Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
thebully написа:внимателно прочетох всичките коментари-да сте живи и здрави,![]()
![]()
Thomson написа:Всеки си има мнение.. Моето - поздравявам Велизар Попов, че реши да даде шанс на младите ни таланти и мисля, че те напълно заслужават мойте адмирации за играта. Браво момчета!! Това дали е правилен ход да остави всички титуляри във Варна - по-скоро и аз мисля, че трябваше да се запазят основни и поне 2-3ма да играят срещу Миньор, но предвид всичките тези нелепи контузии може и правилно да е отсъдил. И не мисля, че го е страх толкова от Калиакра, колкото от контузии и наказания. За тези, които го плюят, че не бил пуснал всички титуляри - представете си Дани Димов или Наката да се контузят - ииии..кво прайм после.. Кой ще играе в центъра - вие ли?? Сигурен съм, че всички тези, които сега крякат, че пуснал по-младите, при някоя контузия щяха да го псуват по същия начин, че не ги е запазил за мача в срадя!! И вместо да се обединим точно сега - при най-важните мачове, веднага - да се махал, тоя не ставал, оня не ставал..
Sole написа:Трябваше да запази: Александров15,Дяков/наказан/ Борносузов,Д.Георгиев,Димов
Но, останалите можеха да играят: Пиргов,Домакинов,
Сашко25,Адемар,Божилов,Бачев и Маркес. И взимахме 3-те точки в Кюстендил. Не е страшен мача с Калиакра, а следващите за Купата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта