Миньор - Черно Море ( тема за мача)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Re: Черно море с резервите срещу Миньор

Мнениеот charlitobg » 26 мар 2010 20:40

Съжелявам Зелен не обиждам никого а си казвам мнението за моя любим отбор и не искам никой да се съобразява с него. Просто едно мнение но не търпя някой да ме заплашва.

Потребителски аватар
botzy
Контакти:

Мнениеот botzy » 26 мар 2010 20:54

Ей момчета успокойте малко топката и запазете добрия тон!!!Тук сме се събрали да обсъдим нещата около отбора,всеки да си каже мнението,да прочете нещо различно...малко прекалявате!!!С това темпо дайте при първия негативен резултат на Тича да навлезем на терена и да набием всички а?Попа,мопа,шопа,топа...и да заприличаме на едни други "фенове",да хвърляме бутилки,камъни и каквото дойде а?Футбола е 1 проста игра за удоволствие-но не за прости хора!Старши треньор е Велизар Попов-той си носи отговорността-хубав/лош това е положението-и точно в такива моменти отбора има нужда от нашата подкрепа!!!
GO HARD OR GO HOME!

Moriak
Контакти:

Мнениеот Moriak » 26 мар 2010 22:19

Излишно се превъзбуждате тука за тъпотии кой по-по-най, загубена работа..

Иначе Велизар е прав има 3 мача до края, които трябва да вземем всичко друго е пълнеж и каквото стане, а именно четвъртфинала, полуфинала и финала. Там трябва да сме на 100% в бойна форма и да атакуваме трофея, първенството каквото дойде. И за двете нямаме сили с тези контузии които ни преследват постоянно от доста време, което също си заслужава да се анализира защо е така...

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 26 мар 2010 23:18

Чарли, и Хитлер е бил националист и е милеел за страната си но знаем какви са резултатите. Всичко крайно е вредно! Успокой малко топката и сложи малко спирачка на фенщината си.

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 26 мар 2010 23:44

Извинете ме, че се намесвам в "мъжкия" ви "разговор".
Господа, какво правите бе? Като децата сте. Тук сме се събрали да дискутираме, нали? Мнения от сорта на К'ВО ГО ТЪРПИТЕ ТОЯ?! ТОЙ НЕ ЗНЕ! ТОЙ НЕ МОЖЕ! естествено, че предизвикват скандали и простотий, а не някакъв нормален разговор. Всеки да си изразява мнението - да, ама с подходящия тон и подходящите думи. И не ви отиват на годините тия приказки. Аз съм на 21 и съм сигурна, че съм една от най - малките тук. Искам да чета смислени коментари, да се уча от вас, а вие какво показвате?
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 27 мар 2010 00:49

iskrichka написа:Извинете ме, че се намесвам в "мъжкия" ви "разговор".
Господа, какво правите бе? Като децата сте. Тук сме се събрали да дискутираме, нали? Мнения от сорта на К'ВО ГО ТЪРПИТЕ ТОЯ?! ТОЙ НЕ ЗНЕ! ТОЙ НЕ МОЖЕ! естествено, че предизвикват скандали и простотий, а не някакъв нормален разговор. Всеки да си изразява мнението - да, ама с подходящия тон и подходящите думи. И не ви отиват на годините тия приказки. Аз съм на 21 и съм сигурна, че съм една от най - малките тук. Искам да чета смислени коментари, да се уча от вас, а вие какво показвате?

Хей Искричке, каза ни го много точно. Поне мен ме накара да изпитам чувството на срам. :oops: Извинявай.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 27 мар 2010 01:05

На мене ми е много интересно как ще вземем хора от дубъла, при положение че те играха в петък с Берое (0:1). По-скоро мисля че ще започнат поне половината от титулярите плюс играчи като Ратников, Аврамов, Кулибали, Тошко Колев, Мишо Лазаров...

Потребителски аватар
Миньор Пк
Контакти:

Мнениеот Миньор Пк » 27 мар 2010 02:07

Пичове, без да се обиждате, ама като ви чета коментарите за мача - идвате със свалени гащи в Перник( Кюстендил ) и точно затова, ако не е някакъв блъф на В.П. заслужавате да отнесете една 3-ка. Това е разликата между големите и посредствените отбори. А ние излизаме за ПОБЕДА. Дори и да не се получи, ще знаем, че сме се борили. И мисля не е нужно да ви обяснявам, че това е пряк двубой за 5 място, а и имате предимството да сте домакини на Левски за 4-тото евентуално. Ама какво ли разбирам и аз... Ааа, и ние искаме купата също ;)

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 27 мар 2010 07:55

Ок момчета вие сте прави. Само Черно море .... А на този Миньор ще кажа .. сега е момента да се опитате да ни победите , друг път няма да имате този шанс. Но пак не е сигурно защото ще излязат 11 зелени сърца и ще ви покажат сърцата игра независимо от това кой ни води в момента.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 27 мар 2010 08:26

iskrichka написа:Извинете ме, че се намесвам в "мъжкия" ви "разговор".

аз за това преди и след мач много-много не пиша или въобще,защото надделяват емоциите и фенщината предимно и се пишат глупости,че не играе отбора тази игра която очакват феновете е видно,но пък да вземем да ги плюем е абсурдно,затова колеги изпуснете малко парата и здраво зад отбора,в СРЯДА КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ-КАКВО ЩЕ СТРУВАТЕ ИСКАМ ВИ ВСИЧКИТЕ В КАВАРНА,мача е от 19 часа-така че и тези които работят имат време да дойдат,със здраве на всички и горе главите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Върни се в “Черно море”