Тренъорският пост в ЦСКА???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Re: Стойчо Младенов отново в ЦСКА!!За и против??

Мнениеот Обичам Батков » 29 мар 2010 22:16

Ако гледаме историята,най големите успехи в Европа са на Паро и след това на Пената, колко отбора създаде Паро с футболисти изхвърлени от ГРАНДОВЕТЕ (беше в Дунав Русе, Левски Кюстендил и др) и всеки знае с какви футболисти, какви отбори направи, какви ядове брахме ЦСКА срещу Левски Кюстендил на армията.Това е човек, който от нищо ще направи чудеса,защото има страхотен усет към младите футболисти, а ние сме точно в такъв тежък момент и е нужен човек който с наши момчета да сформира един страхотен отбор.

veselin111
Контакти:

Мнениеот veselin111 » 29 мар 2010 22:17

Аз съм "ЗА" и то с двете ръце, но да подпише договор поне за 3 години и ако някой от двете страни не го изпълни да има много високи неустойки при напускане или уволнение.
Това, което ми харесваше при Стойчо, бе че налагаше дисциплина и имаше тактита срещу всеки отбор - през последната година и половина не съм видял нашият отбор да излезне с някаква тактика срещу, който и да е отбор.
Любо разчиташе само на психиката и надъхване на играчите(както е в момента при Левски с Гонзо). Там нямахме никакви заучени положения, никакво израстване на играчи и никакви тактически действия, затова и се видя резултата след няколко мача, защото всички ни разучиха.
Андоне просто не е за Българската футболна реалност.
Според мен един треньор трябва да умее да изгражда играчи и да повишава класата на тези, които има. Само едно сравнение ще направя: след отнетия лиценз Д.Пенев със 6 юноши и тв резервите от предната година победи Литекс на МЪри(практикуващият правилен футбол) за суперкупата, който може би беше най-скъпият отбор в първенството.
Друг БГ треньор не виждам на този етап- за Тони Велков и Ясен Петров каквито мнения чух по рано през деня е просто смешно. ЦСКА не е школа за обучение на треньори. Титаните вече веднъж допуснаха грешка с Любо и не мисля че ще я повторят - освен ако не изпаднат в положениято на Батков.

САМО ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 29 мар 2010 22:17

[offtopic]
someone написа:
ros написа:Това с квалификациите пич, не ти прави чест. Това с "къртенето на говедата" излиза от твоята уста.
А това защо съм ЗА си е лично мое решение....
Падаш много ниско с това компетентно изказване.

Само къртенето не е така, иначе другото да не би Стойчо да не го е казал :roll: Нима не каза, защо ми викат Тройчо, нима защото бих говедата с 3:0... да не говорим за удрянето по масата в Самоков и т.н и т.н

Абсолютно вярно.[/offtopic]
Разколе бан съм.От една страна , ако върнем Стойчо вероятността скоро да спечелим титла е голяма.От друга гледна точка не искам да става като миналия път-тогава той си тръгна обиден на Томов и тъжен.Не е той виновен за селекции и такива работи.Всички знаем,кой е виновен.Да,Стойчо водеше разни негри,исландци и други екзотични придобивки,обичаще банани,но на него му бе казано,че това може да става.Томов каза-Има ресурс-купувай и подготви отбор,който да стане шампион и да атакува групите на Шл.И Младенов го направи.Тогава обаче излезе на яве истината и стана така че все едно Стойчо е виновен за всичко,излезе че е бягащият капитан на потъващ кораб-да,Стойчо веднага се махна като видя накъде отиват нещата.Едва ли е било от страх,по-скоро много добре разбираше какво става и го болеше да гледа как се твори една от най-тъмните страници в историята на любимия му клуб.Но в ЦСКА нямаме правилна клубна политика,въпреки че в момента Титан са собственици.Факт-сменят се треньори като на пазар-вече имат три смени за около година и нещо в ЦСКА!Герои нали?!Последният наставник-Йоан Андоне,който май вече си стегнал куфарите и скоро ще го обяви официално,че напуска,издържа 6 мача и сам си тръгна.Значи нещо не му харесва.Или политиката на клуба,или постоянните уволнения,които му раздават,или незнам.И защо сега отново тези гении-титаните на мисълта да се подиграват и със Стойчо-да го викнат да спасява положението,че не е ясно дали ще играем в Европа,пък после нали знаете.Не бил гарантирал титлата и т.н-клоуни!Всичко тръгна от смяната на Любо Пенев.Оттогава сме на автопилот.Андоне разбар бързо,че у нас трудно ще успее.Тук се искат резултати бързо,а този,който ти е подал ръка,може да ти забие нож в гърба съвсем скоро.
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 мар 2010 22:18

