Титлата е загубена, но само за футболистите на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

VoyagerX
Контакти:

Re: Титлата е загубена, но само за футболистите на ЦСКА

Мнениеот VoyagerX » 28 мар 2010 14:08

msm написа:Явно не си чел достатъчно. Говорим за гостувания в Стара Загора . А ти май нещо спориш .

Не съм чел достатъчно :)
А и няма смисъл да сравняваш резултатите от есенния дял, щото тогава и вие играехте по-добре, не мислиш ли ? Факт е, че не виждам с тая игра как ЦСКА ще бие всеки мач до края, особено и с мачовете за Купата. А и последните няколко мача завършваме наравно, крайно време е да ви бием на Армията ;)))

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 мар 2010 14:08

acmilan написа:Според мен шансовете за титлата в проценти са:Литекс-50 %.Локо-35 %.ЦСКА-15 %.Аз лично искам Локото да спечели титлата,но съм наясно,че всичко ще се реши в преките двубои между първите три отбора.Който спечели две победи в тези дербита,ще е почти сигурно шампион,освен ако не направи доста грешки в другите мачове.

+1
Шансове за титла има :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 28 мар 2010 14:25

cska_90 написа:Абе ако има фейрплей не виждам как Литекс ще бият Локото и Славия като гости и как няма да загубят точки срещу Морето,Черноморец,Берое,Минъор и Локо сф като докамини-
поне 7-8 точки ще загубят и три от нас евентуално, остава само ние да си биеме докрая, но пак казвам ако се играе честно!

Ти наистина ли си мислиш, че ако се играе честно с тази игра ще биете всичко докрай? Айде гледай на нещата малко по- сериозно!

Потребителски аватар
Tomislav_Fan
Контакти:

Мнениеот Tomislav_Fan » 28 мар 2010 14:27

Не мога да разбера какво толкова си чешете езиците на тема кой ще е шампион след като той вече е ясен - Литекс...Левски и Цска са толкова слаби че няма накъде повече, Локо Сф са си отборче без капка шампионски манталитет...кой да стане тогава ?!?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 28 мар 2010 14:34

VoyagerX написа:
Не съм чел достатъчно :)
А и няма смисъл да сравняваш резултатите от есенния дял, щото тогава и вие играехте по-добре, не мислиш ли ? Факт е, че не виждам с тая игра как ЦСКА ще бие всеки мач до края, особено и с мачовете за Купата. А и последните няколко мача завършваме наравно, крайно време е да ви бием на Армията ;)))

Аз не сравнявам играта от есента и сега, а играта при гостуване. Или ще кажеш , че няма значение гостуването . Я виж временния водач , какви ги върши:
07.03.2010 - 13:00 Пирин 4:1 Литекс
20.03.2010 - 15:00 Монтана 0:0 Литекс
А до нашия мач има още много време,така че не се надявай толкова.

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 28 мар 2010 14:54

Хубаво,шансове има но щом самите играчи и даже андончо са я отписали какво можем да направим ние феновете,да влезем и да играем ли
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 28 мар 2010 15:06

Добре де,всички искаме първото място,ама айде по-сериозно.Попкорн,сериозна ли мислиш,че ще бием Миньор,Локо Сф и Литекс?
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 мар 2010 15:09

Porto написа:Добре де,всички искаме първото място,ама айде по-сериозно.Попкорн,сериозна ли мислиш,че ще бием Миньор,Локо Сф и Литекс?

Аз поне съм по-сигурен в победите над Литекс и Локо, от колкото срещу Миньор и Черноморец. Срещу силни играем силно, срещу слаби - слабо.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 28 мар 2010 15:16

vaskonti написа:
Porto написа:Добре де,всички искаме първото място,ама айде по-сериозно.Попкорн,сериозна ли мислиш,че ще бием Миньор,Локо Сф и Литекс?

Аз поне съм по-сигурен в победите над Литекс и Локо, от колкото срещу Миньор и Черноморец. Срещу силни играем силно, срещу слаби - слабо.

Часът на истината наближава!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 28 мар 2010 15:24

Да вярвам.Аз съм фен на ЦСКА.Преди всеки мач вярвам,че ще бием!Аз не съм фен на спортист своге да отивам обречен на мач!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”