Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Boksiorcheto написа:Абе вие англофенчетата на Мънчистър,добре ли сте???Това е Байерн Мюнхен! Вие въобще знаете ли с какви финансови ресурси разполага Байерн и,че ако 1 път си постави за цел Шампионската Лига,ще я вземе! Кой ви дава правото да си мислите,че сте по-добри? Да не би Флечър да е по-добър от Швайнщайгер? Или Берба да е по-добър от Гомез? Може би Нани да е по-добър от Рибери или Валенсия от Робен? Айде бъдете поне малко обективни и си признайте,че въобще няма да ви е лесно
Кви са тия пуберски изблици " 0-2 " "лесна победа на Юнайтед". Явно гледате футбол от 5-6 години. Бъдете малко по-обективни.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:Boksiorcheto написа:Абе вие англофенчетата на Мънчистър,добре ли сте???Това е Байерн Мюнхен! Вие въобще знаете ли с какви финансови ресурси разполага Байерн и,че ако 1 път си постави за цел Шампионската Лига,ще я вземе! Кой ви дава правото да си мислите,че сте по-добри? Да не би Флечър да е по-добър от Швайнщайгер? Или Берба да е по-добър от Гомез? Може би Нани да е по-добър от Рибери или Валенсия от Робен? Айде бъдете поне малко обективни и си признайте,че въобще няма да ви е лесно
Кви са тия пуберски изблици " 0-2 " "лесна победа на Юнайтед". Явно гледате футбол от 5-6 години. Бъдете малко по-обективни.
Къде в моята прогноза 0-2 съм казал "лесна победа"![]()
Просто си мисля, че Ван Дер Сар ще бъде непробиваем и няма да му вкарате, а Руни ще покаже класата си....
fr3ak_boy написа:Boksiorcheto написа:Абе вие англофенчетата на Мънчистър,добре ли сте???Това е Байерн Мюнхен! Вие въобще знаете ли с какви финансови ресурси разполага Байерн и,че ако 1 път си постави за цел Шампионската Лига,ще я вземе! Кой ви дава правото да си мислите,че сте по-добри? Да не би Флечър да е по-добър от Швайнщайгер? Или Берба да е по-добър от Гомез? Може би Нани да е по-добър от Рибери или Валенсия от Робен? Айде бъдете поне малко обективни и си признайте,че въобще няма да ви е лесно
Просто си мисля, че Ван Дер Сар ще бъде непробиваем и няма да му вкарате, а Руни ще покаже класата си....
football.total написа:fr3ak_boy написа:Boksiorcheto написа:Абе вие англофенчетата на Мънчистър,добре ли сте???Това е Байерн Мюнхен! Вие въобще знаете ли с какви финансови ресурси разполага Байерн и,че ако 1 път си постави за цел Шампионската Лига,ще я вземе! Кой ви дава правото да си мислите,че сте по-добри? Да не би Флечър да е по-добър от Швайнщайгер? Или Берба да е по-добър от Гомез? Може би Нани да е по-добър от Рибери или Валенсия от Робен? Айде бъдете поне малко обективни и си признайте,че въобще няма да ви е лесно
Остави ги да си мечтаят брато. С тая защита дет е по зле от швейцарско сирене не ми се мисли. Руни го виждам все едно на разодка в парка... Те Фиорентина им напълниха кошницата пък Юнайтед не ми се мисли.
Кофти ми е само че ще ги съдерем от бой, и всичките фенчета ще се покрият по форумите. То хубаво да си фен ама кофти да се надценяваш толкова. Юнайтед в момента може да се притеснява единствено от двубои с Барса. Никой друг отбор не може да ни е някакъв кой знае колко голям проблем.
Boksiorcheto написа:
Рууни не го виждай така,че не се знае въобще дали ще може да мине 2 метра с топка в крака,щото Ван Бомел и Ван Буйтен са свикнали да ги подритват такива,като него. Аз няма да се покрия и ти казах,че ако ни биете на Алианц Арена,аз лично ще ви честитя и ще ви пожелая успех
.
football.total написа:Boksiorcheto написа:
Рууни не го виждай така,че не се знае въобще дали ще може да мине 2 метра с топка в крака,щото Ван Бомел и Ван Буйтен са свикнали да ги подритват такива,като него. Аз няма да се покрия и ти казах,че ако ни биете на Алианц Арена,аз лично ще ви честитя и ще ви пожелая успех
.
Еми той Ван Бомел затова е редовно с червени картони. Щото е свикнал да "подритва". Нали знаеш поговоркта - рита който не може!
На Алианц Арена няма да ви бием, ще се задоволим с Х. Просто уикенда имаме мач с Челси и вярвай ми СЪР-а ще мисли и за него. Вишата Лига по принцип в Англия винаги е била на 1-во място. Незнам защо но всички отбори се стремят първо да станат шампиони и след това да печелят Шампионската Лига. Така че на 30-ти няма да има нужда да ме поздравяваш, но седмица след това с удоволствие ще приема поздравите ти.
А мен ако питаш теб по трябва да те вълнува Бундеслигата, защото и там я закъсахте яко. Идва мач със Шалке, после май с Леверкузен... Просто Байерн напоследък са в слаба форма и то точно в най-лошата част от сезона.
niki87 написа:football.total написа:Boksiorcheto написа:
.
Еми той Ван Бомел затова е редовно с червени картони. Щото е свикнал да "подритва". Нали знаеш поговоркта - рита който не може!
На Алианц Арена няма да ви бием, ще се задоволим с Х. Просто уикенда имаме мач с Челси и вярвай ми СЪР-а ще мисли и за него. Вишата Лига по принцип в Англия винаги е била на 1-во място. Незнам защо но всички отбори се стремят първо да станат шампиони и след това да печелят Шампионската Лига. Така че на 30-ти няма да има нужда да ме поздравяваш, но седмица след това с удоволствие ще приема поздравите ти.
А мен ако питаш теб по трябва да те вълнува Бундеслигата, защото и там я закъсахте яко. Идва мач със Шалке, после май с Леверкузен... Просто Байерн напоследък са в слаба форма и то точно в най-лошата част от сезона.
КакЪв по-добър момент отборЪт да трЪгне нагоре
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта