Къде е най-голямата грешка през този сезон на ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Къде е най-голямата грешка през този сезон на ЦСКА?

Мнениеот Кашчей » 29 мар 2010 20:47

batmanlevski написа:както при вас така и при нас грешката е една -допуснахме някакви си алчни капиталисти да ни сасипят отборите.те си правят парички ,а ние само страдаме от това.вън капиталистите !!!

Хахахаха..... и кой ще дойде на тяхно място?Фидел Кастро или Ким-чен-ир?

Според мен, една от главните грешки, които се правят в ЦСКА е, че се сменя половин отбор всеки полусезон и поне по един треньор на 8-9 месеца.Така не се гради отбор с перспектива, а си е работа на парче.
А и фенове и журналисти се радват на псевдо "трансферни удари", при които обикновено се продава добър играч, без да има стойностен заместник.За собствениците това е що годе разбираема политика, но какво ви топли вас, феновете, това че добрите отиват в чужбина, а тук остава само плявата?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 мар 2010 20:59

Най голямата грешка е че Стойчо още не е треньор на ЦСКА!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 мар 2010 21:04

Делянски, когато Стойчо ви беше треньор май не се правеха такива групови трансфери и той работеше със сравнително постоянен състав.И господ не може да се оправи с такава трансферна политика, каквато имате от няколко години.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
petkata
Контакти:

Мнениеот petkata » 29 мар 2010 21:09

Еййй не ми се търси коментарите ви от преди няколко месеца, когато говорехте че Андоне е най великия и едва ли не ще спечелите 15 поредни победи, ама сега ето не ставал....не че не става, а при вас нищо не става. Сори ама е така, не че не съм от Левски ама поне при нас не става, защото никой не дава пари, а при вас всики сезон се праве грандиосзна селекция..... :) :) :)
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Мнениеот Red Army » 29 мар 2010 21:18

К*р за мишока Андоне и два за Титаните язък че дават само пари а нищо не правят поне засега.Вече взе да ми се изчершва довериео към тях.Само Стоичо ще ги оправи тия наще сладури Маркиньовци,Руи незнам си кои, Платини и всякви такива подобия на футболисти.Аз немога да се саглася Делев и Трифонов да са резерви на тия мишки. ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 мар 2010 21:29

Кашчей написа:Делянски, когато Стойчо ви беше треньор май не се правеха такива групови трансфери и той работеше със сравнително постоянен състав.И господ не може да се оправи с такава трансферна политика, каквато имате от няколко години.

Знаеш ли колко е досадно,когато през 2 месеца разбираш,че в отбора ти ще има масови продажби или пък масови смЕни на треньори,футболисти,ръководства,собственици и всякакви ей такива!Просто е толкова досадно това,че някой път ей така насила съм се опитвал да се откажа от този български футбол та да не се дразня за щяло и не щяло...но не става!Вързал съм се с ЦСКА и така ще си остана до края на живота!И ще си продължа да го подкрепям!Но понякога ми се струва,че това което правим ние феновете а ЦСКА и Левски просто не си струва!Не си струва да дереш гърло по стадионите за някакви си пикльовци!Просто не си струва...
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 мар 2010 21:32

petkata написа:Еййй не ми се търси коментарите ви от преди няколко месеца, когато говорехте че Андоне е най великия и едва ли не ще спечелите 15 поредни победи, ама сега ето не ставал....не че не става, а при вас нищо не става. Сори ама е така, не че не съм от Левски ама поне при нас не става, защото никой не дава пари, а при вас всики сезон се праве грандиосзна селекция..... :) :) :)

Ооо то Титаните извират от пари,то се вижда....
Един Гранден,който за мен заплатата му трябва да е 20 000 евро ма месец минимум,той получава 6000 и не защото той самия иска да получава толкова,а защото нямаше друг избор и единствената офета дойде от ЦСКА!Като цяло този пич го взехме на късмет....
Така че изобщо не ми говори,че ЦСКА са богати..
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 мар 2010 21:39

delqnski47 написа:
Кашчей написа:Делянски, когато Стойчо ви беше треньор май не се правеха такива групови трансфери и той работеше със сравнително постоянен състав.И господ не може да се оправи с такава трансферна политика, каквато имате от няколко години.

Знаеш ли колко е досадно,когато през 2 месеца разбираш,че в отбора ти ще има масови продажби или пък масови смЕни на треньори,футболисти,ръководства,собственици и всякакви ей такива!Просто е толкова досадно това,че някой път ей така насила съм се опитвал да се откажа от този български футбол та да не се дразня за щяло и не щяло...но не става!Вързал съм се с ЦСКА и така ще си остана до края на живота!И ще си продължа да го подкрепям!Но понякога ми се струва,че това което правим ние феновете а ЦСКА и Левски просто не си струва!Не си струва да дереш гърло по стадионите за някакви си пикльовци!Просто не си струва...

Знам всичко това.Знам и, че когато преди да се обърне колата, някой каже нещо по този въпрос, обикновено му се нахвърлят на рояци фенове, които си мислят, че щом дойдат тоя, оня и другият, и нещата ще цъфнат и вържат, а след 3-4 месеца (максимум) се започва с плюенето и тоя не става, оня не го бива, третият е спънат кон и.. през следващия прозорец идват нови 5-6 бройки, а си отиват други... и нещата тръгват отначало.Става един порочен кръг, от който има излизане само, ако и фенове и ръководство (най-вече) разберат, че отбор наистина не става за 3-4 месеца и да си шампион на всяка цена, също си има цената, а тя обикновено е резил в ЕКТ.

По това си приличат ЦСКА и Реал Мадрид в последните години.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 мар 2010 21:43

Кашчей написа:
delqnski47 написа:

Знам всичко това.Знам и, че когато преди да се обърне колата, някой каже нещо по този въпрос, обикновено му се нахвърлят на рояци фенове, които си мислят, че щом дойдат тоя, оня и другият, и нещата ще цъфнат и вържат, а след 3-4 месеца (максимум) се започва с плюенето и тоя не става, оня не го бива, третият е спънат кон и.. през следващия прозорец идват нови 5-6 бройки, а си отиват други... и нещата тръгват отначало.Става един порочен кръг, от който има излизане само, ако и фенове и ръководство (най-вече) разберат, че отбор наистина не става за 3-4 месеца и да си шампион на всяка цена, също си има цената, а тя обикновено е резил в ЕКТ.

По това си приличат ЦСКА и Реал Мадрид в последните години.

Ето едно нещо с което да си приличат ЦСКА и Реал Мадрид :mrgreen:
Иначе за мене това е много досадно наистина!Тия хора,дето управляват клуба нерви ли нямат та да не могат да изчакат ПОНЕ година и половина да се адаптира треньора или не знам...!Или просто са решили ТЕ самите да се правят на треньори и толкова....
Sofia.

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 29 мар 2010 21:45

Вие как си мислите, кой дава толкова пари за един оглозган отбор като ЦСКА? Каква е ползата на Титан го оставям за размисъл на вас и мислите ли,че тия умират от любов към ЦСКА! НЕ ВСИЧКО Е ЕДНА ГОЛЯМА ДАЛАВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”