Левски - ЦСКА ( за мача )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Левски - ЦСКА ( за мача )

Мнениеот POPCORN » 27 мар 2010 23:44

delqnski47 написа:Не знам кой бил по нагъл,но доколкото видях играчите на Левски изпопребиха играчите на ЦСКА!Коста Янев е с счупен крак и оня дето му счупи крака си беше за червен картон!А онова дребното дето влезна с бутонката напред в краката на Апостол Попов също си беше за картон,но такъв съответно нямаше!Направо смешна работа!И то като види човек кой им е треньор и веднага се досеща защо играят ръгби...

колега незнам за тебе, ама аз съм доволен от борбеноста и желанието :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 27 мар 2010 23:46

POPCORN написа:
delqnski47 написа:Не знам кой бил по нагъл,но доколкото видях играчите на Левски изпопребиха играчите на ЦСКА!Коста Янев е с счупен крак и оня дето му счупи крака си беше за червен картон!А онова дребното дето влезна с бутонката напред в краката на Апостол Попов също си беше за картон,но такъв съответно нямаше!Направо смешна работа!И то като види човек кой им е треньор и веднага се досеща защо играят ръгби...

Много се борихте! Нали ти казвам, по-силен ЦСКА не бях гледал от години!!! :lol: :lol: :lol:
Защо не си обсъдите играта във вашия форум незнам?
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 мар 2010 23:48

delpi написа:
POPCORN написа:

Много се борихте! Нали ти казвам, по-силен ЦСКА не бях гледал от години!!! :lol: :lol: :lol:

ми това е тема цска - левски защо да не обсъждам?аз да не обсъждам цска - пирин тука?за мача говоря!не си виждал.ама бяхме по-дожри от вас тоя мач.вие от самото начало играхте за 0 на 0 а ние играхме за победа.да не говорим, че второто полувреме не излезнахте от вашата половина.а кво да кажем като нямате удар?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 27 мар 2010 23:48

Няма да тръгна сега да коментирам мача,каквото имаше се видя-ЦСКА надигра Левски,създаде добри положения,но се видя тактическата неграмотност на Андоне и невъзможността на нападателите ни.Панку без коментар.Саидходжа и Делев къде са никой не знае.Само едно нещо ще кажа-от синия отбор имаше две животни-абсолютни говеда,не си спомням сигурно този петраш ли какъв е бил,който счупи крака на Коста Янев,абсолютен лумпен.Едни чудесен футболист да го контузиш,чашата преля!Липсата на каквито и да било футболни умения у Левски беше заменено с много,много ритане!Не става така!Годзилиньо и онзи там другия,който счупи крака не са никакви футболист,а изроди.Ако това им е била целта,постигнали са я.Само че в Европа така не се играе,никой няма да ви търпи!
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 мар 2010 23:48

delpi написа:
POPCORN написа:

Темата е за мача! Сложих я от вашия форум отгоре в главната страница, защото вие бяхте домакини! Все още никой няма право да казва, кой къде да пише. Ако бях сложил темата от форума на ЦСКА щеше да има реципрочен въпрос, затова не отивайте в тази плоскост! Спорете си кротко и не гледайте къде е темата!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 мар 2010 23:49

Porto написа:Няма да тръгна сега да коментирам мача,каквото имаше се видя-ЦСКА надигра Левски,създаде добри положения,но се видя тактическата неграмотност на Андоне и невъзможността на нападателите ни.Панку без коментар.Саидходжа и Делев къде са никой не знае.Само едно нещо ще кажа-от синия отбор имаше две животни-абсолютни говеда,не си спомням сигурно този петраш ли какъв е бил,който счупи крака на Коста Янев,абсолютен лумпен.Едни чудесен футболист да го контузиш,чашата преля!Липсата на каквито и да било футболни умения у Левски беше заменено с много,много ритане!Не става така!Годзилиньо и онзи там другия,който счупи крака не са никакви футболист,а изроди.Ако това им е била целта,постигнали са я.Само че в Европа така не се играе,никой няма да ви търпи!

е те Левски всеки мач имат по 5-6 жълти картона.нищо ново.това е най-грубият отбор в А група!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 мар 2010 23:50

delpi написа:

Ръгби, ръгби ама 10 години кошмари сънувате като дойде дерби нали :lol: :lol: :lol:

Оооо да!Не можах да спа цели 5 нощи преди това дерби като знаех,че Йовов ще е нападател!УЖАС!Като знаех как ги бие топките и редовно вкарваше фенове в болницата или избиваше птичките по небето!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 27 мар 2010 23:51

delqnski47 написа:Оооо да!Не можах да спа цели 5 нощи преди това дерби като знаех,че Йовов ще е нападател!УЖАС!Като знаех как ги бие топките и редовно вкарваше фенове в болницата или избиваше птичките по небето!

А аз сега разбрах защо тополите зад стадиона за без листа по върховете..... :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 27 мар 2010 23:53

kartago написа:Темата е за мача! Сложих я от вашия форум отгоре в главната страница, защото вие бяхте домакини! Все още никой няма право да казва, кой къде да пише. Ако бях сложил темата от форума на ЦСКА щеше да има реципрочен въпрос, затова не отивайте в тази плоскост! Спорете си кротко и не гледайте къде е темата!

ОК ОК...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 27 мар 2010 23:53

Колега,
аз не мисля че ние сме играли кой знае колко. Хареса ми Виданов и Минев. Гранден направи Гърбушко да си говори сам. И това е... А гонзьо каза че счупения крак не бил фал даже. Каза, че и срещу Локото,само късмета им е попречил да си тръгнат с победа :roll: Не мога да повярвам, че все още му вярвате, но евала ви правя, дано ви остане треньор още дълги години :)
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Върни се в “Архив”