами ние точно нашите си грешки виждаме,аз не казвам, че Мездра са ни виновни, но хайде кажи ми, кой мач от изиграните до тук играчите дадоха всичко от себе си и върха не беше ли в Мездра.Те играят вечно като нацупени госпожици, ако не им стига една заплата за дискотека, какво да каже тоя обрулен народ ?
Виж кво,причините поради което не играем много добре са толкова много,че няма смисъл да ги изреждам,а и не вярвам да си малоумен та да не ги виждаш!Но ето ще ти кажа няколко:
1.Множеството катаклизми,''заметресения'' и напрежение в отбора,идващи от различни източници:собственици,играчи,треньори,ФЕНОВЕ и т.н!
2.Отбор не може да се направи за 2 месеца!След 2 месеца големите ни ултраси не издържаха и решиха да прекратят мач,който беше и много важен за нас!То по тая логика феновете на Левски досега да са изпотрошили стадиона милиарди пъти(те принципно като стане нещо лошо с отбора им или се бият в самия им сектор,или правят вандалщини навън...но това с нахлуването дето наште го направиха просто нямаме равни)
3.Безпаричието,мизерията и картофените ниви,по които играчите ни играят(ти как си мислиш че се играе нормален футбол на тия терени,а???)
Ето ти 3 кратки,но ясни факта!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- Обичам Батков
- Контакти:
Не искам да споря с теб, но трите ти причини са в следствие на некадърно управление:
1 Безпаричието е причинено от некадърна финансова политика(кой отбор е с най голямата селекция) - безсмислена!
2 Рекциите на публиката са непредвидими когато 50% от тях са поркани - има си правила за охрана на спортни мероприятия
3 Картофената нива се отнася за 22-мата на терена, ако нашите примадони са свикнали да играят на Бернабеу, просто трябва да се потрудят доста за да играят там!
4 Отбор се прави дълго, а не да се продават по 7-8 играча всяка година и да се копуват други и винаги отбора се обиграва( и за това ли феновете са виновни)
1 Безпаричието е причинено от некадърна финансова политика(кой отбор е с най голямата селекция) - безсмислена!
2 Рекциите на публиката са непредвидими когато 50% от тях са поркани - има си правила за охрана на спортни мероприятия
3 Картофената нива се отнася за 22-мата на терена, ако нашите примадони са свикнали да играят на Бернабеу, просто трябва да се потрудят доста за да играят там!
4 Отбор се прави дълго, а не да се продават по 7-8 играча всяка година и да се копуват други и винаги отбора се обиграва( и за това ли феновете са виновни)
За мен най-голямата грешка на ЦСКА (между другото същата но в много по-голяма степен направи и Левски) е че липсва някакъв план по които да се развива клуба- дали ще се търси изграждане на отбор за " в бъдеще" или ще се търсят веднага "случайни" успехи. Според мен "титаните" на футболния фронт играха "ШЛ или нищо" ,а тази рецепта обикновено завършва с "нищо". Според мен прекаления оптимизъм изигра лоша шега при Л.Пенев отбора спечели няколко мача с немалка доза късмет- вкарваше гол общо взето при първата си атака ,ако отбора не беше вкарал до 20 мин имаше проблеми. Победите в началото на първенството доведоха до едни нереалистични очаквания за представянето на отбора и след загубите от Базел и Миньор се премина в другата крайност и според мен ЦСКА още не излезнала от това състояние. Прекомерната амбиция и очаквания тежаха на играчите и ги сковаваха.
Иначе според мен не знам за какво беше необходимо да се привличат под наем (ако са вземи под наем) "сливенските перли" и "македонските бири"(ако са взети добри пари за Ив.Стоянов и И.Иванов -добре макар че лично аз много се съмнявам че за тях са взети тези пари ,които бяха оповестени защото ако действително бяха взети тези пари изплащането на дълговете за получаване на лиценз не би било никакъв пробле, но това не ме интересува
макар че дори и да са взети не виждам по какъв начин се вдигна класата на отбора. Както и на кого бяха необходими тези чужденци? - За атака на ШЛ може би... А ако няма атака на ШЛ най-вероятно никой от привлечените през последната година няма да бъде в отбора през следващия сезон.
Друга грешка вече в спортнотехнически план ,че ЦСКА много заприлича на Левски - застаряваш отбор съставен от относително ниски футболисти. И ако всеки отбор се затвори отзад то ЦСКА има много сериозни проблеми с вкарването на гол,неслучайно ЦСКА няма победа в последните си 6 мача извън Армията.
Май всичко което съм написал за ЦСКА е в сила и за Левски и то в по-голяма степен
и с тая разлика че там и парите и свършиха тотално 
Иначе според мен не знам за какво беше необходимо да се привличат под наем (ако са вземи под наем) "сливенските перли" и "македонските бири"(ако са взети добри пари за Ив.Стоянов и И.Иванов -добре макар че лично аз много се съмнявам че за тях са взети тези пари ,които бяха оповестени защото ако действително бяха взети тези пари изплащането на дълговете за получаване на лиценз не би било никакъв пробле, но това не ме интересува
Друга грешка вече в спортнотехнически план ,че ЦСКА много заприлича на Левски - застаряваш отбор съставен от относително ниски футболисти. И ако всеки отбор се затвори отзад то ЦСКА има много сериозни проблеми с вкарването на гол,неслучайно ЦСКА няма победа в последните си 6 мача извън Армията.
