Тренъорският пост в ЦСКА???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Re: Кой да наследи Андоне

Мнениеот Dobri » 29 мар 2010 17:31

Боримечката написа:
Dobri написа:Искате си Стойчо, защото ви прави шампиони. Това добре.
Имам само едно малко въпроче. Знаете ли цената на тези титли? Знаете ли колко пари прахосахте за трансфери?
А и С. Младенов, не е кой знае какъв треньор - провали се в ЕКТ, провали се с националния, няма успехи и при арабите.
Единствения му плюс е подбора на качествени играчи, но не му пука за цената. Това последното е най-важното в ситуация на криза.
Ако се върне Стойчо, ви чака качествена селекция, титла и нови проблеми с лиценза (поради липса на финанси).

Е нали искат титла Титаните?На всяка цена както каза един преждепишещ.Квото искате си говорете ама Стойчо направи показно как се прави .Шампионската титла дойде след тотално превъзходство!А цената-всичко си има цена на този свят!
Само Стойчо става,ако го оставят да работи,а това едва ли ще стане.

Титан нямат пари да ви покрият задълженията, камо ли за селекция (качествена селекция тип Стойчо).
Трябва ви треньор като Пената или Грозданов - без пари постигат добри резултати.
Голямата грешка на Титан беше когато изхвърлиха чичо Митко.
Поне аз мисля така. ;)

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 29 мар 2010 17:32

твърдо само стойчо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! само на него му е ясно как се работи в българия и как се подрежда отбор за конкретен мач ! всичко останало са локуми.... а иначе ми е ясно ,че подуенци намокрят гащичките като чуят за стойчо,но това е напълно обяснимо !!! ;)

FIDEL
Контакти:

Мнениеот FIDEL » 29 мар 2010 17:33

Залагам на Дуци Симонович!!!!!!!!

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 29 мар 2010 17:33

Dobri написа:
Боримечката написа:
Dobri написа:Искате си Стойчо, защото ви прави шампиони. Това добре.
Имам само едно малко въпроче. Знаете ли цената на тези титли? Знаете ли колко пари прахосахте за трансфери?
А и С. Младенов, не е кой знае какъв треньор - провали се в ЕКТ, провали се с националния, няма успехи и при арабите.
Единствения му плюс е подбора на качествени играчи, но не му пука за цената. Това последното е най-важното в ситуация на криза.
Ако се върне Стойчо, ви чака качествена селекция, титла и нови проблеми с лиценза (поради липса на финанси).

Е нали искат титла Титаните?На всяка цена както каза един преждепишещ.Квото искате си говорете ама Стойчо направи показно как се прави .Шампионската титла дойде след тотално превъзходство!А цената-всичко си има цена на този свят!
Само Стойчо става,ако го оставят да работи,а това едва ли ще стане.

Титан нямат пари да ви покрият задълженията, камо ли за селекция (качествена селекция тип Стойчо).
Трябва ви треньор като Пената или Грозданов - без пари постигат добри резултати.
Голямата грешка на Титан беше когато изхвърлиха чичо Митко.
Поне аз мисля така. ;)

Пак ви казвам- Грозданов няма да е треньор на ЦСКА никога...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 29 мар 2010 17:37

Като не трябва да се харчат пари, Стойчо ще продаде някои прехвалени играчи като Панку (той може, но просто не иска да играе добре), Петре (много симпатичен и старателен играч, но е на много по-ниско ниво от миналия си престой тук), Мигел (какво прави още тук???), Митрески (Апостол Попов го слага в малкия си джоб), за които ще вземе немалко пари. Ще купи някои по-евтини, но добри български играчи, ще се върне Митко Илиев от Миньор да играе вместо Мигел и да се конкурира със Саидходжа (това значи, че Платини може да го разкарат също, макар че у него има повече желание от Панку и по-добра моментна форма от Петре) и така обстановката ще бъде много по-спокойна. От чужденците би трябвало да останат само Морос, Маркиньос (колкото и да го плюят някои, тази година той се представяше много силно преди котузията и на неговото отсъствие се дължи спадът ни, според мен) и донякъде Гранден, макар че и той е малко спорен като Платини. Стойчо ще подреди отбора добре и пак ще постигне успехи. Селекцията в предишните шампионски сезони при него може да е била скъпа и наситена с чужденци, но най-старателните и резултатни играчи, привлечени по негово време, бяха българи: Данчо Тодоров, Велизар Димитров, Емил Гъргоров и Евгени Йорданов. Нищо не пречи отново да вземе качествени българи. Аз мисля, че няма и какво толкова да се купува сега. Основата вече я има, но трябва да се изберат подходящи титулярни 11, което Андоне не успява да направи.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 29 мар 2010 17:42

gugushito написа:твърдо само стойчо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! само на него му е ясно как се работи в българия и как се подрежда отбор за конкретен мач !

...освен това не реве какви били терените, а когато е нужно просто тропва по масата и казва очевидното : "ЦСКА е шампион, останалите да се нареждат зад нас" :lol:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 29 мар 2010 17:42

Udoji90 написа:Като не трябва да се харчат пари, Стойчо ще продаде някои прехвалени играчи като Панку (той може, но просто не иска да играе добре), Петре (много симпатичен и старателен играч, но е на много по-ниско ниво от миналия си престой тук), Мигел (какво прави още тук???), Митрески (Апостол Попов го слага в малкия си джоб), за които ще вземе немалко пари. Ще купи някои по-евтини, но добри български играчи, ще се върне Митко Илиев от Миньор да играе вместо Мигел и да се конкурира със Саидходжа (това значи, че Платини може да го разкарат също, макар че у него има повече желание от Панку и по-добра моментна форма от Петре) и така обстановката ще бъде много по-спокойна. От чужденците би трябвало да останат само Морос, Маркиньос (колкото и да го плюят някои, тази година той се представяше много силно преди котузията и на неговото отсъствие се дължи спадът ни, според мен) и донякъде Гранден, макар че и той е малко спорен като Платини. Стойчо ще подреди отбора добре и пак ще постигне успехи. Селекцията в предишните шампионски сезони при него може да е била скъпа и наситена с чужденци, но най-старателните и резултатни играчи, привлечени по негово време, бяха българи: Велизар Димитров, Емил Гъргоров и Евгени Йорданов. Аз мисля, че няма и какво толкова да се купува сега. Основата вече я има, но трябва да се изберат подходящи титулярни 11, което Андоне не успява да направи.

На кого ще продаде Петре и Панку? За колко ще ги продаде? А Мигел? А макето?
Ако имаше кой да ги купи нямаше да играят в България ;)
На тези четиримата я им вземете 100 000€, я не. С тези пари може да вземете максимум 1 качествен (за БГ стандарта играч).
Пък и за Стойчо имате и друг проблем - неустойка за арабите.
Много солен ще им излезе на Титаните С. Младенов :)

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 29 мар 2010 17:43

Udoji90 написа:Като не трябва да се харчат пари, Стойчо ще продаде някои прехвалени играчи като Панку (той може, но просто не иска да играе добре), Петре (много симпатичен и старателен играч, но е на много по-ниско ниво от миналия си престой тук), Мигел (какво прави още тук???), Митрески (Апостол Попов го слага в малкия си джоб), за които ще вземе немалко пари. Ще купи някои по-евтини, но добри български играчи, ще се върне Митко Илиев от Миньор да играе вместо Мигел и да се конкурира със Саидходжа (това значи, че Платини може да го разкарат също, макар че у него има повече желание от Панку и по-добра моментна форма от Петре) и така обстановката ще бъде много по-спокойна. От чужденците би трябвало да останат само Морос, Маркиньос (колкото и да го плюят някои, тази година той се представяше много силно преди котузията и на неговото отсъствие се дължи спадът ни, според мен) и донякъде Гранден, макар че и той е малко спорен като Платини. Стойчо ще подреди отбора добре и пак ще постигне успехи. Селекцията в предишните шампионски сезони при него може да е била скъпа и наситена с чужденци, но най-старателните и резултатни играчи, привлечени по негово време, бяха българи: Данчо Тодоров, Велизар Димитров, Емил Гъргоров и Евгени Йорданов. Нищо не пречи отново да вземе качествени българи. Аз мисля, че няма и какво толкова да се купува сега. Основата вече я има, но трябва да се изберат подходящи титулярни 11, което Андоне не успява да направи.

И съм сигурен,че няма да иска 50 000 лв. заплата!

Hidiued
Контакти:

Стойчо Младенов

Мнениеот Hidiued » 29 мар 2010 17:46

Естествено, че Стойчо Младенов! Безспорен факт е, че Стойчо е най-успешният треньор на ЦСКА в последните 10-15 години. Иначе, току-що попаднах на страница в социалната мрежа Facebook, в която могат да се запишат всички фенове на ЦСКА, които искат Стойчо Младенов отново да бъде треньор на клуба. Смятам, че всички фенове на ЦСКА, които милеят за благото на тима и искат да виждат "армейците" като шампиони, трябва да подкрепят кандидатурата на Стойчо за старши-треньор на любимия ни клуб.
http://www.facebook.com/pages/Iskame-nezabavno-Stojco-Mladenov-za-nov-trenor-na-CSKA/108202329199928

Потребителски аватар
moje_bi
Контакти:

Мнениеот moje_bi » 29 мар 2010 17:48

Стоичков е велик футболист ама се моля да не е той щото ми писна от скандали.
Дуци Симонович е много подходящ ама няма кой да го пусне.
Сашо Станков става.

Върни се в “Архив”