СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
Да питам аз, за всеки случай! Приемате ли гости от други морски, "конкурентни" градове?!.........Да са самопоканим така, че вие иначе няма да са сетите!......... 
Дузпамотив Сф поглежда към титлата 
Картаго ще го ступаме здраво
Базикам се, но феновете на други отбори са голям дразнител, имам такива приятели, като почнат да ми приказват колко по-велики били не знам си какво, колко пъти сме говорили за футбол и всеки път малко остава да стигнем до бой особено ако си на няколко бири 
а той спартаклия... и накрая....
го изпратихме с шутове! И по-специално един от съфорумниците ни! Да ми е жив и здрав!
[/quote]
за ятак не ставаш,всичко ще си кажеш,що ми се струва че на въпросните шутове дето викаш-присъствах и аз,като не му увираше главата на плебея-много ясно че го отнесе накрая на вечерта

за ятак не ставаш,всичко ще си кажеш,що ми се струва че на въпросните шутове дето викаш-присъствах и аз,като не му увираше главата на плебея-много ясно че го отнесе накрая на вечерта
HASTA DE LA VICTORIA
Усещам, че ако все пак дойда... ще набия половината хора на сбирката. Нещо се дразня на хора къде само за биене мислят, и то по Великден 

ogrizko написа:Усещам, че ако все пак дойда... ще набия половината хора на сбирката. Нещо се дразня на хора къде само за биене мислят, и то по Великден
А ти в момента не мислиш ли за същото
San-Jose написа:ogrizko написа:Усещам, че ако все пак дойда... ще набия половината хора на сбирката. Нещо се дразня на хора къде само за биене мислят, и то по Великден
....ами не... аз просто побеждавам злото със зло в случая ..понеже с добро няма да стане
Дайте да се разберем направо за един як въргал от сега да се знае поне

ogrizko написа:San-Jose написа:ogrizko написа:Усещам, че ако все пак дойда... ще набия половината хора на сбирката. Нещо се дразня на хора къде само за биене мислят, и то по Великден
....ами не... аз просто побеждавам злото със зло в случая ..понеже с добро няма да стане![]()
Дайте да се разберем направо за един як въргал от сега да се знае поне![]()
Запази си агресията за един друг отбор който скоро ще ни гостува
chelseabg написа:Запази си агресията за един друг отбор който скоро ще ни гостува
Така е, да, прав си... вече се чувствам по-спокоен