Не знам какъв ви е проблема, че не гледате реално на нещата. Не сме чак толкова силни, особено в момента. Направихме Х в Сливен, направихме Х с Берое. Програмата ни до края не е никак лека. Целта беше първите 5 кръга да вземем пълен актив точки, за да се борим за предните места в първенството. Калиакра ще смачкаме на кукуво лято. Дано не се стигне до дузпи да се решава мача и все пак да успеем да ги отстраним. В момента в отбора ни няма куп ключови и важни футболисти. Жоро Илиев, Миро Манолов, Йордан Юруков, Кривия. Всъщност, това са играчите, благодарение на които свършихме на 3 място предния сезон. Дани Георгиев и той с контузия. Реално, целия гръбнак на отбора напред го няма. Дори и да имаме играчи, които да заместят тези... още не са им стигнали нивото, нямат същото самочувствие, нямат нужната сработеност и какво ли още не. Поне се радвам, че желание имат, че пък това е основното да се развиват. Но единственото място, където сме стабилни е защитата + вратаря, въпреки че и Пиргов е малко по-нестабилен нещо този сезон, но как да е.. пак прави мачове, в които е железен. Обаче само със защита не става да се печелят мачове... а като сме нестабилни отпред, тази нестабилност и върху защитата се пренася в една или друга степен. Може да се каже, че имахме леки мачове досега. Не знам откъде това самочувствие, че едва ли не ще смачкаме всеки и на всички фронтове. Глупости на търкалета. Още някой ключов играч да се контузи, и отиваме съвсем на кино. Можехме да се борим на 2 фронта при условие, че нямаме толкова много контузени ключови играчи! Но при тези условия.... първо, страшно много контузии и липса на дълга резервна скамейка... както и ужасната програма, която са ни наредили да играем мачове през 2 дни и разни такива.... много се радвам, че Велизар е преценил трезво ситуацията и е решил да пожертва първенството. Няма как да издържим и първенството, и купата, поне по мое мнение. Две дини под една мишница са ни много, поне в това състояние! При други обстоятелства, смятам беше напълно възможно да го направим! Само дето трябва да гледаме реално спрямо създалата се ситуация. Левски им предстоят вече по-лесните мачове. Единствения им труден е във Варна, обаче тук може да се напънат да играят за Х и да си го изкарат, а останалите мачове няма да са им кой знае какъв проблем. Пък като ги побутне някой оттук-оттам и ще се оправи работата в тяхна полза. Ние няма как да спечелим толкова много мачове, особено с толкова липсващи ключови играчи! И не виждам какъв ни е проблема да бием ЦСКА в София... аз мисля, че нашите вече трябва да са достатъчно притръпнали, играха не един или два финала за купата напоследък. Мисля, че този път реално можем да си я вземем. Някой каза Калиакра да не били Барселона или Ман Юнайтед.... а да не би ЦСКА да са?! В един мач имаме реален шанс да ги победим, не виждам къде е проблема. Абе, мислете както искате. Като ви харесва да бъдете максималисти, няма лошо. И аз искам да спечелим първенството и купата и да се класираме за шампионската лига... ама въпроса е какви са ни реалните възможности и да извлечем най-доброто от тях. А за момента си мисля, че това е купата.. поне по мое мнение