Миньор - Черно Море ( тема за мача)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Черно море с резервите срещу Миньор

Мнениеот зеления » 27 мар 2010 19:04

garfild8 написа:Така де,трябва да се напаснат.Ама тази формация,която ще излезе утре срещу Миньор,няма да играе по-нататък.За Каварна излиза основния състав и трябва да ги отнесем.Въпреки че,на хартия сме фаворити,няма да ни е никак лесно там.Преди две години трудно ги бихме,сега ще са натопорчени още повече.

Ами нали точно за това говоря. Няма да има никаква полза от утрешната формация за следващите мачове.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 27 мар 2010 19:10

Ами да,де.Велизар утре кърпи положението и това е.Един мач,всичко може да стане.Нали трябва да видим,досегашните резерви как са,стават ли,не стават ли,могат ли да заместят титулярите?От тази гледна точка,има резон.Кога друг път в шампионата Велизар ще ги види в сериозен мач,а не контрола.А Миньор,като ги гледам пролетта,не ме притесняват никак.
Само Черно море.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 27 мар 2010 19:25

не знам,думите които чух в залата от треньора-че нямало кой да вкарва(мача с Берое),не мисля че това е най-правилното решение,каква е логиката че с Берое няма кой да вкара и същите тези футболисти ги запазваш и ще вкарат в Каварна,при благоприятен резултат от софийското дерби-утре някой от титулярите да хващат самолета сутринта и в 9 часа са в София,то по тази логика Каварна излизат в неделя с резервите срещу Дунав(борба за първото място -дето се вика)-щото в сряда имат мач за купата,или пък ЦСКА днеска-има нещо сбъркано в цялата работа
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 27 мар 2010 20:33

thebully написа:не знам,думите които чух в залата от треньора-че нямало кой да вкарва(мача с Берое),не мисля че това е най-правилното решение,каква е логиката че с Берое няма кой да вкара и същите тези футболисти ги запазваш и ще вкарат в Каварна,при благоприятен резултат от софийското дерби-утре някой от титулярите да хващат самолета сутринта и в 9 часа са в София,то по тази логика Каварна излизат в неделя с резервите срещу Дунав(борба за първото място -дето се вика)-щото в сряда имат мач за купата,или пък ЦСКА днеска-има нещо сбъркано в цялата работа

Просто купата е по-важна от първенството на този етап, за да станем 3-ти трябва да бием всички мачове до края включително и гостуванията на ЦСКА, Литекс, Локо Сф, Славия и домакинството на Левски, 4-тото място вероятно няма да дава право на участие в ЕКТ, а представи си ако някой от тези играчи, които ни останаха се контузи или получи картон, тогава да не излезем в Каварна със състава, с който ще излезем утре срещу Миньор, а и е нормално треньора да иска играчите да са свежи за по-важния мач, който е в сряда

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 27 мар 2010 21:17

San-Jose написа:
thebully написа:не знам,думите които чух в залата от треньора-че нямало кой да вкарва(мача с Берое),не мисля че това е най-правилното решение,каква е логиката че с Берое няма кой да вкара и същите тези футболисти ги запазваш и ще вкарат в Каварна,при благоприятен резултат от софийското дерби-утре някой от титулярите да хващат самолета сутринта и в 9 часа са в София,то по тази логика Каварна излизат в неделя с резервите срещу Дунав(борба за първото място -дето се вика)-щото в сряда имат мач за купата,или пък ЦСКА днеска-има нещо сбъркано в цялата работа

Просто купата е по-важна от първенството на този етап, за да станем 3-ти трябва да бием всички мачове до края включително и гостуванията на ЦСКА, Литекс, Локо Сф, Славия и домакинството на Левски, 4-тото място вероятно няма да дава право на участие в ЕКТ, а представи си ако някой от тези играчи, които ни останаха се контузи или получи картон, тогава да не излезем в Каварна със състава, с който ще излезем утре срещу Миньор, а и е нормално треньора да иска играчите да са свежи за по-важния мач, който е в сряда

