Титлата е загубена, но само за футболистите на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kubik
Контакти:

Re: Титлата е загубена, но само за футболистите на ЦСКА

Мнениеот kubik » 28 мар 2010 12:46

petef написа:
kubik написа:Кво стана цесекари :lol: трябва да стискате палци за ''любимият''ви Локо Пловдив ,да ви прави шампиони:lol: :mrgreen:

Ами по-скоро вие трябва да ни стискате палци ако искате да видите Европа. :) :lol: :)

:? Тая година смятаме да пропуснем Европата :evil: ......... все пак.... сме на 13-то място :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 28 мар 2010 12:47

* Докладвай
* Отговори с цитат

Re: Левски - ЦСКА ( за мача )

Мнениеот PFC Litex на 27 Мар 2010 23:47
Финалист за купата ако не я спечели вече не взема квота.

Купата ако бъде спечелена от отбор който е в класирането от 1 до 3 място дава квота на четвъртия.

Гледайки програмата ЦСКА ако иска да играе в Европа задължително трябва да спечели купата, тъй като ще бъдат на четвърто място в крайното класиране.

много се смях на това вчера .порасна им работата на литекс :!: :!: :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 28 мар 2010 12:47

cska_90 написа:
soilwork написа:На Локо СФ. програмата им е супер до края........ако не загубят в Ловеч нищо чудно да са шампиони. Армейците ше трябва да се стегнат максимално за да вземат от тук нататък всичко.Гледам че Морето и Перник са на 3 точки от Левски -и там ше има битка за 4 място

Ема ни водят в най-лошия случай с 4 точки-като ги биеме на Армията става една!! ;) ;)
Не знам...днес ще опънат Монтана...следващите 3 кръга имат сигурни още 9 точки. С нашата игра досега ще бъде клизма в Сливен

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 мар 2010 12:48

vaskonti написа:Както сам казваш, футболистите казват само, че титлата е далеч, не че е изгубена. 8 точки си е сериозна дистанция както и да го смяташ. Дори и да ги броиш 5 заради предполагаемата победа в прекия мач. При това положение ще трябва да се чакат или 2 загуби повече на Литекс, или 1 загуба и един равен, но тогава пък трябва да сме били в прекия мач с 3 гола разлика. И всичко това ако ЦСКА бие наред. Това са все доста трудни неща.
Все пак, имаме сравнително трудни гостувания - на Миньор и Черноморец. Сливен не го броя за много трудно, но все пак не е за подценяване. Общо взето вече реално имаме не повече от 30% шанс за титлата.

Ако Литекс игррята по правилата(което се съмнявам да направят сега когато титлата е толкова близо-едва ли скоро ще имат такъв шанс) гостуване трудно ще вземат,освен последния кръг срещу Спортист!!-справка,

Берое-Литекс-3-0
Пирин-Литекс-4-1
Монтана-Литекс-0-0

Не само не бият-ама и май ги разгромяват нещо и то отбори от долната половина на таблицата!
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 мар 2010 12:51

cska_90 написа:
vaskonti написа:Както сам казваш, футболистите казват само, че титлата е далеч, не че е изгубена. 8 точки си е сериозна дистанция както и да го смяташ. Дори и да ги броиш 5 заради предполагаемата победа в прекия мач. При това положение ще трябва да се чакат или 2 загуби повече на Литекс, или 1 загуба и един равен, но тогава пък трябва да сме били в прекия мач с 3 гола разлика. И всичко това ако ЦСКА бие наред. Това са все доста трудни неща.
Все пак, имаме сравнително трудни гостувания - на Миньор и Черноморец. Сливен не го броя за много трудно, но все пак не е за подценяване. Общо взето вече реално имаме не повече от 30% шанс за титлата.

Ако Литекс игррята по правилата(което се съмнявам да направят сега когато титлата е толкова близо-едва ли скоро ще имат такъв шанс) гостуване трудно ще вземат,освен последния кръг срещу Спортист!!-справка,

Берое-Литекс-3-0
Пирин-Литекс-4-1
Монтана-Литекс-0-0

Както казах, освен всичко това и ЦСКА трябва да бие наред за да спечели титлата. Хубаво е, че сме домакини на преките конкуренти, но гостувания като на Миньор и Сливен като нищо ще ни скъсят живота, помни ми думата.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 28 мар 2010 12:53

Deluxx написа:
kubik написа:Кво стана цесекари :lol: трябва да стискате палци за ''любимият''ви Локо Пловдив ,да ви прави шампиони:lol: :mrgreen:

хаха,данеби футболисти на лко пд да играят в цска?та те ще ни правят шампиони :d много си тъп брато

Ако бием преките ви конкуренти,имате голям шанс за титлата ''умньо''.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 28 мар 2010 12:54

Ами аз не съм впечатлен от играта на Литекс. Мисля, че до тук са първи, заради програмата им и заради това, че ЦСКА изпусна мача в Мездра /не заради феновете, а защото играеха ръченица, а не футбол/ Същото и за Пирин се отнася, както и за мача в Стара Загора

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 мар 2010 12:55

Ето затова ми липсва Стойчо!!!Да тресне по масата - и да каже НИЕ ЩЕ СМЕ ШАМПИОНИ!!!!!!!!!! ;) ;) ;) А не тия да ми обесняват-ама изгубихме титлата!!!!Няма такова пораженческо мислене-излизат следшващите 10 мача на живот и смърт-раздават се 200% и бият наред това е!!!!
Изображение

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 28 мар 2010 12:55

Браво, и аз мислех да пусна подобна тема. Как ще се предават бе, тия чуват ли се какво говорят. Шансове има, и то доста добри. Трябва да си повярват и да заиграят, както могат. По-важното сега е да се успокои обстановката в отбора. Впрочем , като стана въпрос за обстановка, какво върши тоя Спортно-техническият директор на ЦСКА Атанас Караиванов. Нали щеше да се занимава точно с тия въпроси. Да отблъсква "външните удари" по ЦСКА, и да въвежда спокойствие у футболистите. Защото аз не виждам никаква промяна в тая насока. Пак ни плюят без да има отговори, пак информации за смяна на треньори и пак проблеми със сърдити и готови да ни напускат. Ако тези псевдо-информации се пресекат още в зародиш, мисля, че отбора ще заиграе много по-добре. Защото се вижда , че отбора има потенциал, но психическата обремененост пречи много да покажат, какво могат в същност.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 28 мар 2010 13:03

cska_90 написа:Ето затова ми липсва Стойчо!!!Да тресне по масата - и да каже НИЕ ЩЕ СМЕ ШАМПИОНИ!!!!!!!!!! ;) ;) ;) А не тия да ми обесняват-ама изгубихме титлата!!!!Няма такова пораженческо мислене-излизат следшващите 10 мача на живот и смърт-раздават се 200% и бият наред това е!!!!

+1

Върни се в “ЦСКА”