Сливен - СЛАВИЯ 1:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Сливен - Славия ( тема за мача )

Мнениеот Viktor4o_Rs » 28 мар 2010 17:12

todor.blagov написа:Честита победа на Славия!!! А отбора на Лечков вече може да се стяга догодина за Б група!

Успех и на Ботев , идвайте скоро в А група , където ви е мястото :) pacoggg, не те знам от кой отбор си , Сливен не е гранд , но последните 2 сезона там паднаха и ЦСКА , и Левски ;) Какво , не може ли да се радваме на победата ?
Изображение

Потребителски аватар
white devil
Контакти:

Мнениеот white devil » 28 мар 2010 17:15

pacoggg написа:Еи вие бихте нас ГРАНДА Сливен, и се сметнахте за голям отбор :) Ще ми триете мненията като казвам истината :)

Никой не се е сметнал за голям отбор, просто се радваме на победата и нямаме против отбора на Сливен, а неговия президент, който се държи сякаш държавата и БФС са негови. Айде със здраве ;)

Потребителски аватар
white power
Контакти:

Мнениеот white power » 28 мар 2010 17:19

pacoggg написа:Еи вие бихте нас ГРАНДА Сливен, и се сметнахте за голям отбор :) Ще ми триете мненията като казвам истината :)

Славия е голям отбор независимо дали бие или пада от Сливен, колкото и да не ви се иска на някой, просто история и традиции :) :) :)
Последна промяна от white power на 28 мар 2010 17:25, променено общо 1 път.

lucius
Контакти:

Мнениеот lucius » 28 мар 2010 17:23

Честита победа на феновете на Славия! Дано победим и Миньор, че после ни чакат тежки мачове :)

А относно Сливен - момчетата играят, а Лечков прави мизерии. Дано се осъзнае и слезе от пиедестала, на който сам се е поставил.

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 28 мар 2010 17:42

4естито на Славия. Няма смисъл и аз да се заяждам, но въпреки това не смятам 4е Сливен заслужават да изпаднат, понеже аз ли4но виждам 4е има по-слаби отбори от тях.
За всеобщо у4удване е 4е Вуцов (свинската тиква) направи Славия отбор, или поне е на прав път да го направи.

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 28 мар 2010 17:42

Искам да попитам фенчето на ЦСКА и това на Сливен какво ще кажат за съдията ,който днес цял мач подкрепяше Сливен?После ми обеснявайте ,че тоя отбор е за А група?
Славия София

Потребителски аватар
joysl1
Контакти:

Мнениеот joysl1 » 28 мар 2010 17:46

за тези които не бяха на мача:
получи се феърплей между двата отбора,за разлика от президентите си,футболистите се показаха много по културни ако мога така да го нарека...Вили пусна титулярите без да пази някой за мача в сряда и не плюйте Сливен,защото ако беше друг отбор щеше да почне ма4а с здрави влизания и да има 2-3 контузени -с 2 думи да ви преебат за ма4а в сряда
плюйте Ле4ков но не отбора...........

Потребителски аватар
joysl1
Контакти:

Мнениеот joysl1 » 28 мар 2010 17:47

venci_1913 написа:Искам да попитам фенчето на ЦСКА и това на Сливен какво ще кажат за съдията ,който днес цял мач подкрепяше Сливен?После ми обеснявайте ,че тоя отбор е за А група?

аз бях на мача и не видях съдията да подкрепя Сливен..с какво го подкрепи?Сподели...стига сте говорили наизуст ве :roll:

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 28 мар 2010 17:50

joysl1 написа:
venci_1913 написа:Искам да попитам фенчето на ЦСКА и това на Сливен какво ще кажат за съдията ,който днес цял мач подкрепяше Сливен?После ми обеснявайте ,че тоя отбор е за А група?

аз бях на мача и не видях съдията да подкрепя Сливен..с какво го подкрепи?Сподели...стига сте говорили наизуст ве :roll:

Аз не бях на мача , но като слушах мача по радиото не спряха да говорят за какви измислени фалчета става въпрос!
Славия София

Потребителски аватар
joysl1
Контакти:

Мнениеот joysl1 » 28 мар 2010 17:50

а ти като си голям ФЕН защо не беше на стадиона а дремеш на топло ппред компа

Върни се в “Славия”