Батков обмисля продажба на Левски при загуба от ЦСКА

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bobonikolov

Батков обмисля продажба на Левски при загуба от ЦСКА

Мнениеот bobonikolov » 27 мар 2010 15:20

Инфо от гол.бг:
Президентът на Левски Тодор Батков сериозно обмисля да продаде акциите на клуба. Това негово решение е продиктувано от слабите игри на клуба и класирането към този момент, имайки в предвид че сините се борят за мястото си в евротурнирите.

При евентуална загуба от ЦСКА днес агент Тара е много вероятно да се откаже от издръжката на клуба след края на сезона.

Така той ще се спаси от евентуални колосални загуби при отпадане от еврозоната на тима.
Както знаем, въпреки слабото представяне миналата година в Шампионската лига и Лига Европа все пак в касата на клуба постъпиха сериозни суми, които позакърпиха бюджета.

При загуба от армейците и неуспешно класиране в края Батков може би ще склони да намали сумата от 15 милиона, искана от него за Левски и ще прехвърли контролния пакет акции.

В същото време бившият треньор на Левски Ратко Достанич заяви, че е оптимист преди вечното дерби и вярва, че сините ще успеят да покажат воля и да се на наложат над съперника си от Борисовата градина.

„Много исках да водя отбора срещу ЦСКА. Винаги ще ме е яд, че не останах в Левски. Работих на 300%, но нещата, които исках да започна не се получиха и някои хора ме подцениха".

"Въпреки това съм убеден, че сините ще се наложат, защото в този мач няма да се разчита много на физическа форма. Срещу армейците основна роля ще има мотивацията и волята на момчетата".

"Гонзо е много добър в това отношение и се надявам големите му успехи като футболист да помогнат на отбора“, заяви Ратко.
Е левскари ако е вярно това по-добре се надявайте днес отбора да загуби та да се отървете от Тара.Иначе затриването на клуба ще продължи с пълна сила.П.С.Целта ми не е да се заяждам.Просто мисля,че ако загуба от ЦСКА е услвието да продаде клуба,то по-добре да се плати тази цена отколкото по-голяма,която плати Ботев например.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Батков обмисля продажба на Левски при загуба от ЦСКА

Мнениеот MuFc1878 » 27 мар 2010 15:35

Какво правим при равен? :lol: Ни така, ни иначе.....

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 27 мар 2010 15:35

MuFc1878 написа:Какво правим при равен? :lol: Ни така, ни иначе.....

Продава половината акции :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 27 мар 2010 15:42

да бе да и само като си помисля кой е източника на тая "новина"

Потребителски аватар
JoRoo
Контакти:

Мнениеот JoRoo » 27 мар 2010 15:47

Ако е вярно колкото и да не ми се иска ще се надявам да загубим :( БАТКОВ ВЪН ОТ ЛЕВСКИ !
ЛЕВСКИ СОФИЯ ФУТБОЛЕН КЛУБ
Изображение

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 27 мар 2010 15:48

Да се молим ЛЕВСКИ да бие, а Батков да продава!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 27 мар 2010 15:51

blue magic написа:Да се молим ЛЕВСКИ да бие, а Батков да продава!

Най-добре :!: :twisted:
Изображение

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 27 мар 2010 15:59

Аз мисля,че ако Левски днес бие,Тара ще си помисли,че отбора е излязъл от кризата,съответно,проблема не е бил в него и пак ще го задържи.Ако Левски загуби-сбогом евротурнири,сбогом големи пари,СБОГОМ БАТКОВ.

Върни се в “Левски”