А не дай си боже се повтори един финал за купата с ЦСКА-какво правим тогава(или ЦСКА е на финал и бие някой друг отбор-защо да изпускаме 4-то място ако ни се удава възможност),къде е гаранцията че ще бием било тях или някой друг отбор,къде въобще е гаранцията че ще играем финал,трябва до мача в Каварна(включително и него)-да се хвърли най-доброто както в първенството така и за купата,да се види кой ще отпадне и кой ще продължи и на коя позиция сме в първенството(класиране,точки,евентуални мачове и т.н.),трябва да се види кой с кого евентуално ще се падне на полуфиналите и кой на кого гостува и домакинства в първенството и какви врътки могат да станат,това за мен е пораженческо мислене и бягане от отговорност,много добре се видя в двустранната игра когато почивахме за какво става на въпрос,имаме просто 2 мача за да сме в играта отново и да си правим тънки сметки,а ние единия го отписваме ей така,не мисля че ще отбиваме номера срещу Миньор в Кюстендил,но отбора ще е много отслабен-което е факт и това ме притеснява
HASTA DE LA VICTORIA

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 27 мар 2010 22:35

Велизарска глупост :!: Само,така може да се определи намерението на Велизар да жертва мача с Миньор,заради този с Каварна.
Реално с най-големи шансове да спечели Купата е ЦСКА,при положение,че и финалът е в София.Това означава,че 4-ят отбор в първенството 100% ще играе за УЕФА.Моряците трябваше да играят сериозно и да си вземат мачовете с Берое и Миньор и след този кръг щяха да имат 38 точки-т.е. с 2 пред Левски и 2 зад ЦСКА.Така, Ч.Море можеха спокойно да завършат на 4-то място в шампионата/въпреки контузените играчи/,в предвид слабите Левски и ЦСКА! И това 4-то място им дава виза за Европа!!! А, сега какво става: хвърляме се срещу Калиакра и примерно следва полуфинал или финал в София срещу ЦСКА?! И КОЙ от всички останали отбори играещи за Купата заяви като нас,че ще играе с резервите за да се съсредоточи за Купата./Каварна нямат ли приоритет "А"група?; ЦСКА днес не се ли хвърли на 100% срещу Левски,макар,че ги чака ад в Ст.Загора за Купата?; Миньор и те отиват за победа в Поморие? и т.н./ Литекс миналата година да не би да игра с резервите в Първенството, заради мачовете за Купата.
Моряците още на са изиграли 1/4 финала за Купата,а се отказаха вече от Първенството :!:
Дано Велизар усети грешката си и веднага свали БЕЛИЯ ФЛАГ,който рано развя :oops:
И едно е сигурно,че сега,ако загуби от Миньор и после и от Калиакра,то тази тактика ще влезе в учебниците по футбол: "Какво един треньор НЕ трябва да прави" :!:
Последна промяна от Sole на 27 мар 2010 22:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 мар 2010 22:47

С оглед на видяното в така нареченото вечно дерби мога да кажа,че и без контузените Черно Море е класа над Левски.Думнем ли утре Миньор сме с равни точки и мач във Варна.Да,гостуваме на Литекс,ЦСКА,Локо Сф и Славия,но Левски отива на Берое,Черноморец и на нас в директен мач+съвсем нелеки домакинства с Локо Пд и Пирин.Ще видим какво е отписал и какво не,аз мисля,че пратените в Кюстендил моряци ще изорат терена от желание за изява и ще се раздадат докрай за победата.Миньор не е толкова силен и те могат да го бият.Но...бием ли Миньор това не бива да се повтаря,бием ли Миньор трябва да започнем битка за 4-тото място и какво като гостуваме в Ловеч,Локо Сф,Славия и ЦСКА?Или забравяме чия защита е най-класната в А група и,че ако се наредим за 0:0 от тези 4 тежки гостувания ще измъкнем поне 5 точки-2Х0:0 и като нищо ще излъжем Славия или Литекс 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 27 мар 2010 23:36

Не знам какъв ви е проблема, че не гледате реално на нещата. Не сме чак толкова силни, особено в момента. Направихме Х в Сливен, направихме Х с Берое. Програмата ни до края не е никак лека. Целта беше първите 5 кръга да вземем пълен актив точки, за да се борим за предните места в първенството. Калиакра ще смачкаме на кукуво лято. Дано не се стигне до дузпи да се решава мача и все пак да успеем да ги отстраним. В момента в отбора ни няма куп ключови и важни футболисти. Жоро Илиев, Миро Манолов, Йордан Юруков, Кривия. Всъщност, това са играчите, благодарение на които свършихме на 3 място предния сезон. Дани Георгиев и той с контузия. Реално, целия гръбнак на отбора напред го няма. Дори и да имаме играчи, които да заместят тези... още не са им стигнали нивото, нямат същото самочувствие, нямат нужната сработеност и какво ли още не. Поне се радвам, че желание имат, че пък това е основното да се развиват. Но единственото място, където сме стабилни е защитата + вратаря, въпреки че и Пиргов е малко по-нестабилен нещо този сезон, но как да е.. пак прави мачове, в които е железен. Обаче само със защита не става да се печелят мачове... а като сме нестабилни отпред, тази нестабилност и върху защитата се пренася в една или друга степен. Може да се каже, че имахме леки мачове досега. Не знам откъде това самочувствие, че едва ли не ще смачкаме всеки и на всички фронтове. Глупости на търкалета. Още някой ключов играч да се контузи, и отиваме съвсем на кино. Можехме да се борим на 2 фронта при условие, че нямаме толкова много контузени ключови играчи! Но при тези условия.... първо, страшно много контузии и липса на дълга резервна скамейка... както и ужасната програма, която са ни наредили да играем мачове през 2 дни и разни такива.... много се радвам, че Велизар е преценил трезво ситуацията и е решил да пожертва първенството. Няма как да издържим и първенството, и купата, поне по мое мнение. Две дини под една мишница са ни много, поне в това състояние! При други обстоятелства, смятам беше напълно възможно да го направим! Само дето трябва да гледаме реално спрямо създалата се ситуация. Левски им предстоят вече по-лесните мачове. Единствения им труден е във Варна, обаче тук може да се напънат да играят за Х и да си го изкарат, а останалите мачове няма да са им кой знае какъв проблем. Пък като ги побутне някой оттук-оттам и ще се оправи работата в тяхна полза. Ние няма как да спечелим толкова много мачове, особено с толкова липсващи ключови играчи! И не виждам какъв ни е проблема да бием ЦСКА в София... аз мисля, че нашите вече трябва да са достатъчно притръпнали, играха не един или два финала за купата напоследък. Мисля, че този път реално можем да си я вземем. Някой каза Калиакра да не били Барселона или Ман Юнайтед.... а да не би ЦСКА да са?! В един мач имаме реален шанс да ги победим, не виждам къде е проблема. Абе, мислете както искате. Като ви харесва да бъдете максималисти, няма лошо. И аз искам да спечелим първенството и купата и да се класираме за шампионската лига... ама въпроса е какви са ни реалните възможности и да извлечем най-доброто от тях. А за момента си мисля, че това е купата.. поне по мое мнение :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 27 мар 2010 23:44

garfild8 написа:Ами да,де.Велизар утре кърпи положението и това е.Един мач,всичко може да стане.Нали трябва да видим,досегашните резерви как са,стават ли,не стават ли,могат ли да заместят титулярите?От тази гледна точка,има резон.Кога друг път в шампионата Велизар ще ги види в сериозен мач,а не контрола.А Миньор,като ги гледам пролетта,не ме притесняват никак.

Ние отиваме без защита :evil: :evil: :evil: .Ще разчитаме на М.Лазаров и Кули,който не е записал и една минута пролетта.Дано поне Юрука почне титуляр,че трябва да влиза във форма.Според мен задължително трябваше да вземе Домакинов и Сашо бероеца който има два мача пролетта и не виждам от какво е изморен.Ако Миньоро излязат с титулярите,ще паднем на 100%.Дано греша.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 мар 2010 23:51

Пак ще потретя - миналата година в Перник отидаха 18 годишни моряциІМишо Лазаров-капитан и 19 годишния Тошко Колев - и какво стана?Направихме Миньор(с титулярите им) за смях с 2:2.Онази формация беше далеч по-екстревагантна от тази,която отива утре и то не в Перник,а в Кюстендил.Нека не подценяваме хъса на младите моряци ;) .Надали ще видим скоро среща в която ще имаме 5-6 наши юноши на терена,нали :P .А представете си ако излупат Миньор утре,направо ще съм на седмото небе ако тези момчета отмъкнат 3 точки за Варна :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”