Байерн М-Манчестър Ю

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Re: Байерн М-Манчестър Ю

Мнениеот football.total » 28 мар 2010 16:25

Neron написа:Много ви порастна оная работа бре фенове на манчестър.Мача ще е доста завързан но ще победим с вас попринцип играем добре в каквато и форма да сме така че не се притеснявайте ще си тръгнете с 2 гола от Мюнхен.А Робен дори и да не играе за реванша ще е самолет.

Ами нормално... За последните 10 години имаме 2 купи на Шампионската Лига, още един загубен финал. Титлите в Англия съм спрял да ги броя вече. Вие какво имате в Европа за последните 10 години? Едната купа на финала с дузпи с "колоса" Валенсия и май един 1/4 финал миналата година срещу Барса :lol: :lol:

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 28 мар 2010 16:28

football.total написа:
Neron написа:Много ви порастна оная работа бре фенове на манчестър.Мача ще е доста завързан но ще победим с вас попринцип играем добре в каквато и форма да сме така че не се притеснявайте ще си тръгнете с 2 гола от Мюнхен.А Робен дори и да не играе за реванша ще е самолет.

Ами нормално... За последните 10 години имаме 2 купи на Шампионската Лига, още един загубен финал. Титлите в Англия съм спрял да ги броя вече. Вие какво имате в Европа за последните 10 години? Едната купа на финала с дузпи с "колоса" Валенсия и май един 1/4 финал миналата година срещу Барса :lol: :lol:

Щом са на финал Валенсия значи са го заслужавали.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 28 мар 2010 16:31

football.total написа:

Хахаха.Пич Байерн има 4 титли от турнира и общо 7 финала,ви сте с 3 от 4...и трЪгнал да ми говори за успехи в Европа,да не пропусна,че Байерн има и голям шлем(победи вЪв всички европейски турнири).Пък и футбол в Европа не се играе от 10 години ;) И я микажи преди да играеме с Валенсия кой отстранихме на 1/4 финал с 2 победи :lol:
1997-Борусия Дортмунд
2001-Байерн Мюнхен
2002-Байер Леверкузен
2010-Приказката продЪлжава :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 28 мар 2010 16:50

Абе вие англофенчетата на Мънчистър,добре ли сте??? :mrgreen: Това е Байерн Мюнхен! Вие въобще знаете ли с какви финансови ресурси разполага Байерн и,че ако 1 път си постави за цел Шампионската Лига,ще я вземе! Кой ви дава правото да си мислите,че сте по-добри? Да не би Флечър да е по-добър от Швайнщайгер? Или Берба да е по-добър от Гомез? Може би Нани да е по-добър от Рибери или Валенсия от Робен? Айде бъдете поне малко обективни и си признайте,че въобще няма да ви е лесно :!: Кви са тия пуберски изблици " 0-2 " "лесна победа на Юнайтед". Явно гледате футбол от 5-6 години. Бъдете малко по-обективни.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 28 мар 2010 16:55

niki87 написа:
football.total написа:

Хахаха.Пич Байерн има 4 титли от турнира и общо 7 финала,ви сте с 3 от 4...и трЪгнал да ми говори за успехи в Европа,да не пропусна,че Байерн има и голям шлем(победи вЪв всички европейски турнири).Пък и футбол в Европа не се играе от 10 години ;) И я микажи преди да играеме с Валенсия кой отстранихме на 1/4 финал с 2 победи :lol:
1997-Борусия Дортмунд
2001-Байерн Мюнхен
2002-Байер Леверкузен
2010-Приказката продЪлжава :lol: :lol: :lol:

Е те другите ви 3 прашасали титли са Бог знае кога. То и Нотингам някога са имали КЕШ ама сега ги няма никакви на картата. А и предполагам няма нужда да ти разказвам малко история на футбола и специално на английските отбори... Верно футбол не се играе от 10 години просто обяснявам на колегата ти фен на Байерн защо ни е "пораснала" работата. Ами защото просто в последните 10 години определено сме фактор в Европа и Англия. Айде не искам да се изхвърлям но мисля че в Европа ако не сме най-успешния отбор, то поне най много да сме на 2ро място но не след Байерн определено. Пък ти ако ми се хвалиш със купата на Дортмунд ставаш за смях! Все едно аз да взема да изброявам успехите на Ливърпул в Европа и да се гордея с тях!
И 2010 верно приказката продължава - един отбор ще е първия в историята достигал 3 поредни финала в Шампионската Лига. Сам се сети кой ;)

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 28 мар 2010 16:58

Boksiorcheto написа:Абе вие англофенчетата на Мънчистър,добре ли сте??? :mrgreen: Това е Байерн Мюнхен! Вие въобще знаете ли с какви финансови ресурси разполага Байерн и,че ако 1 път си постави за цел Шампионската Лига,ще я вземе! Кой ви дава правото да си мислите,че сте по-добри? Да не би Флечър да е по-добър от Швайнщайгер? Или Берба да е по-добър от Гомез? Може би Нани да е по-добър от Рибери или Валенсия от Робен? Айде бъдете поне малко обективни и си признайте,че въобще няма да ви е лесно :!: Кви са тия пуберски изблици " 0-2 " "лесна победа на Юнайтед". Явно гледате футбол от 5-6 години. Бъдете малко по-обективни.

