ros написа:Току що съобщиха че крака но Коста Янев е счупен и е аут до края на сезона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ros написа:Току що съобщиха че крака но Коста Янев е счупен и е аут до края на сезона
Alternative написа:Оставете подробностите.По-смешни Левски и Цска не съм гледал.Щях да заспя на този мач.Нямат техническите умения,отиграванията на топката бяха под всякаква критика.
South_Park написа:Alternative написа:Оставете подробностите.По-смешни Левски и Цска не съм гледал.Щях да заспя на този мач.Нямат техническите умения,отиграванията на топката бяха под всякаква критика.
redman написа:Може ли някой от Левски да ми обясни защо Гошо вратарчето се мотаеше по 5 минути за всеки аут и симулираше нон стоп, а децата ви бавеха топката при тъч? Като Генов е свирил за ЦСКА, как Янев е аут до края на сезона със счупен крак, а не виждам червен картон на ваша сметка? Последния случай със счупен крак на Рамзи от арсенал беше съпроводен със директен червен картон на Шоукрос. Черното джудже се опита да извади и Попов от играта и не съм сигурен дали не е трайно контузен. Долните провокатори твърдят че сме пребили Митрев, а после сами се опровергават. Каете ми нормално ли ви се струва това?
ros написа:След този мач мога да кажа няколко неща...
Срещнаха се два стрАхливи отбора
Левски УБИ ДЕРБИТО
Левски УБИ ФУТБОЛА
Футболистите на Левски се опитаха и да "убият" някои от червените но за радост само ги контузиха трайно
ЖАЛКА ИСТОРИЯ
ros написа:След този мач мога да кажа няколко неща...
Срещнаха се два стрАхливи отбора
Левски УБИ ДЕРБИТО
Левски УБИ ФУТБОЛА
Футболистите на Левски се опитаха и да "убият" някои от червените но за радост само ги контузиха трайно
ЖАЛКА ИСТОРИЯ
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта