Монтана - Локомотив Сф - 28.3.2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Монтана - Локомотив Сф - 28.3.2010
Съдията здраво удря рамо на Локо. Дзеферович вече трябваше да е под душовете 

-
jordanloko
- Контакти:
blue_ power1 написа:jordanloko написа:Смех не искам такива дузпи![]()
Искам играта от мача с Левски
Тая година срещу Левски всеки стана звезда,задайте си въпроса, вие ли сте много силни или Левски играе много под нивото си...Защото за този,които я разбира тази игра дилемата е решена...До момента Монтана ви изтърват де...
Абсолютно съгласен с написаното от Вас до момента.
Тази година ни очаква голямо фиаско на БГ отборите в европейските турнири, независимо кои тимове ще играят.
Затова днешния мач няма значение, ако Монтана ни победят аз съм ОК няма да има драма.
Има още 9 мача до края но не виждам как ще се вдигне нивото на клубния футбол.
Само не разбирам защо мача го следите с толкова голям интерес и от ЦСКА;Левски и Литекс
Моят първи мач беше Локомотив-ПСЖ
sandi74 написа:Честита напълно заслужена победа на Локо Сф.
-
blue_ power1
- Контакти:
jordanloko написа:blue_ power1 написа:jordanloko написа:Смех не искам такива дузпи![]()
Искам играта от мача с Левски
Тая година срещу Левски всеки стана звезда,задайте си въпроса, вие ли сте много силни или Левски играе много под нивото си...Защото за този,които я разбира тази игра дилемата е решена...До момента Монтана ви изтърват де...
Абсолютно съгласен с написаното от Вас до момента.
Тази година ни очаква голямо фиаско на БГ отборите в европейските турнири, независимо кои тимове ще играят.
Затова днешния мач няма значение, ако Монтана ни победят аз съм ОК няма да има драма.
Има още 9 мача до края но не виждам как ще се вдигне нивото на клубния футбол.
Само не разбирам защо мача го следите с толкова голям интерес и от ЦСКА;Левски и Литекс
От скука Брато,няма какво да се прави...
- comandosa1
- Контакти:
Аз лично заложих последните си 2 лв на Локото, и сега треперя за тях 
-
jordanloko
- Контакти:
Да бе да! Ама за кренвиршите Ви вярвам

-
jordanloko
- Контакти:
79' Асамоа нахлува опасно в наказателното поле на Монтана, но ударът му минава на сантиметри от дясната греда на Левашки.
Ауууууу страхотия Монтана е превзела и двата вратаря.
Ние без вратар мачкай Монтана!!!!
-
blue_ power1
- Контакти:
jordanloko написа:Да бе да! Ама за кренвиршите Ви вярвам![]()
![]()
Така е бе батка,че ние от 6 мача с вас,Цска и Литекс взехме 2 точки,за какво да се надяваме,смешно е,нали...
- vladitol
- Контакти:
comandosa1 написа:Аз лично заложих последните си 2 лв на Локото, и сега треперя за тях
колко пара печелиш ся ...
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Уникално подпиране на Локо Сф.Ебах тия фалчета,фалове....който падне се свири.
Две дузпи и сумати фалове не даде за Монтана.А оня се подхлъзна и даде дузпа за Локо Сф.Дорде го добута до края,бая зор си даде.Отдавна не бяхме гледали таково подковаване със съдия.Ей с такова яко подпиране едвам вземате мача.Резил....
Две дузпи и сумати фалове не даде за Монтана.А оня се подхлъзна и даде дузпа за Локо Сф.Дорде го добута до края,бая зор си даде.Отдавна не бяхме гледали таково подковаване със съдия.Ей с такова яко подпиране едвам вземате мача.Резил....
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов