Легендарния Ботев се възражда на 24 април

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

1912BOTEV
Контакти:

Re: Легендарния Ботев се възражда на 24 април

Мнениеот 1912BOTEV » 26 мар 2010 17:46

3latan написа:Аз също мисля,че информация на малки порцийки,за да не навреди на плана като цяло ,е наложителна.Защото от една,две седмици забелязвам,че част от по- умерените фенове,с които ежедневно обсъждаме положението с отбора,започнаха да дават на заден ход.Трябва ,от време-навреме някой като Бакала да излиза и да казва,че нещо се върши,за да може да вдъхва надежда у феновете тип "семкаджии".БОТЕВ има нужда от всеки свой привърженик!

+1! И аз мисля така.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 26 мар 2010 18:29

PAPI1912 написа:
емо73канар написа:Вече доста хора знаят какво ще става след 24 април,което не е много добре.Моля да не се обсъжда какво ще става след тази дата защото в този форум освен много приятели има и много ПОДЛОГИ,така че изтраите още малко. ;) ;) ;)

+1

+1

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 26 мар 2010 18:35

demy27 написа:Всичко е обвито в такаква тайственост, че човек ще реши, че не се прави нов отбор, а ядрено оръжие. :)

Аауууу,екстрасенса не знае какво става...Ужас... :oops:
Прочети какво си поствал преди и ще разбереш.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 26 мар 2010 18:36

Тъй като ме мързи да пиша нацяло, ето от сутринта ми едно мнение:

Относно бъдещето на отбора - имайте вяра, някои неща се вършат со кротце, со благо и со малко тайна. И за да не се чудите защо е така - защото все още плъховете около урода имат възможност да правят мизерии, да унищожават, да бавят, да рушат, да хапят и да ритат като за последно. Защото с делото на НАП срещу урода тези плъхове са пътници. И, мисля всички сте сигурни в това, ще направят всичко възможно да унищожат напук всеки вариант да остане нещо след тях. Не защото имат някаква печалба, а ей така, да ни е гадно. Та затова и не се пише и чува къде и какво се работи, в каква насока, с кой е говорено, има ли, няма ли спонсори.

http://forum.gong.bg/botev/viewtopic.php?f=7&t=43565&start=40#p905569
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 27 мар 2010 00:32

rump_shaker написа:Ей Сокобан видя ли че не само аз така си мисля :P :P :) :)

Евала шейкъре винаги съм знаел че ти си форумния тартор и в теб се кълнем! :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 27 мар 2010 11:38

Емнахте ги локомотивците, като хрътки заек, ама честно да си кажа и аз не разбирам защо е нужна чак толкова голяма криеница за създаването на новия отбор. В крайна сметка, преди години ей така в криеница, МитЮ стана чорбаджи в Ботев. Тая работа с криенето и потайните завери не е на добро.
Как да спечелиш нечие доверие, ако въпросният човек не е наясно за какво става дума?
Определено не съм на Ти с подобни действия. Ако искат помощ, било финансова, било чисто фенска да кажат. Как иначе да се бръкна в джоба да дам някой лев или да отида еди къде си и да викам: Осанна или Разпни го.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 27 мар 2010 12:58

Ki Cho написа:Емнахте ги локомотивците, като хрътки заек, ама честно да си кажа и аз не разбирам защо е нужна чак толкова голяма криеница за създаването на новия отбор. В крайна сметка, преди години ей така в криеница, МитЮ стана чорбаджи в Ботев. Тая работа с криенето и потайните завери не е на добро.
Как да спечелиш нечие доверие, ако въпросният човек не е наясно за какво става дума?
Определено не съм на Ти с подобни действия. Ако искат помощ, било финансова, било чисто фенска да кажат. Как иначе да се бръкна в джоба да дам някой лев или да отида еди къде си и да викам: Осанна или Разпни го.

Засега им е нужно повече спокойствие,отколкото помощ. Шумотевицата,която би се вдигнала около клуб от ранга на БОТЕВ,в момента би пречела.
А и като се каза- има си подлоги,слухтари,а и локални футболни легенди и т.н. които е по-добре да не знаят какво се прави.

марашш
Контакти:

Мнениеот марашш » 27 мар 2010 13:01

емо73канар написа:Вече доста хора знаят какво ще става след 24 април,което не е много добре.Моля да не се обсъжда какво ще става след тази дата защото в този форум освен много приятели има и много ПОДЛОГИ,така че изтраите още малко. ;) ;) ;)

+1 Няма ботевист на който тази ситуация и това мълчание да му е приятно,НО съм сигурен за себе си че е за добро.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 27 мар 2010 13:12

Аз съм ,,ЗА" тази потайнственост. Досега говорихме,а нямаше много полза,сега се работи върху доста неща,а резултатите за повечето от тях ще бъдат оповестени както каза Мери на 24 април . Нека просто всички фенове знаят ,че се работи и Ботев ще го бъде,а всичко останало ще бъде съобщено когато му е времето
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 27 мар 2010 14:25

antonzzzz написа:
Ki Cho написа:....
.....

Засега им е нужно повече спокойствие,отколкото помощ. Шумотевицата,която би се вдигнала около клуб от ранга на БОТЕВ,в момента би пречела.
А и като се каза- има си подлоги,слухтари,а и локални футболни легенди и т.н. които е по-добре да не знаят какво се прави.

Не съм СПЕЦЪТ по криминалистика, конспиративни теории и пр., но все си мисля, че ако някой е решил да прави мръсно, едва ли ще разчита на този форум като единствен източник на информация. ... особено пък ДОСТОВЕРЕН източник.
Както и да е. Така или иначе тази потайност се случва. Остава да стискаме палци. Дано тези, на които сега се разчита да сторят нещо добро, не се окажат поредните "тайфуни с нежни имена" за Ботев.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Върни се в “Ботев”