Левски - ЦСКА ( за мача )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Левски - ЦСКА ( за мача )

Мнениеот za nas e toj religiq » 27 мар 2010 23:10

ros написа:Току що съобщиха че крака но Коста Янев е счупен и е аут до края на сезона

:( Е за счупен крак не се дава червен картон :( Ама за цирков артист би следвало :? !

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 27 мар 2010 23:11

Alternative написа:Оставете подробностите.По-смешни Левски и Цска не съм гледал.Щях да заспя на този мач.Нямат техническите умения,отиграванията на топката бяха под всякаква критика. :P

Аз пък нямаше да заспя , тъй като имаше 1 пиян "фен" на Левски , който щеше да бие друг на Цска (щото имал претенции за дузпа) ама накрая заспа , даже и след мача не се събуди :) :)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 27 мар 2010 23:12

South_Park написа:
Alternative написа:Оставете подробностите.По-смешни Левски и Цска не съм гледал.Щях да заспя на този мач.Нямат техническите умения,отиграванията на топката бяха под всякаква критика. :P

Аз пък нямаше да заспя , тъй като имаше 1 пиян "фен" на Левски , който щеше да бие друг на Цска- със стол (щото имал претенции за дузпа) ама накрая заспа , даже и след мача не се събуди :) :)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 27 мар 2010 23:17

Може ли някой от Левски да ми обясни защо Гошо вратарчето се мотаеше по 5 минути за всеки аут и симулираше нон стоп, а децата ви бавеха топката при тъч? Като Генов е свирил за ЦСКА, как Янев е аут до края на сезона със счупен крак, а не виждам червен картон на ваша сметка? Последния случай със счупен крак на Рамзи от арсенал беше съпроводен със директен червен картон на Шоукрос. Черното джудже се опита да извади и Попов от играта и не съм сигурен дали не е трайно контузен. Долните провокатори твърдят че сме пребили Митрев, а после сами се опровергават. Каете ми нормално ли ви се струва това?
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 мар 2010 23:20

абе айде съдията свирил за ЦСКА!Дрън дрън.Те Левски не можеха да направят атака.нямат удавр в очертанията на вратат аза цял мач./какъв съдия какви 5 лева!Язък ,че не ги бихме!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

GoingDownS
Контакти:

Мнениеот GoingDownS » 27 мар 2010 23:20

redman написа:Може ли някой от Левски да ми обясни защо Гошо вратарчето се мотаеше по 5 минути за всеки аут и симулираше нон стоп, а децата ви бавеха топката при тъч? Като Генов е свирил за ЦСКА, как Янев е аут до края на сезона със счупен крак, а не виждам червен картон на ваша сметка? Последния случай със счупен крак на Рамзи от арсенал беше съпроводен със директен червен картон на Шоукрос. Черното джудже се опита да извади и Попов от играта и не съм сигурен дали не е трайно контузен. Долните провокатори твърдят че сме пребили Митрев, а после сами се опровергават. Каете ми нормално ли ви се струва това?

Панку не беше ли за директрен червен , след влизането срещу Гошо the vratarcheto ? :lol:
Иначе супер слаб мач , надвикахме ги на стадиона и бяхме по стабилна бройка от тях , на терена ни надиграха , уникално слаби отбори и те така :)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 27 мар 2010 23:21

След този мач мога да кажа няколко неща...
Срещнаха се два стрАхливи отбора
Левски УБИ ДЕРБИТО
Левски УБИ ФУТБОЛА
Футболистите на Левски се опитаха и да "убият" някои от червените но за радост само ги контузиха трайно

ЖАЛКА ИСТОРИЯ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 27 мар 2010 23:23

В Македония сигурно се правят по-качествени дербита :?
[/quote]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 мар 2010 23:23

ros написа:След този мач мога да кажа няколко неща...
Левски УБИ ДЕРБИТО
Левски УБИ ФУТБОЛА
Футболистите на Левски се опитаха и да "убият" някои от червените но за радост само ги контузиха трайно

ЖАЛКА ИСТОРИЯ

тоя вратрчето от първото полувреме почна да бави топката.видя, че работата отива на зле и почна да се прави на шут!да не говорим на какъв шут се прави когато панку не го пипна!Тоя Бензукан 5 пъти лежа на терена.Счупи се да лежи!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

GoingDownS
Контакти:

Мнениеот GoingDownS » 27 мар 2010 23:24

ros написа:След този мач мога да кажа няколко неща...
Левски УБИ ДЕРБИТО
Левски УБИ ФУТБОЛА

ЖАЛКА ИСТОРИЯ

Кой го казва от сезон 2004 до 2008 играехте спартанци с 20 човека в защите , така че не говори дуче

Върни се в “Архив”