Sole написа:Локо Сф и те реваха за смяната на Съдийската комисия,за това нищо чудно,че сега си ходят със съдийте.Колко пъти Локо Сф бият с дузпи?!
Че къф е проблема да се бие с дузпи? Най-яко според мен е с гол от корнер.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Sole написа:Локо Сф и те реваха за смяната на Съдийската комисия,за това нищо чудно,че сега си ходят със съдийте.Колко пъти Локо Сф бият с дузпи?!
batbozho написа:Уникално подпиране на Локо Сф.Ебах тия фалчета,фалове....който падне се свири.
Две дузпи и сумати фалове не даде за Монтана.А оня се подхлъзна и даде дузпа за Локо Сф.Дорде го добута до края,бая зор си даде.Отдавна не бяхме гледали таково подковаване със съдия.Ей с такова яко подпиране едвам вземате мача.Резил....
paceto написа:Второ поредно гостуване съдията бута Локомотив с дузпи, а никой не смее да каже нещо по този въпрос.
Ако беше Литекс щяха да се напускат поне 5 теми за това как са отишли със съдията и как са купили първенството![]()
Тук очевадно бута имаме в два мача за Локо сф - дузпа в 90-та минута срещу Пирин, сега измислена дузпа срещу Монтана.
niki87 написа:batbozho написа:Уникално подпиране на Локо Сф.Ебах тия фалчета,фалове....който падне се свири.
Две дузпи и сумати фалове не даде за Монтана.А оня се подхлъзна и даде дузпа за Локо Сф.Дорде го добута до края,бая зор си даде.Отдавна не бяхме гледали таково подковаване със съдия.Ей с такова яко подпиране едвам вземате мача.Резил....
Прав си.Монтана надигра тотално Локо Сф и само кЪсмета и сЪдията попречиха на домакините да победят.Дузпа според мен имаше,бях на 20 метра и видях добре ситуацията.НО-имаше и две дузпи за Монтана+нарисуван червен картон за Дзеферович.Толкова сЪдийски грешки отдавна не бях виждал.В крайна сметка човека си свЪрши работата и добута Локо до победата.Браво на Монтана,играхме много добре,сигурен сЪм,че отбора няма да изпадне.Браво и на феновете,вЪпреки работния ден на стадиона имаше над 3000 зр.!
paceto написа:Второ поредно гостуване съдията бута Локомотив с дузпи, а никой не смее да каже нещо по този въпрос.
Ако беше Литекс щяха да се напускат поне 5 теми за това как са отишли със съдията и как са купили първенството![]()
Тук очевадно бута имаме в два мача за Локо сф - дузпа в 90-та минута срещу Пирин, сега измислена дузпа срещу Монтана.
plamen etov написа:От повторенията който дадаха по канал 3 невиждам за какави дузпи става дума ,а тази за Локото човека направо си спря топката като легна върху нея
niki87 написа:А жЪлтия картон за симулация кво беше
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта