Декларация на ПФК ЛЕВСКИ

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Декларация на ПФК ЛЕВСКИ

Мнениеот Blue_Lion » 29 мар 2010 13:34

Поклон пред вас сини фенове,

От името на футболистите и на треньорския щаб искам да изкажа сърдечната си благодарност за мощната подкрепа, която оказахте на всички нас по време на вечното дерби.

Вие бяхте невероятни! Вие спечелихте двубоя на трибуните, нещо което отборът ни не успя да стори срещу своя съперник на терена. Намираме се в тежък период, през който ще преминем заедно. Имахме силна нужда от помощта ви и вие ни я дадохте, както винаги сте го правили. Пламенно, безрезервно и докрай.

Бъдете сигурни, че в оставащите двубои ще дадем всичко от себе си, за да бъдем достойни за вашата обич. Заедно ще успеем. Така е било, така и ще бъде!

Георги Иванов

Спортен директор на ПФК Левски

В момента само Гонзо е човекът,който държи този отбор да не се разпадне !Мойте уважения :!: Съмнявам се в успешните резултати за в бъдеще,но те не зависят от Синята Легенда ! Лятото трябва да има сериозна чистка на Г. Аспарухов,като се почне от Собственика,мине се през Баждеков,футболистите и треньорите ! Трябва да се назначи нов треньор който има опит и в работата с играчите,и във вземането на управленски решения (т.е. Мениджър),а Гонзо един-два сезона да се учи ! Все пак,аз лично ще ходя до край на мачовете на моя отбор,защото формата е временна,класата е вечна - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!:
Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Декларация на ПФК ЛЕВСКИ

Мнениеот niki87 » 29 мар 2010 13:39

Вместо да ни благодарят с тЪпи декларациики да вземат да поиграят малко хубав футбол,че ми писна от бездушници :evil:

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 29 мар 2010 13:41

Гонзо до кога феновете ще ти печелят мачовете? Синята агитка трябваше да изтърпи поредната игра достойна за трето дивизионно отборче ! Батков вън иначе Левски отива на ... знаете на къде!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 29 мар 2010 13:46

В крайна сметка ние си заслужавахме това признание. Макар, че наистина победата щеше да е истинската награда. Ще стискаме палци нещата да потръгнат, но с толкова пари аз не съм оптимист.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 мар 2010 14:07

Добър ПР ход, ма мен не ме топлят нещо такива декларации. Иначе, публиката бе с класи над всички футболисти взети заедно. Браво на всеки, който е отишъл на стадиона. Въпреки всичко!

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 29 мар 2010 14:23

:oops: Публиката на ЛЕВСКИ за пореден път беше номер 1 - мисля, че не е правилно да "плюете по Гонзо" той прави каквото може. Въпроса е в 9 -те мача докрая да пуска всички по-млади, а догодина като се върнат Балджийски, Иса, Киров, Табаков и се вземат 2-3 класни футболисти отвън пак ще сме номер 1

Потребителски аватар
per4i_vd
Контакти:

Мнениеот per4i_vd » 29 мар 2010 14:37

аз съм на мнение , че отбора трябва да играе с максимум юноши в оставащите мачове, пък каквото стане, голяма работа като няма Европа, другата година ще има , и без това сега не сме за там ;) успех на този човек , който си дава здравето, душата и сърцето за Левски, Гонзо заслужава нашата подкрепа.......

Потребителски аватар
london_hools
Контакти:

Мнениеот london_hools » 29 мар 2010 14:48

per4i_vd написа:аз съм на мнение , че отбора трябва да играе с максимум юноши в оставащите мачове, пък каквото стане, голяма работа като няма Европа, другата година ще има , и без това сега не сме за там ;) успех на този човек , който си дава здравето, душата и сърцето за Левски, Гонзо заслужава нашата подкрепа.......

+1

karuzzo
Контакти:

Мнениеот karuzzo » 29 мар 2010 14:52

niki87 написа:Вместо да ни благодарят с тЪпи декларациики да вземат да поиграят малко хубав футбол,че ми писна от бездушници :evil:

+100

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 29 мар 2010 14:56

Искаме си нашия Левски отбора на народа ! ФК Батков има добър треньор и футболисти но на Левски му трябва истински треньор и играчи с нужната класа !

Върни се в “Левски”