Мъри,дай шанс на Мицански
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Мъри,дай шанс на Мицански
Абе където и да играе предпоследният му гол,дето мина целия терен(малко прилича на втория гол на Меси срещу Сарагоса,въпреки,че сравнението е абсурдно)няма нападател у нас,който да го вкара
-
THE G.A.M.E
styopa написа:Между другото чисто информативно някой изобщо гледал ли е момчето 5 мача от този сезон да кажем,или всеки е гледал клипове от головете му и си мисли че е голяма класа!Аз лично изобщо не съм го гледал,но не ми се вярва да е нещо повече от Божинов или Рангелов
Дори и да не по добър от Божинов и Рангелов ....достатъчно е да е от тяхната класа.
Съглси се, май нямаме ообено много на брой играчи ....от тяхната класа ! ?
Божинов и Рангелов в никакъв случай не са лоши играчи:)
THE G.A.M.E написа:styopa написа:Между другото чисто информативно някой изобщо гледал ли е момчето 5 мача от този сезон да кажем,или всеки е гледал клипове от головете му и си мисли че е голяма класа!Аз лично изобщо не съм го гледал,но не ми се вярва да е нещо повече от Божинов или Рангелов
Дори и да не по добър от Божинов и Рангелов ....достатъчно е да е от тяхната класа.
Съглси се, май нямаме ообено много на брой играчи ....от тяхната класа ! ?
То че нямаме няма спор.Но малко не ми се вярва да е нещо невероятно като класа.То така на клипове и за най-големите дърводелци ще си помислим че са нещо невероятно
Преди време пуснах такава тема и всички се смяхте ... това момче има бъдеще и кой беше идиота дето каза ... да де играе ама в екстракласа ... е тая екстракласа е 6 екстракласи над нашия шампионат , на 23 е момчето и в края на сезона гаранция няма да играе в Заглебие...нашите грандове пак блеят по разни застаряващи чужденци !!!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Който е искал е можел да го гледа-днес на myp2p имаше около 10 линка за мача. А Мицански наистина в последно време навлезе във форма. Определено е техничен футболист и освен това "използва главата си" на терена. Необяснимо ще е,ако Мъри продължи да го пренебрегва и завбъдеще. Това Е играч, който заслужава да му бъде гласувано доверие и то не само в един мач. Според мен лично, реална конкуренция в момента са му единствено Бербатов и Божинов, а има начини да бъдат използвани и тримата едновременно.
-
ЛЕВСКАРКА
- Контакти:
Трябва Мъри да даде шанс на Мицански в някоя контрола!
А не само да вика 1 и същи нападатели.
Нека да видим Илиян какви качества притежава.
А не само да вика 1 и същи нападатели.
Нека да видим Илиян какви качества притежава.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
Yanev написа:Не се изхвърляйте толкова много .. Мицански играе в Екстракласа ..
Не е важно къде, а как играе!! България в момента няма друг подобен нападател!! Говорим за нападатели, а не за Барбита!
Вечната надежда Божинов и Митко Рангелов-не са футболисти които могат да ти издърпат отбора в трудни моменти-така че може да се даде шанс на Мицански.По начало в манталитета на Мъри е заложено примиренческо поведение,страх от силните отбори,непреклонния му инат-с който си държи на стандартната схема на игра,липсва му и този авторитет пред "звездите" с който може да им се скара или вика когато играта не върви.Той си гледа в една посока Левски и си вика-Милиев,Сърмов.В.Миневkaruzzo написа:Божинов и Рангелов в никакъв случай не са лоши играчи:)
dolubfs написа:Не е важно къде, а как играе!! България в момента няма друг подобен нападател!! Говорим за нападатели, а не за Барбита!
Малко несериозно мнение! Предполагам не си гледал нито един мач на Мицански, но вече си убеден, че е най-добрият ни нападател. Писах го и по-горе - ако наистина е толкова добър ще отиде да играе и в по-добро първенство. Защото категорично не е същото дали разминаваш 5 защитника в Италия и същия брой защитници в "Б" групата на Полша. То и в нашето първенство имаше безспорни звезди, ставали дори футболисти на годината, които при първия си досег с най-големия футбол просто бяха отхвърлени. Дано продължава така момчето, но нека не го правим Марадона преди да е постигнал каквото и да е във футбола!