Обичам Батков написа:Ако гледаме историята,най големите успехи в Европа са на Паро и след това на Пената, колко отбора създаде Паро с футболисти изхвърлени от ГРАНДОВЕТЕ (беше в Дунав Русе, Левски Кюстендил и др) и всеки знае с какви футболисти, какви отбори направи, какви ядове брахме ЦСКА срещу Левски Кюстендил на армията.Това е човек, който от нищо ще направи чудеса,защото има страхотен усет към младите футболисти, а ние сме точно в такъв тежък момент и е нужен човек който с наши момчета да сформира един страхотен отбор.

И аз си мисля,че Аспарух Никодимов твърде рано беше забравен като треньор.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Viktoria
Контакти:

Мнениеот Viktoria » 29 мар 2010 22:19

Най-добре е Анатоли Нанков,щото познава отбора и футбола в България!!!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 29 мар 2010 22:21

С две ръце гласувам за Стойчо.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 29 мар 2010 22:21

veselin111 написа:Аз съм "ЗА" и то с двете ръце, но да подпише договор поне за 3 години и ако някой от двете страни не го изпълни да има много високи неустойки при напускане или уволнение.
Това, което ми харесваше при Стойчо, бе че налагаше дисциплина и имаше тактита срещу всеки отбор - през последната година и половина не съм видял нашият отбор да излезне с някаква тактика срещу, който и да е отбор.
Любо разчиташе само на психиката и надъхване на играчите(както е в момента при Левски с Гонзо). Там нямахме никакви заучени положения, никакво израстване на играчи и никакви тактически действия, затова и се видя резултата след няколко мача, защото всички ни разучиха.
Андоне просто не е за Българската футболна реалност.
Според мен един треньор трябва да умее да изгражда играчи и да повишава класата на тези, които има. Само едно сравнение ще направя: след отнетия лиценз Д.Пенев със 6 юноши и тв резервите от предната година победи Литекс на МЪри(практикуващият правилен футбол) за суперкупата, който може би беше най-скъпият отбор в първенството.
Друг БГ треньор не виждам на този етап- за Тони Велков и Ясен Петров каквито мнения чух по рано през деня е просто смешно. ЦСКА не е школа за обучение на треньори. Титаните вече веднъж допуснаха грешка с Любо и не мисля че ще я повторят - освен ако не изпаднат в положениято на Батков.

САМО ЦСКА!!!

Според мен грешиш много в едно нещо.Титанити допуснаха грешка с Любо,че го смениха!При Любо Пенев играехме футбол.
Изображение

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 29 мар 2010 22:22

И аз си мисля,че Аспарух Никодимов твърде рано беше забравен като треньор.

Той е забравен, защото е срахотно честен и не позволява да го командват, но да подреди състав и да направи тактика за даден мач няма равен!
Последна промяна от Обичам Батков на 29 мар 2010 22:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 мар 2010 22:22

Сега пак ще налагате млади футболисти,точно това,според мен е грешката на Цска.Повреме на всеки трансферен прозорец се купуват футболисти "на килограм" от знайни и незнайни първенства,балона се надува,а като минат 5-6 кръга и се види,че нищо не става от трансферите,почват да се налагат младите.И така докато дойде следващият трансферен прозорец,изгонят се младите футболисти и предишните трансфери, и се започне отначало.Забележете,че Цска започва всеки полусезон с изцяло променен отбор.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 29 мар 2010 22:24

Момчета, колкото и треньори да прехвърляте, трябва да знаете, че в ЦСКА не е като в Миньор, Пирин или Берое. Тук трябва здрава психика и да си малко перде. Вижте какво става по медиите, вижте какво става по форумите. Как мислите , че примерно Т.Велков ще издържи на такъв натиск, или пък някой нов чужденец. Нали при всеки неуспех ще бъде разкъсан, както от феновете, така и от журналисти и противници. Няма значение колко добър специалист е във футбола, тук трябва и да си психолог даже и малко луд. Ето защо мисля, че Стойчо е единствен вариант, поне на тоя етап от развитието на системата ни и живот в който всеки плюе и подлива вода на другите. Любо също е вариант, но трябва да си уточнят функциите с ръководството, а Ицо просто няма да ги издържи и един месец, и ще хвъчат майки на ляво и на дясно.

Върни се в “Архив”