ГотЕн подранил си със шегите, все пак 1ви Април е след няколко дена но това с Шампионската Лига ми хареса определено!!!!
Ами във вторник ще видиш дали Швайни е по добър от Флетчър... И дали изгонения от Вишата Лига Робен е по добър от Валенсия... Рибери ви играе на проблясъци тоя сезон - един сносен мач, после следват 5 никакви... Айде няма да ви коментирам повече отбора. С кого ще спрете точно Руни да те питам - с Брафхайд, Алаба, Контенто и Ван Буйтен ли... Хайде че шегите маи станаха много :lol: :lol:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 28 мар 2010 16:59

Аз нямам предвид титлата на Дортмунд или финала на Леверкузен,говоря за полуфиналите на вЪпросните отбори :mrgreen:
В официалната ранглиста на Уефа не вижда да сте пред нас,не знам кЪде го измисли това :)
:arrow: http://www.the-sports.org/football-socc ... 8-t21.html

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 28 мар 2010 17:04

niki87 написа:Аз нямам предвид титлата на Дортмунд или финала на Леверкузен,говоря за полуфиналите на вЪпросните отбори :mrgreen:
В официалната ранглиста на Уефа не вижда да сте пред нас,не знам кЪде го измисли това :)
:arrow: http://www.the-sports.org/football-socc ... 8-t21.html

Говорех ти за последните 10тина години... Много добре ме разбра така че не ми е нужна тази табличка на УЕФА. Ако изкараш извадка не от 1955 насам ами от 1999 насам няма да ви има в топ 10 определено.
А извинявай, аз въобще съм забравил че сме играли и полуфинали. Тях хич не ги броя за успех да ти кажа. То вие ако си ги броите си е ваш проблем де... Ама ще си говорим след мача, или най добре след двата мача. Щото на 30ти ви виждам най много с някой измъчен Х. След това чак на Олд Трафорд идва страшното за Байерн. Прочети малко немска преса ако искаш. Те немските специалисти сами си казват че шанса на Байерн е повече от минимален в тези 2 мача, ти си седнал тука лекции по футбол да ми изнасяш. ;)

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 28 мар 2010 17:07

Е те другите ви 3 прашасали титли са Бог знае кога. То и Нотингам някога са имали КЕШ ама сега ги няма никакви на картата. А и предполагам няма нужда да ти разказвам малко история на футбола и специално на английските отбори... Верно футбол не се играе от 10 години просто обяснявам на колегата ти фен на Байерн защо ни е "пораснала" работата. Ами защото просто в последните 10 години определено сме фактор в Европа и Англия. Айде не искам да се изхвърлям но мисля че в Европа ако не сме най-успешния отбор, то поне най много да сме на 2ро място но не след Байерн определено. Пък ти ако ми се хвалиш със купата на Дортмунд ставаш за смях! Все едно аз да взема да изброявам успехите на Ливърпул в Европа и да се гордея с тях!
И 2010 верно приказката продължава - един отбор ще е първия в историята достигал 3 поредни финала в Шампионската Лига. Сам се сети кой ;)[/quote]

Прав си,че сте фактор ама не мислиш ли,че прекалено много са ви приказките? Ако бием,не искам да се покриете след мача. Ако Байерн загуби,аз лично ще ви честитя победата и ще ви пожелая успех,защото аз като човек и спортист,съм се научил и да губя ;).

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 28 мар 2010 17:08

football.total написа:
Boksiorcheto написа:Абе вие англофенчетата на Мънчистър,добре ли сте??? :mrgreen: Това е Байерн Мюнхен! Вие въобще знаете ли с какви финансови ресурси разполага Байерн и,че ако 1 път си постави за цел Шампионската Лига,ще я вземе! Кой ви дава правото да си мислите,че сте по-добри? Да не би Флечър да е по-добър от Швайнщайгер? Или Берба да е по-добър от Гомез? Може би Нани да е по-добър от Рибери или Валенсия от Робен? Айде бъдете поне малко обективни и си признайте,че въобще няма да ви е лесно :!: Кви са тия пуберски изблици " 0-2 " "лесна победа на Юнайтед". Явно гледате футбол от 5-6 години. Бъдете малко по-обективни.

ГотЕн подранил си със шегите, все пак 1ви Април е след няколко дена но това с Шампионската Лига ми хареса определено!!!!
Ами във вторник ще видиш дали Швайни е по добър от Флетчър... И дали изгонения от Вишата Лига Робен е по добър от Валенсия... Рибери ви играе на проблясъци тоя сезон - един сносен мач, после следват 5 никакви... Айде няма да ви коментирам повече отбора. С кого ще спрете точно Руни да те питам - с Брафхайд, Алаба, Контенто и Ван Буйтен ли... Хайде че шегите маи станаха много :lol: :lol:

ГотЕн,няма как да видим във вторник дали Швайни е по-добър от Флетчър,защото Швайни няма да играе ;). Информирай се малко преди мача.

Върни се в “Байерн”