Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Alternative
- Контакти:
Re: Заседание !
Тц,Тц,Тц,как не ви "гръмна" главата!
Разчистете малко "замърсяването" на мислите си.
Ако има някакъв проблем,преди да е станал известен на цялата общественост във форума,може да се споделя тук в "Заседание".Защото се получават страшни интриги,и оттам нещата се взимат много насериозно.
Това е мое мнение,никой не ангажирам с него 

МОРСКИ, чудих се доста какво да правя. Това с мъже, чест и т.н. наистина не го разбирам, сещаш се защо.
За мен нещата са доста по-простички, явно, гледам на нещата от друга гледна точка. За мен срещите за бой и побой изобщо не са решение на проблема, възникнал още повече във форум. Не очаквам да разберете и моята гледна точка.
МОРСКИ, понеже при теб понятието за "чест" (зад което в случая се скриваш, за да оправдаеш изпускането на някакъв поуст, който противоречи на правилата) е по-важно от модераторстването, мисля, че най-после дойде моментът, в който аз да изиграя ролята, която изпълнявам. Ще ти спра правата за слагане на БАН, а когато сметнеш, че е нужно да санкционираш някого, ще казваш на някой от останалите модове - като това не е СЕСК!
За мен нещата са доста по-простички, явно, гледам на нещата от друга гледна точка. За мен срещите за бой и побой изобщо не са решение на проблема, възникнал още повече във форум. Не очаквам да разберете и моята гледна точка.
МОРСКИ, понеже при теб понятието за "чест" (зад което в случая се скриваш, за да оправдаеш изпускането на някакъв поуст, който противоречи на правилата) е по-важно от модераторстването, мисля, че най-после дойде моментът, в който аз да изиграя ролята, която изпълнявам. Ще ти спра правата за слагане на БАН, а когато сметнеш, че е нужно да санкционираш някого, ще казваш на някой от останалите модове - като това не е СЕСК!
Модераторите не са ви враг!
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Колеги, какви са тези глупости, защо въобще се занимавате с такива работи.
Бужитера ги прави работите нарочно, защото знае, че ще му се вържите, а и е нормално да се дразни, тъй като вече не е в екипа.
gong/viewtopic.php?f=53&t=43571&st=0&sk=t&sd=a
И тази тема, защо е във форума ?
Цяла тема за Бужитера
Бужитера ги прави работите нарочно, защото знае, че ще му се вържите, а и е нормално да се дразни, тъй като вече не е в екипа.
gong/viewtopic.php?f=53&t=43571&st=0&sk=t&sd=a
И тази тема, защо е във форума ?
Цяла тема за Бужитера
- Cesc Fabregas
- Контакти:
stenly написа:МОРСКИ, чудих се доста какво да правя. Това с мъже, чест и т.н. наистина не го разбирам, сещаш се защо.
Tова значи ли, че ми нямаш доверие? Искам отговор в една дума ДА или НЕ!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Стенли, току-що говорих с Морския, той е в Павликени, упълномощи ме да ти предам още днес да му махаш правата в раздела на Черно Море, защото няма смисъл да продължаваме така. Това е от него дословно.
Това сега е от мен лично:
Аз ти зададох въпроса дали ми имаш доверие-ако отговора не е 100% ДА, направо махай и моите. Със Сашо сме заедно в това, аз съм солидарен със него, приятелството ни е много по-важно от няаккъв си форум! Аз мисля, че не е редно да ни слагаш ултиматуми, все едно форума ни прави услуга на нас да се кичим с титлата модератори! Точно обратното-всеки един от нас е тук и е дал нещо от себе си, за да е по-добро място за всички ни този форум! Ние си даваме от свободното време доброволно. Толкова от мен!
решението е твое, но аз определено мисля, че съм прав. Съгласен съм и със думите на Сашо!
Аз ти зададох въпроса дали ми имаш доверие-ако отговора не е 100% ДА, направо махай и моите. Със Сашо сме заедно в това, аз съм солидарен със него, приятелството ни е много по-важно от няаккъв си форум! Аз мисля, че не е редно да ни слагаш ултиматуми, все едно форума ни прави услуга на нас да се кичим с титлата модератори! Точно обратното-всеки един от нас е тук и е дал нещо от себе си, за да е по-добро място за всички ни този форум! Ние си даваме от свободното време доброволно. Толкова от мен!
решението е твое, но аз определено мисля, че съм прав. Съгласен съм и със думите на Сашо!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Айдее лудницата почва.
[offtopic]Тая снимка на Христлов с ц**и кърти[/offtopic]
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Alternative
- Контакти:
rhaegar написа:Айдее лудницата почва.
[offtopic]Аватара ти също.

Cesc Fabregas написа:Стенли, току-що говорих с Морския, той е в Павликени, упълномощи ме да ти предам още днес да му махаш правата в раздела на Черно Море, защото няма смисъл да продължаваме така. Това е от него дословно.
Понеже приемам на 100 процента това, което ми казваш и ти се доверявам напълно, можеш да предадеш на МОРСКИЯ, че му благодаря изключително много за всичко свършено до тук. Помогна ни много, но самият той знае, че бяха направени доста компромиси, за да остане модератор. За хубаво или лошо, неговият характер е такъв и се надявам да се развива само нагоре, независимо в каква сфера.
Засега форумът на Черно море остава без модератор.
Колкото до теб, Сеск, надявам се да преспиш и да премислиш нещата. Нито съм ти поставила ултиматум, нито съм те заплашвала или съм ти казвала нещо за последния случай, защото в интерес на истина разбрах едва в последствие, че имаш нещо общо в тази ситуация. Радвам се, че не се поддаваш на провокации, каквито явно умее Бижутера или който и да било друг във форума. Надявам се да останеш част от екипа и да работиш с всички останали както досега.
Модераторите не са ви враг!
аз не мога да рабера какво се занимавате с Бижутера ?

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме