Апелативната комисия на БФС отмени решението на Дисциплинарната комисия да глоби новака в А група Сливен с 25 хиляди лева.
Клубът бе санкциониран по предложение на Техническия комитет към Българския футболен съюз преди месец и половина. Причина за солената глоба бе фактът, че Сливен се водеше тогава от Драголюб Симонович, който няма нужния ценз за тази длъжност.
Сомонович вече не е старши треньор на Сливен, а отборът се води от Георги Дерменджиев, който притежава Про-лиценз.
що за престъпление се извършва с това решение....как е възможно всички отбори, които бяха наказани (парично или административно) си понесоха наказанията, си платиха, играха на празни трибуни, играха на неутрални терени. Визирам:
Цска, Локо ПД, Ботев ПД, Спартак ВН, Миньор Перник да ме извинят другите ако съм ги пропуснал....а за Сливен винаги е различно.......глобяват ги - отменят наказанието, съдийте във всеки мач ги подкрепят - на никой не му пука.....прокуратурата излиза със изявление, че са манипулирани мачове в тяхна полза - глас в пустинята......
кой сте вие г-н ЛЕЧКОВ, защо за вас няма закони и правила???? и вие журналисти вземете да се стегнете малко....
има много можещи.....но защо всички са НЕискащи...........
п.п. дано не ми изтриете темата