Май всичко което съм написал за ЦСКА е в сила и за Левски и то в по-голяма степен
Последна промяна от honda на 29 мар 2010 23:54, променено общо 1 път.
- Обичам Батков
- Контакти:
Много си прав.
baltimore написа:Още с идването на титаните, трабвяше да се изгради клубна политика и да се следва. Язък, че имат пари, а нямат акъл.
Пич-къде видя пари в тия!!
Те са най-голямата грешка!!Титан-ВЪН!!!

- delqnski47
- Контакти:
Обичам Батков написа:Не искам да споря с теб, но трите ти причини са в следствие на некадърно управление:
1.Факторите,водещи до безпаричие са адски много,така че тук няма кво да споря с тебе по тази точка!Не само управлението е виновно,а и много други работи
2.Тук вече опираме до възпитание
3.Ако на всеки стадион в България се оправи терена,качеството на футбола ще се повиши!Не може като се подаде топката и тя да подскача нагоре и надолу!Това не е нормално,но ако ти го виждаш за нормално си е лично твой проблем и е безсмислено да споря!
4.Ако си мислиш,че още щом като Титан купят ЦСКА ще налеят 20 милиона жестоко си се излъгал!Ако не си забелязъл,заради тези хора,в момента играем в А група!Щяхме да сме като Ботев!И тези погасявания стават чрез пари а парите идват от трансфери,билети,телевизияра,както и инвестиции от самите собственици!И те са правили грешки в управлението,но за мен основните виновници за това че загубихме в Мездра са не самите футболисти,а тия които нахлуха!Разбирам да нахлуят накрая на мача,когато всичко е решено(то и това ''нахлуване'' не е нормално),но по средата на мача..,извинявай ама тия хора,пак казвам,е**** м****** на отбора!
И те искат се пак да правят стадона и хотели и те си правят далавери,все пак това е нещо съвсем нормално!
Айййде лека от мен!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
Феновете му били виновни--хаха смешник!!!!Феновете ли сме виновни за 0-3 срещу Минъор,феновете ли сме виновни за бездушната игра в Ловече,феновете ли сме виновни за изгонването на Любо,феновете ли сме виновни за това ,че нямаме удар 60 мин срещу един от най-слабите отбори,феновете ли сме виновни,че не можем да биеме най-слабия Левски в историята бе г-н Борисов!!!!Феновете ли са виновни,че 20 години ни лъжат с обещания за стадиони,школи и бази!!!Феновете ли сме виновни,че докато в Турция,Гърция И румъния всяка година играят и на пролет в евротурнирите,ние се радваме на победи над Динамо един път на 5 години и над 15 год хлапаци на ЛАцио!!!Феновете ли сме виновни,че заради такива идиоти като вас достигнахме дъното!!!!Феновете ли сме виновни,че вече 20 години ни се подиграват разни мутри!!Феновете ли сме виновни,че толкова време плюете на нашата любов-защото драги Господин Никой-нашата любов е ИСТИНСКА-а не свързана с келепира!!!!Ние няма да ви търпим още дълго!!Няма да позволим селяникато вас да ни се подиграват и да ни смятат за малоумни!!!Защото без нас ЦСКА е НИЩО!!!!!А с вас и без вас е все тая!!ЦСКА е ЧЕСТ,Любов,Гордост,Емоция-а не обиквновено АД!!!НАбийте си го в тъпите глави!!!ЦСКА е начин на живот-ако не сте го разбрали-събирайте си багажа и чупката!!!!!Писна ми от боклуци и нещастници!!Както и на много други ИСТИНСКИ фенове!!!!Ако сте мъже -излезте кажете -нямаме пари,не гоним титла-ще ви разберем-ама не ви стиска нали?????Сега какво-ще закърпите положението-ами после????Докога така-сори-ама на мене не ми се чакат още 20 години!!!

cska_90 написа:А с вас и без вас е все тая!!
Много бързо забрави Лупи
Най-голямата грешка е че имаме непоследователни собственици,които не спазват обещанията си-то не бяха гръмки фрази при назначаването на Любо,че няма да му се месят,че ще го оставят да работи,след това при Мамалигаря същата история....
С тези си постъпки „Титан“ влязоха в шаблона от грешки на българския футбол, който налага напълно непрофесионалния и погрешен модел на непрекъснатата смяна на наставници. Треньорите, задържали се във водещите ни отбори за повече от година-година и половина през последното десетилетие, се броят на пръстите на едната ръка!Ако обърнем поглед към големите европейски клубове, които много повече разчитат на успехите, за да финансират огромните си бюджети, ще видим, че собствениците им чакат до самия край, преди да уволнят наставника, на когото са гласували доверие. Към днешна дата това са Бенитес в Ливърпул, Ферара в Ювентус(до последно го държаха), Леонардо в Милан (който сякаш вече намери верния път и стабилизира отбора) или пък Луис Ван Гаал в Байерн Мюнхен. Последният бе спряган за уволнение месеци наред, но междувременно отборът му се намира на само две точки от лидера в Бундеслигата Шалке 04.Тъкмо поради това уволнението на Любослав Пенев е грешка. Защото ръковоството на ЦСКА така и не разбра, че има пред себе си един кадърен млад треньор, на когото трябва да предостави пълната власт по подобие на английските клубове, да му даде нужните време и средства, както и да му осигури спокойствие за работа.