Калиакра отстрани Черно Море с дузпи и е на полуфинал
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Напред към Каварна!!!
Това е тема за мача и най-вече за нашето присъствие там.Второто е далеч по-важното,защото това е турнирен мач,всичко може да стане,слабите надскачат силите си,силните се отпускат....но феновете накланят везните и нека пак сме 3000 моряци и половин стадион и да донесем победата за Черно Море.През 2008 имам грозни спомени за присъствие на местни левскари???,знамена,немалко конфронтации и напрежение.Тези хора да си стоят у тях,защото Левски не играе,да пестят сили за 2 май като идват във Варна.Казвам това,защото публиката на Черно Море беше половин стадион тогава,т.е. нямаше как да не се размеси с местните(в това число и аз не можах да вляза в т.нар. клетка) и имахме постоянни размени на реплики,закани,псувни и тем подобни с местни левскари,които очевидно нямат място на мач Калиакра-Черно Море.А за мача - Велизар си сложи сам главата в торбата и всякакъв резултат от продължаване на Черно Море е абсолютно неприемлив.Очаквам убедителна игра на терена и победа,но никакво подценяване,лежерни настроения-недопустимо,в контрола есента Калиакра ни удари с 3:2 там,а сега очаквам да играят на 120%.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- Daniel Levski
- Контакти:
Re: Напред към Каварна!!!

Ако играем както си можем, не мисля, че Калиакра ще ни затрудни, сами можем да си усложним мача, ако не сме на 100% концентрирани! Успех . . . като ни е приоритет
. . . да я вземем тогава тая купа!!!
Всички на мача . . . без отсъстващи!!!

Всички на мача . . . без отсъстващи!!!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!
- Blacksea13
- Контакти:
В колко започва точно мача в 19.00 или 19.30,че има различна информация?
Аз искам да ги уморите здравата Калиакра че да са изморени за мача с Дунав.Моята прогноза е 2:1 за Черно море
Blacksea13 написа:В колко започва точно мача в 19.00 или 19.30,че има различна информация?
19.30
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!
- Daniel Levski
- Контакти:

- Ticha
- Контакти:
Daniel Levski написа:Не знам защо, се обиждате, аз не злословя срещу Черно море, напротив симпатичен отбор са, грешката ми е ,че написах цяла СОФИЯ, за което се извинявам. Но имам вила в Каварна и когато съм там им гледам мачовете и мога да кажа ,че са множго симпатичен отбор, който отдавна заслужава да е в А група. И пак казвам, защо се обиждате, това е просто мнение.
Ами осъзнал си грешката си...можеше да кажеш аз съм за Калиакра...щото все пак ти не си упълномощен да представляваш цял град. А и като фен на Левски е нормално да искаш по-малките отбори да продължат напред, за да може ЦСКА по-лесно да вземе купата и твоя отбор евентуално да учавства в Лига Европа (ако се пребори з 4-тото място).

- Blacksea13
- Контакти:
venitos написа:Blacksea13 написа:В колко започва точно мача в 19.00 или 19.30,че има различна информация?
19.30
Благодаря!!! Там съм...без работа останах от 2 месеца,но паля алфата и съм там...