Титлата е загубена, но само за футболистите на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Титлата е загубена, но само за футболистите на ЦСКА
......абе нищо още не е загубено....шансовете може би са наполовина но тепърва имаме мачове с Локо Сф и Литекс(тепърва започва с трудните мачове) при това играем с тях на Армията,мисля че Андоне налучква играта на отбора,прави нов отбор в движение,като се има предвид че Супата не му остави почти никва игра и материал за работа, а само експерименти като.......Н.Манчев,Тимонов,Орлинов,Платини,Бранеков,"Русия",Котев........и не сме на мястото на Левски,щото там и лига ЕВРОПА не е сигурна,.....ЦСКА си намери добър централен защитник в лицето на Апостол Попов,който заедно с Румен Трифонов са находките на сезона,да ги пуска повече с Делев,на Панку и Петре им трябва сериозна физическа подготовка,може да ги пуска 2-то полувреме, дано и Валю Илиев се върне лятото......относно Гранден,не е нужно да се коментира,поглед върху играта,добра техника и владеене на топката,трябва още един като него в центъра на терена,това най-много липсва на отбора и ще прави разликата с останалите отбори в нашето първенство .......Платини-муден,бавен,за Черноморец-да,за ЦСКА-не,много бързо да го пращат някъде,Руи Мигел и Саитходжа сравнение с него са много по-добра алтернатива.
При Стойчо газехме наред.. Как го правеше не знам, но нямаше 6-5..
В момента обстановката не е такава! Имаме Румнски специалист(колко е специалист ще проличи...), който засега готви отбора за нещо голямо надявам се!.. И аз си мисля че имаме шанс за титлата, но прекаления оптимизъм, може да ни разочарова накрая..
В момента обстановката не е такава! Имаме Румнски специалист(колко е специалист ще проличи...), който засега готви отбора за нещо голямо надявам се!.. И аз си мисля че имаме шанс за титлата, но прекаления оптимизъм, може да ни разочарова накрая..

msm написа:red_eraser написа:Титлата не била загубена вие гледате ли мачовете на ЦСКА гледате ли как играем свалете розовите очила не можем да бием Берое Локо Мездра и Пирин ще бием Литекс Локо София и Черно море не само че не можем да ги беим а сме им вкарали само един гол слезте на земята вече за 3 място , ако се преборим аз ще сум доволен целта на отбора е купата вече!!
Изключвам мача в Мездра, тъй като не се доиграха 25 минути, но я ми припомни, как завършиха Литекс в Кюстендил с Пирин и в Стара Загора с Берое?
Може да ти припомня Локо СФ как завърши с Пирин, и с Берое. Как я виждате точно тая "бием докрая" ? С мачовете за Купата по средата ? Не е ли много оптимистично нещо, особено с оглед играта, която показвате ? Пък и някои вече взеха мача с нас за сигурна победа, че я броят за 3 т. Айде по-леко малко, щото Левски ги треснахме с 2:0 с 50% от възможностите на отбора, вие завършихте наравно

А най ме израдва вчера, момчето от франция ГРААААНДЕЕЕЕН! Тоя ако играе така ще изкараме някой милион от него! Правеше левскарите на смешни! На Йовов как му я мушна между краката
Има надежда, но дано играе всеки мач такаа! И срещу Латекса и Локото!

Който не вярва- негов си проблем!!!Аз ВЯРВАМ,затова докрая съм на всеки мач на отобора и ще ги подкрепям!!!Съветвам ви и вас да направите същото и на следващия ни домакинкси мач срещи Литекс са сме поне 10 000 и ЗАЕДНО да ги смачкаме!!!
По Пътя си сме поели
УЛТРАСИ червено-бели........................
По Пътя си сме поели
УЛТРАСИ червено-бели........................

VoyagerX написа:
Може да ти припомня Локо СФ как завърши с Пирин, и с Берое. Как я виждате точно тая "бием докрая" ? С мачовете за Купата по средата ? Не е ли много оптимистично нещо, особено с оглед играта, която показвате ? Пък и някои вече взеха мача с нас за сигурна победа, че я броят за 3 т. Айде по-леко малко, щото Левски ги треснахме с 2:0 с 50% от възможностите на отбора, вие завършихте наравно
07.08.2009 - 18:00 Берое 2:1 Локомотив (София)
21.03.2010 - 13:00 Пирин 1:1 Локомотив (София)
Още нещо да ми припомняш?
"Ще се борим до последния момент, докато имаме теоретични шансове. Виждате, че и в България стават изненади. Трябва да умрем на терена за феновете, които имаме Трябва да им благодарим за подкрепата днес", коментира Андоне на пресконференцията след мача.

msm написа:VoyagerX написа:
Пич, погледни кой резултат с Берое си копирал.....щото пролетния полусезон ги бихме с 2:0 на Надежда. Още нещо да ми спориш ?
VoyagerX написа:msm написа:VoyagerX написа:
Пич, погледни кой резултат с Берое си копирал.....щото пролетния полусезон ги бихме с 2:0 на Надежда. Още нещо да ми спориш ?
Явно не си чел достатъчно. Говорим за гостувания в Стара Загора . А ти май нещо спориш .
Според мен шансовете за титлата в проценти са:Литекс-50 %.Локо-35 %.ЦСКА-15 %.Аз лично искам Локото да спечели титлата,но съм наясно,че всичко ще се реши в преките двубои между първите три отбора.Който спечели две победи в тези дербита,ще е почти сигурно шампион,освен ако не направи доста грешки в другите мачове.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.