Абе Кво става с Левски и ЦСКА бе ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Абе Кво става с Левски и ЦСКА бе ?

Мнениеот garfild8 » 29 мар 2010 18:23

valio_av написа:Със ЦСКА незнам какво става ама с леФски знам,просто на леФски вече няма кой да им купува мачовете и съдиите :lol: .

:lol: [offtopic]Викаш значи,язък за новата съдийска комисия. :lol:[/offtopic]
Само Черно море.

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 29 мар 2010 18:23

valio_av написа:Със ЦСКА незнам какво става ама с леФски знам,просто на леФски вече няма кой да им купува мачовете и съдиите :lol: .

Криза. Какво да се прави. Явно и вас ви удря по същата линия.

Проблема не е от този сезон. Ако погледнете мачовете на Левски/ЦСКА от преди 1, 2 или 3 години ще забележите липсата на промяна в начина на игра на "грандовете". Левски от времето на Л. Петрович си играе с високи топки, а ЦСКА от поне 5-6 години разчита на силни крила.
Тава, че изпълнителите са различни неправи впечатление на "треньорите". Пълна липса на заучени полужения. И специално за Левски ужасна игра в защита.

В същотото време другите отбори израснаха. Подобриха играта си в защита и резултатите са налице - трудни мачове и изравняване на силите.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 29 мар 2010 18:26

Ето това става!!! :mrgreen:
Всичко в България се лумпенизира!!! Важно е да не мислиш, да плямпаш и да падат пачки!!!... :oops:
Ааа... :geek: и да има кой да се връзва на приказките как ще ни оправят?!...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 29 мар 2010 18:39

Може би мнго фенове няма да ме разберат, но според мен е дошло времето когато сини и 4ервени фенове трябва да си помогнат взаимно и да се положи ново на4ало - за едни 4исти отбори - с по-малко пари с по-малко звезди :lol: но истински и европейски. защото футбол ще има тогава когато има ИСТИНСКИ фенове(не като тези в Мездра въпреки 4е съм ЦСКА-р). Или просто може би трябва да по4акаме за да се стабилизира държавата за да помогне и на спорта, както е навсякъде по света.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 29 мар 2010 19:05

venelin_valchev написа:Може би мнго фенове няма да ме разберат, но според мен е дошло времето когато сини и 4ервени фенове трябва да си помогнат взаимно и да се положи ново на4ало - за едни 4исти отбори - с по-малко пари с по-малко звезди :lol: но истински и европейски. защото футбол ще има тогава когато има ИСТИНСКИ фенове(не като тези в Мездра въпреки 4е съм ЦСКА-р). Или просто може би трябва да по4акаме за да се стабилизира държавата за да помогне и на спорта, както е навсякъде по света.

Ако чакаш държавата да се оправи в близките 30 години доста грешиш!

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 29 мар 2010 19:09

emarkon написа:Рибата откъде се вмирисваше...?

Но се чисти от към опашката!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
BULTRASneverDIE

Мнениеот BULTRASneverDIE » 29 мар 2010 19:39

Какво да става.Квото трябваше да се изпере се изпра и сега трябва да се вади от натрупаното, а тогава джобчето боли и не пуска левчета.Чичовците разбраха, че няма смисъл да кукпуват титли и всичко си дойде на мястото. Евала на чичо Гриша, че навремето каза:" На тия мойте толкова пари им плащам, че ако тръгна да им купувам мачовете,закво им ги давам тия пари."
За това -ЧИЧО Гришо шампион.
BULTRAS. Мъжки ласки за М,,,,,ТЕ

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 29 мар 2010 22:13

emarkon написа:Рибата откъде се вмирисваше...?

От към Батков!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 30 мар 2010 01:12

Става това,което става от няколко години насам в БГ футбола ни...Просто големите отбори ги хвана най-късно 8-) Кризата в нашия футбол се задълбочава все още и още 8-)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 мар 2010 01:45

LPFC_36 написа:Абе Кво става с Левски и ЦСКА бе ?.... Ко стаа?.. Ми бива! Факта, че двата "гранда" не са на първо и второ място ви кара да биете камбаната нали? Обаче тенденцията за това я имаше отдавна... просто титлите и купите ви пълнят душите, а боят по европейските терени не ви отваря очите.

Не си прав... идеята на темата е че Левски и Цска играят безобразно слабо. Истинските фенове на тези отбори не искат отборите им да са първи с клизма и побутване, а искат един СИЛЕН отбор, който да кърти кой и където хване в А група !
Камбаната, както ти казваш, се бие за това, че в тези два отбора сега е една голяма селска каша..... ама толкова гъста, че да не можеш и да я разбъркаш...това е проблема...че нещата отиват на зле. Българският футбол няма полза от слаби Левски и Цска, които се разкъсват от раздори и се управляват от ...да не казвам че има правила във форума.

Надявам се че си ме разбрал... 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”